Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > All-in koffieconcept > Professionele Serviceverlening

Koffieservice van CoffeeClick

Over de geur, smaak, prijs en blend van koffie valt te twisten, echter mag over serviceverlening geen misverstand bestaan. De geleverde service moet absoluut van topkwaliteit zijn.

Service- en dienstverlening zijn vaak de belangrijkste graadmeters bij klanttevredenheidsonderzoeken. Creëert u een goed gevoel bij de eindgebruiker of een gevoel van “dit moet beter”? De kans om uw serviceniveau te bewijzen, krijgt u vaak maar één keer. Daarom is professionele serviceverlening bij CoffeeClick een “Must”.

Ons credo: “CoffeeClick serviceverlening moet absoluut Top zijn”

De serviceafdeling van CoffeeClick is ontstaan door te luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten. Flexibiliteit en efficiency zijn belangrijke sleutelwoorden in de persoonlijke manier waarop onze services worden verleend. Belangrijke factoren hierbij zijn onder andere persoonlijk contact, korte service responstijd en proactief beheer.

De koffiemachines van CoffeeClick zijn met een internetverbinding (M2M) gekoppeld aan het servicecenter in Amsterdam. Seriële data van de koffiemachines wordt meerdere keren per dag geïmporteerd en in het management systeem (ERP) opgeslagen. Denk hierbij aan machinegegevens met betrekking tot de huidige status, machinecodes en tellerstanden. Alles real-time en up-to-date. Servicerapportages worden simpel en snel opgemaakt waardoor het voor onze medewerkers gemakkelijk is om een klant eerst telefonisch te helpen. Dit voorkomt onnodig servicebezoek en zo kunnen wij de nodige servicetijd efficiënt inplannen, zodat de job snel en adequaat uitgevoerd wordt. In de praktijk betekent dit maximale inzetbaarheid van de apparatuur en een hoge mate van klanttevredenheid. Barista’s van CoffeeClick bewaken elk kwartaal de smaak van de koffie bij onze relaties. Door het uitvoeren van smaakcontroles op locatie weten zij welke specifieke wensen onze gebruikers hebben en ontstaat er een goed persoonlijk contact. Uiteindelijk draait bij koffie alles om de smaak!

Vraag een vrijblijvende offerte op

 
Duurzaamheid
Duurzaam
UTZ is hét keurmerk dat de belangen qua arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud in het tropisch regenwoud behartigt. CoffeeClick biedt uitsluitend koffiemelanges en theesoorten aan die UTZ Certified zijn.
UTZ keurmerk
Wij steunen KWF
Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken heeft. Omdat dit zoveel mensen raakt zijn wij zakenvriend van KWF geworden. Dit houdt in dat wij het onderzoek naar kanker ondersteunen middels een financiële bijdrage.
KWF Kankerbestrijding

Ervaar onze smaak en apparatuur

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website.

Daarom bieden wij 5 dagen per week van 08.30u tot 17.00u de mogelijkheid om alle door ons te leveren apparatuur en melanges geheel vrijblijvend te ervaren in ons smaakbelevingscentrum.

In overleg kunt u er ook voor kiezen om de apparatuur en verschillende melanges enkele werkdagen te ervaren bij u op locatie. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista's, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar jullie ideale smaak.

Uiteraard komt ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod, want meer dan 50% van de tevredenheid over een koffievoorziening, heeft te maken met een passende, goed werkende en makkelijk te verzorgen machine.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick