Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > All-in koffieconcept > Vaste prijs per kopje koffie

Vaste prijs per kopje koffie

Betalen per kopje, dat is wel zo makkelijk toch?

In tegenstelling tot veel koffie leveranciers waarbij u per kilo koffiebonen betaalt, betaalt u bij CoffeeClick een vaste All In prijs per kopje. Maar wat is hier nu het grootste voordeel van? Wij leggen hieronder voor je uit:

Veel koffieleveranciers plaatsen een koffiemachine, waarbij de kosten vaak voor uzelf zijn. Maar hierbij zit wel (ad-hoc) service en het aanleveren van bonen die u per kilo betaalt. Daarbij merken wij dat het aantal gemalen gram koffie per kop door de leverancier wordt opgevoerd, soms zelfs verdubbelt naarmate de tijd verstrijkt. Dit betekent ook dat de kosten dus worden verdubbeld! Vergelijk dit eens met de lease van een auto waarbij je afspreekt ook altijd bij de vaste leverancier te tanken. Zal de leverancier dan zorgen dat de auto 1:10 of 1:20 rijdt? Juist, het is gemakkelijk ervoor te zorgen dat de auto meer verbruikt zodat er op termijn meer aan de klant wordt verdiend!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Verbruik eerste jaar Verbruik tweede jaar Verbruik derde jaar
Erg kosten efficiënt d.m.v. juiste afstelling Gemiddeld verbruiksniveau door gemiddelde afstelling Groot verbruik in kilogrammen door te ruime afstelling van het aantal gram(men)
Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick Koffiezak van CoffeeClick

 

CoffeeClick werkt anders 

Wij monitoren (online) het aantal koppen koffie dat de betreffende machine produceert en bewaken het daarvoor gemiddeld verbruikte aantal gram bonen per kopje. Zodra het verbruik uit de pas loopt met de standaard waardes reguleren wij dit direct. De klant van CoffeeClick betaalt namelijk een vaste prijs per kopje en daar hoort een stringent afgemeten koffieverbruik bij. Zo is iedereen verzekerd van een eerlijke kop verse koffie! Naast de benodigde apparatuur en koffiebonen is alle serviceverlening en onderhoud inbegrepen. Onze service engineers en Barista’s houden de koffiemachine- én de smaakbeleving sterk in de gaten. En dat allemaal tegen een vaste prijs per kopje.

Gratis adviesgesprek?

Proef deze koffie

Goede koffie? Over smaak valt wel degelijk te twisten. Ons oordeel over de koffie komt tot stand in ons hoofd, hart en onderbuik. Hierdoor heeft iedereen een andere beleving bij koffie en is het ook niet uit te leggen hoe onze smaakt. Kom daarom gerust eens proeven. Vul uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent namelijk van harte welkom in onze showroom.

Proef afspraak maken