Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > All-in koffieconcept > Vaste prijs per kopje koffie

Vaste prijs per kopje koffie

Betalen per kopje, dat is wel zo makkelijk toch?

In tegenstelling tot veel koffie leveranciers waarbij u per kilo koffiebonen betaalt, betaalt u bij CoffeeClick een vaste All In prijs per kopje. Maar wat is hier nu het grootste voordeel van? Wij leggen hieronder voor je uit:

Verbruik eerste jaar Verbruik tweede jaar Verbruik derde jaar
Erg kosten efficiënt d.m.v. juiste afstelling Gemiddeld verbruiksniveau door gemiddelde afstelling Groot verbruik in kilogrammen door te ruime afstelling van het aantal gram(men)
Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick

 

Vrijblijvend een afspraak maken?

Veel koffieleveranciers plaatsen een koffiemachine, waarbij de kosten vaak voor uzelf zijn. Maar hierbij zit wel (ad-hoc) service en het aanleveren van bonen die u per kilo betaalt. Daarbij merken wij dat het aantal gemalen gram koffie per kop door de leverancier wordt opgevoerd, soms zelfs verdubbelt naarmate de tijd verstrijkt. Dit betekent ook dat de kosten dus worden verdubbeld! Vergelijk dit eens met de lease van een auto waarbij je afspreekt ook altijd bij de vaste leverancier te tanken. Zal de leverancier dan zorgen dat de auto 1:10 of 1:20 rijdt? Juist, het is gemakkelijk ervoor te zorgen dat de auto meer verbruikt zodat er op termijn meer aan de klant wordt verdiend!

Vrijblijvend adviesgesprek?

CoffeeClick werkt anders 

Wij monitoren (online) het aantal koppen koffie dat de betreffende machine produceert en bewaken het daarvoor gemiddeld verbruikte aantal gram bonen per kopje. Zodra het verbruik uit de pas loopt met de standaard waardes reguleren wij dit direct. De klant van CoffeeClick betaalt namelijk een vaste prijs per kopje en daar hoort een stringent afgemeten koffieverbruik bij. Zo is iedereen verzekerd van een eerlijke kop verse koffie! Naast de benodigde apparatuur en koffiebonen is alle serviceverlening en onderhoud inbegrepen. Onze service engineers en Barista’s houden de koffiemachine- én de smaakbeleving sterk in de gaten. En dat allemaal tegen een vaste prijs per kopje.

Gratis adviesgesprek?

Ervaar onze smaak en apparatuur

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website.

Daarom bieden wij 5 dagen per week van 08.30u tot 17.00u de mogelijkheid om alle door ons te leveren apparatuur en melanges geheel vrijblijvend te ervaren in ons smaakbelevingscentrum.

In overleg kunt u er ook voor kiezen om de apparatuur en verschillende melanges enkele werkdagen te ervaren bij u op locatie. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista's, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar jullie ideale smaak.

Uiteraard komt ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod, want meer dan 50% van de tevredenheid over een koffievoorziening, heeft te maken met een passende, goed werkende en makkelijk te verzorgen machine.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick