Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > All-in koffieconcept > Service

Service

Over de geur, smaak, prijs en blend van koffie valt te twisten, echter mag over serviceverlening geen misverstand bestaan. De geleverde service moet absoluut van topkwaliteit zijn. Service- en dienstverlening zijn vaak de belangrijkste graadmeters bij klanttevredenheidsonderzoeken. Creëert u een goed gevoel bij de eindgebruiker of een gevoel van “dit moet beter”? De kans om uw serviceniveau te bewijzen, krijgt u vaak maar één keer. Daarom is professionele serviceverlening bij CoffeeClick een “Must”.

Ons credo: “CoffeeClick serviceverlening moet absoluut Top zijn”

De serviceafdeling van CoffeeClick is ontstaan door te luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten. Flexibiliteit en efficiency zijn belangrijke sleutelwoorden in de persoonlijke manier waarop onze services worden verleend. Belangrijke factoren hierbij zijn onder andere persoonlijk contact, korte service responstijd en proactief beheer.

De koffiemachines van CoffeeClick zijn met een internetverbinding (M2M) gekoppeld aan het servicecenter in Amsterdam. Seriële data van de koffiemachines wordt meerdere keren per dag geïmporteerd en in het management systeem (ERP) opgeslagen. Denk hierbij aan machinegegevens met betrekking tot de huidige status, machinecodes en tellerstanden. Alles real-time en up-to-date. Servicerapportages worden simpel en snel opgemaakt waardoor het voor onze medewerkers gemakkelijk is om een klant eerst telefonisch te helpen. Dit voorkomt onnodig servicebezoek en zo kunnen wij de nodige servicetijd efficiënt inplannen, zodat de job snel en adequaat uitgevoerd wordt. In de praktijk betekent dit maximale inzetbaarheid van de apparatuur en een hoge mate van klanttevredenheid. Barista’s van CoffeeClick bewaken elk kwartaal de smaak van de koffie bij onze relaties. Door het uitvoeren van smaakcontroles op locatie weten zij welke specifieke wensen onze gebruikers hebben en ontstaat er een goed persoonlijk contact. Uiteindelijk draait bij koffie alles om de smaak!

Vraag een vrijblijvende offerte op