Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > All-in koffieconcept

All-in koffieconcept

Betalen per kopje, dat is wel zo makkelijk toch?

CoffeeClick biedt sinds januari 2012 het transparante all-in koffieconcept, waarbij u per kopje betaalt. Voor deze all-in prijs per kopje ontvangt u een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen en de perfecte service. Kortom, een duidelijk allesomvattend concept met als belangrijkste detail: geen verrassingen meer!

Download onze brochure

De meest verse koffie direct vanuit onze familiebranderij geleverd!

Vaste prijs per kopje koffie

In tegenstelling tot veel koffieleveranciers waarbij u een prijs per kilo koffiebonen betaalt, betaalt u bij CoffeeClick een vaste All-In prijs per kopje. Wij merken dat bij veel leveranciers het aantal gemalen gram koffie per kop wordt opgevoerd, soms zelfs verdubbeld. Dit doen wij bij CoffeeClick anders. CoffeeClick monitort (online) het aantal koppen koffie dat de betreffende machine produceert en bewaakt het gemiddeld verbruikte grammage bonen per kopje. Zodra het verbruik afwijkt van de standaardwaardes, reguleren wij dit direct. Op deze manier houden wij de kosten in de gaten en kunnen wij de klant een vaste prijs per kopje garanderen.

Offerte aanvragenPrijs per kopje

Vaste prijs per kopje koffie

Al vanaf14 centper kopje

Vers gebrande koffiebonen

Vers gebrande koffiebonen

Bij CoffeeClick draait alles om kwaliteit, beleving en serviceverlening. Door de transparantie van ons simpele concept bieden wij u de allerbeste koffiebeleving. Daarnaast zijn al onze koffiemelanges MVO, worden de bessen handmatig geplukt, komen de bonen uit eerlijke handel en worden deze wekelijks kleinschalig gebrand in een familiebranderij. Hierdoor kunt u altijd van de meest verse koffiebonen genieten. Bovendien is deze koffie nergens anders in Nederland te verkrijgen!

Offerte aanvragenBekijk onze koffie

Snelle en professionele serviceverlening

Wij garanderen u de optimale smaakbeleving door u naast de verse koffiebonen en professionele koffiemachines ook te voorzien van onze excellente serviceverlening. Wij maken gebruik van onze eigen monteurs en Barista’s waardoor wij u altijd snel op locatie kunnen ondersteunen. Onze serviceafdeling heeft een maximale responstijd van 8 werkuren. In de praktijk staat onze servicemonteur echter in minder dan 5 uur bij u op de stoep. Want, niets is vervelender dan een dag zonder koffie. Onze monteur komt ook twee keer per jaar bij u langs voor groot onderhoud aan de koffiemachine. Dit noemen wij Star Class Service met de hoofdletter S.

Offerte aanvragenMeer lezen

Koffieservice van CoffeeClick

Binnen8 uurservice!

Geen investering nodig in kostbare apparatuur

Geen investering nodig in kostbare apparatuur

Wilt u graag goede koffie op de zaak, maar ziet u de investering in een nieuwe koffiemachine niet zitten? Dát argument neemt CoffeeClick met haar transparante koffieconcept direct weg. Simpelweg doordat wij een vast All-In bedrag per kopje vragen. Dit hoeft dus geen drempel meer te zijn om uw personeel en gasten morgen van een heerlijke kop koffie te voorzien.

Offerte aanvragen

Professionele Zwitserse koffiemachines

CoffeeClick werkt alleen met hoogwaardige professionele koffiemachines. Dit is erg belangrijk, want de kwaliteit van het apparatuur bepaalt de kwaliteit van de koffie! Kwalitatief hoogwaardige apparatuur produceert de beste koffie en voorkomt vervelende storingen en defecten. Wij zien vaak dat een machine frequent gerepareerd moet worden en niet werkt. Een bekend irritatiepunt dat wij juist wegnemen met periodiek onderhoud. Een koffiemachine geleverd door CoffeeClick wordt op uw werk of kantoor professioneel geplaatst en geïnstrueerd. Zo kunt u direct zorgeloos genieten van onze heerlijke melanges.

Offerte aanvragenBekijk onze machines

Franke A1000

Al vanaf0.14 centper kopje

Digitale koffie

De technologie in de machines geeft inzicht in hoeveel koffie er precies wordt gedronken. Daarnaast kunt u ook een betaalfunctie aan de machine koppelen. Denk hierbij aan de talloze mogelijkheden waardoor koffie niet langer een complete kostenpost is. U kunt bijvoorbeeld zwarte koffie gratis aanbieden op kantoor, maar voor een cappuccino of latte macchiato 50 cent vragen. Op deze manier biedt u dus goede koffie zonder er volledig zelf voor te betalen. Deze opties kunt u bespreken met een van onze adviseurs.

Offerte aanvragenMeer lezen

Ontdek CoffeeClick