Ontvang tijdelijk een F1 bij overstap naar CoffeeClick

Tijdelijke actie: Ontvang bij de overstap naar CoffeeClick een
tweede koffiemachine GRATIS!

Wij geloven dat iedere werknemer verzekerd moet zijn van heerlijke koffie op het werk, zonder gedoe. Wat je daar voor nodig hebt? Een betrouwbare koffieleverancier met perfecte service. CoffeeClick dus. Stap jij vóór 1 oktober 2024 over? Dan ontvang je nu tijdelijk een tweede koffiemachine gratis. Zo is iedereen overal verzekerd van heerlijke koffie op het werk. Stop met je zorgen maken over stilstaande apparatuur, lange reparatietijden en onverwachte kosten. Kies in plaats daarvan voor de ongeëvenaarde service van CoffeeClick en ons all-in koffieconcept.

Een betrouwbare koffieleverancier met perfecte service

Bij CoffeeClick weten we dat de koffievoorziening efficiënt en zorgeloos moet werken. Denk aan klanten, werknemers en relaties die verzekerd moeten zijn van heerlijke koffie. In de praktijk zien wij vaak dat bedrijven kampen met lange reparatietijden en achterstallig onderhoud.

Wij begrijpen hoe belangrijk een goedwerkende koffievoorziening is voor jou en je collega’s. Dat is waarom onze relaties al ruim 10 jaar kiezen voor de ongeëvenaarde serviceverlening van CoffeeClick.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

betrouwebare koffieleverancier

Hoe profiteer je van deze kwartaalactie?

Stap 1: Behoeften Afbeelding

Stap 1: Behoeften

Vul de keuzehulp in en vind dé ideale koffiemachine die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Start keuzehulp
Stap 2: Kiezen  Afbeelding

Stap 2: Kiezen

Breng samen met één van onze adviseurs de wensen in kaart, ontvang een voorstel op maat en stap over naar ons all-in koffieconcept.

Stap 3: Genieten  Afbeelding

Stap 3: Genieten

Zorgeloos genieten van koffie! Onze monteurs plaatsen en onderhouden de apparatuur.

Kies hier jouw ideale koffievoorziening

Als zakelijke koffieleverancier leveren we alles wat jij en je collega’s nodig hebben voor jullie dagelijkse kopje koffie. Wekelijks vers gebrande koffiebonen, perfecte serviceverlening en professionele koffiemachines zonder dat je hierin hoeft te investeren. Snel en vrijblijvend weten welke koffiemachine past bij jouw situatie? Vul dan in slechts 3 minuten de keuzehulp in!

 

Actie geldt zolang de voorraad strekt – 1 machine per nieuwe klant die kiest voor CoffeeClick – Deze actie geldt tot 1 oktober 2024 – Je ontvangt de tweede machine (F1) bij installatie van de nieuwe apparatuur.