Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > All-in koffieconcept

All-in koffieconcept

Betalen per kopje, dat is wel zo makkelijk toch?

CoffeeClick is in januari 2012 gestart met het aanbieden van het transparante all-in koffieconcept, waarbij u per kopje betaalt. Voor deze all-in prijs per kopje ontvangt u een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen en perfecte service. Kortom, een alles omvattend glashelder concept met als belangrijkste detail: geen verrassingen meer!

De meest verse koffie direct vanuit onze familiebranderij geleverd!

Vaste prijs per kopje koffie

In tegenstelling tot veel koffie leveranciers waarbij u per kilo koffiebonen betaalt, betaalt u bij CoffeeClick een vaste All In prijs per kopje. Maar wat is hier nu het grootste voordeel van? Veel koffie leveranciers werken met een prijs per kilo. Daarbij merken wij dat het aantal gemalen gram koffie per kop door de leverancier wordt opgevoerd, soms zelfs verdubbeld naarmate de tijd verstrijkt. Dit betekent ook dat de kosten dus worden verdubbeld. CoffeeClick monitoort (online) het aantal koppen koffie dat de betreffende machine produceert en bewaken de daarvoor gemiddeld verbruikte grammage bonen per kopje. Zodra het verbruik uit de pas loopt met de standaard waardes reguleren wij dit direct. Op deze manier houden wij de kosten in de gaten en kunnen wij de klant een prijs per kopje garanderen. 

Offerte aanvragen

Vaste prijs per kopje koffie

Al vanaf25 centper kopje

Vers gebrande koffiebonen

Vers gebrande koffiebonen

Bij CoffeeClick draait alles om kwaliteit, beleving en serviceverlening. Door de transparantie van ons simpele concept bieden wij u simpelweg de allerbeste koffiebeleving. Daarnaast zijn al onze koffiemelanges MVO, worden de bessen handmatig geplukt, komen de bonen voort uit eerlijke handel en worden deze wekelijks kleinschalig gebrand in een familiebranderij. Zodoende kunt u altijd van de meest verse koffiebonen genieten. Daarnaast is deze koffie nergens anders in Nederland te verkrijgen!

Offerte aanvragenBekijk onze koffie

Snelle en professionele serviceverlening

Om u de optimale smaakbeleving te garanderen voorzien wij u naast de verse koffiebonen en professionele koffiemachines ook van onze excellente serviceverlening. Omdat wij gebruik maken van onze eigen monteurs en Barista’s zijn wij altijd snel op locatie om u te ondersteunen. Onze serviceafdeling heeft een maximale responstijd van 8 werkuren. In de praktijk blijkt echter dat het momenteel slechts minder dan 5 uur vergt voordat onze servicemonteur bij u op het werk of in uw kantoor staat. Want, niets is vervelender dan een dag zonder koffie. Daarnaast komt onze monteur twee keer per jaar bij u langs voor groot onderhoud aan de koffiemachine. Dit noemen wij Star Class Service met de hoofdletter S.

Offerte aanvragenMeer lezen

Binnen8 uurservice!

Geen investering nodig in kostbare apparatuur

Geen investering nodig in kostbare apparatuur

U wilt wel graag goede koffie op de zaak, maar de investering in een nieuwe koffiemachine ziet u niet zitten. Dát argument neemt CoffeeClick met haar transparante concept direct voor u weg. Simpel door een vast All In bedrag per kopje te vragen. Dit hoeft dus geen drempel meer te zijn om uw personeel en gasten morgen van een heerlijke kop koffie te voorzien.

Offerte aanvragen

Professionele Zwitserse koffiemachines

CoffeeClick werkt alleen met hoogwaardige professionele koffiemachines. Waarom is dit belangrijk voor u? Deze apparatuur produceert de allerbeste kwaliteit koffie! Maar ook omdat kwalitatief hoogwaardige apparatuur vervelende storingen en defecten voorkomt. Hoe vaak zien wij niet dat een machine frequent gerepareerd moet worden en daarbij geen koffie af kan geven. Dit is een bekend irritatiepunt en dat is wat wij juist weg willen nemen. De koffiemachine die CoffeeClick aan u levert voor op het werk of op kantoor wordt professioneel voor u geplaatst en geïnstrueerd. Zodoende kunt u direct zorgeloos genieten van onze heerlijke melanges.

Offerte aanvragenBekijk onze machines

Al vanaf0.25 centper kopje

Digitale koffie

Naast de technologie in de machines die inzicht geeft over hoeveel koffie er precies wordt gedronken, is er ook een mogelijkheid om betaalfunctie aan de machine te koppelen. Denk hierbij aan de talloze mogelijkheden om koffie niet langer als complete kostenpost te hoeven zien. U kunt zwarte koffie gratis aanbieden, maar voor cappuccino of latte macchiato vraagt u 50 cent. Op deze manier biedt u dus goede koffie zonder er volledig zelf voor te betalen. Kortom, stof om over na te denken en bespreekbaar te maken met een van onze adviseurs.

Offerte aanvragenMeer lezen