Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > All-in koffieconcept > Vaste prijs per kopje koffie

Vaste prijs per kopje koffie

Betalen per kopje, dat is wel zo makkelijk toch?

In tegenstelling tot veel koffie leveranciers waarbij u per kilo koffiebonen betaalt, betaalt u bij CoffeeClick een vaste All In prijs per kopje. Maar wat is hier nu het grootste voordeel van? Veel koffie leveranciers werken als volgt; er wordt een machine geplaatst waarbij de kosten vaak voor uzelf zijn, maar hierbij zit wel (ad-hoc) service en het aanleveren van bonen die u per kilo betaalt. Daarbij merken wij dat het aantal gemalen gram koffie per kop door de leverancier wordt opgevoerd, soms zelfs verdubbelt naarmate de tijd verstrijkt. Dit betekent ook dat de kosten dus worden verdubbeld. Vergelijk dit eens met de lease van een auto waarbij je afspreekt ook altijd bij de vaste leverancier te tanken. Zal de leverancier dan zorgen dat de auto 1:10 of 1:20 rijdt? Juist, het is gemakkelijk ervoor te zorgen dat de auto meer verbruikt zodat er op termijn meer aan de klant wordt verdiend!

Verbruik eerste jaar Verbruik tweede jaar Verbruik derde jaar
Erg kosten efficiënt d.m.v. juiste afstelling Gemiddeld verbruiksniveau door gemiddelde afstelling Groot verbruik in kilogrammen door te ruime afstelling van het aantal gram(men)
Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick

CoffeeClick werkt anders. Wij monitoren (online) het aantal koppen koffie dat de betreffende machine produceert en bewaken het daarvoor gemiddeld verbruikte aantal gram bonen per kopje. Zodra het verbruik uit de pas loopt met de standaard waardes reguleren wij dit direct. De klant van CoffeeClick betaalt namelijk een vaste prijs per kopje en daar hoort een stringent afgemeten koffieverbruik bij. Zo is iedereen verzekerd van een eerlijke kop verse koffie! Naast de benodigde apparatuur en koffiebonen is alle serviceverlening en onderhoud inbegrepen. Onze service engineers en Barista’s houden de koffiemachine- én de smaakbeleving sterk in de gaten. En dat allemaal tegen een vaste prijs per kopje.

Bel mij terug

 
Duurzaamheid
Duurzaam
Rainforest Alliance is hét keurmerk dat de belangen qua arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud in het tropisch regenwoud behartigt. CoffeeClick biedt uitsluitend koffiemelanges en theesoorten aan die Rainforest Alliance Certified zijn.
Rainforest Alliance
Wij steunen KWF
Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken heeft. Omdat dit zoveel mensen raakt zijn wij zakenvriend van KWF geworden. Dit houdt in dat wij het onderzoek naar kanker ondersteunen middels een financiële bijdrage.
KWF Kankerbestrijding

Profiteer ook van de voordelen van CoffeeClick

Offerte aanvragen