Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Blog > CoffeeClick staat op de Facilitair Vakbeurs

CoffeeClick staat op de Facilitair Vakbeurs

CoffeeClick staat op de Facilitair Vakbeurs

Heerlijke koffie conform het unieke “Managed Coffee Services” concept

De koffiemarkt is wereldwijd in volume de grootste ná die van olie. Niet zo gek dus dat deze markt door talloze leveranciers wordt bewerkt met een scala aan soorten machines, allerhande koffieproducten en aanverwante artikelen. En natuurlijk roepen ze allemaal hetzelfde: “onze koffie is de lekkerste van het land, voor de laagste prijs!”

Maar hoe hoog is nu eigenlijk precies die “lage” prijs per kopje?
Vraag het aan elke facilitair manager en hij zal ruiterlijk toegeven dat hij het niet precies weet. (!) Vandaar dat leveranciers allerhande tactieken verzinnen om de koffie aan de man te brengen. Zij schromen daarbij vaak niet een “leugentje om bestwil” te gebruiken.
Participeren in de koffiemarkt is derhalve topsport, een “Ratrace”, waarbij de sterkste wint. Óf nu juist de slimste?

Door de al eeuwenoude koffiemarkt te voorzien van een geheel nieuwe manier van werken, zijn wij in staat het verschil te maken. Gewoon door middel van ons concept dat simpel en transparant werkt.

CoffeeClick® levert als eerste in Nederland conform het “Managed Coffee Services” concept. Dit is alles wat de moderne koffieklant wil, berekend tegen één vaste All-In prijs per kopje. * Ons credo luidt dan ook niet voor niets: “It’s All In The Click!”.
.....en dan hoeven we het over de heerlijke smaak van onze verse bonenkoffie verder niet eens te hebben.

CoffeeClick heeft zich bewust verbonden als deelnemer aan de Vakbeurs Facilitair in januari 2018 te Utrecht.
Bezoekers krijgen hier op een simpele manier inzicht in de transparante werkwijze van ons All-In koffieconcept. Weet voortaan exact wat je per kopje verse bonenkoffie betaalt.

CoffeeClick,
It’s All-In the Click

Ontdek CoffeeClick