Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Blog > Iedereen verdient het om te genieten van heerli...

Iedereen verdient het om te genieten van heerlijke koffie

Iedereen verdient het om te genieten van heerlijke koffie

Een goed begin van de dag is het halve werk! Een uitstekende kop vers gebrande koffie draagt daar absoluut aan bij. In het MKB, maar zeker ook bij sportverenigingen beseft men ook steeds beter dat er naar meer wordt verlangd dan smakeloze oplos- of filterkoffie. Bij CoffeeClick bent u dan aan het juiste adres. Deze koffiespecialist neemt alle zorgen over de koffievoorziening volledig uit handen door een transparant all-in- concept met een vaste prijs per kop.

‘Onze klanten worden niet alleen voorzien van de meest overheerlijke, verse en eerlijke koffie, maar ook van een professionele espressomachine. De service voor de installatie, het onderhoud en de bonen zijn bij de prijs inbegrepen. Gecertificeerde barista’s checken periodiek de kwaliteit van de koffie en voeren benodigde reparaties ter plekke uit.’ En ook niet onbelangrijk: de gebruikswijze is zeer eenvoudig. ‘In de machine zit een teller die exact het aantal verbruikte kopjes telt. Onze klanten hebben zo een transparant overzicht van de kosten die ze maken. U betaalt alleen wat u gebruikt. Onze slogan is dan ook: ‘It’s all-in the click!, geeft algemeen directeur Klaas Knegt aan.

CoffeeClick heeft in de showroom aan de Hessenbergweg 109-119 in Amsterdam- Zuidoost verschillende machines van de merken Schaerer, Franke en Etna, alle van Zwitsers fabricaat. Ook wat de koffiebonen betreft, selecteert CoffeeClick alleen het allerbeste voor haar klanten. De verse koffiebonen worden in Zuid-Amerika en Afrika rechtstreeks bij de plantages ingekocht. Optimale kwaliteit en versheid zijn zo gegarandeerd. ‘Wij kopen ook alleen koffiebonen met een Rainforest Alliance keurmerk. Dit is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit.’ De koffiewereld kent twee verschillende bonensoorten: Arabica en Robusta. De bonenmelange Roma Classico bestaat uit een mix van deze Arabica en Robusta, terwijl Santa Cristalina uit 100% Arabica bonen bestaat. Met een zogenaamde Foam Master, een geavanceerd melksysteem, is het mogelijk om op simpele wijze de schuimconsistentie per drank in te stellen voor o.a. cappuccino en latte macchiato.    

Veel ondernemingen in de Randstad, waaronder ook grote organisaties als Samsung, Canon en Hugo Boss, hebben het transparante all-in koffieconcept van CoffeeClick al met liefde omarmt. Ook sportverenigingen erkennen het belang om lekkere koffie van vers gebrande bonen aan te bieden. Na een koude zaterdag langs de lijn is er immers geen betere manier om weer op te warmen. Bij R.K.S.V. Pancratius in Badhoevedorp, LTC Brederode in Santport-Zuid, HV Spaarndam en op het Pim Mulier Tennispark hebben ze het transparante all-in-concept CoffeeClick ook ontdekt. ‘Het draagt ook zeker bij aan het verhogen van de omzet bij sportclubs. Voor goede koffie zijn mensen zeker bereid om wat meer te betalen.’ Ook het bedrijfsleven heeft er veel baat bij. ‘Het draagt bij aan de productiviteit van werknemers en tevreden klanten.’ Het lijkt dan ook een kwestie van tijd dat CoffeeClick de markt verder weet te veroveren.

Ontdek CoffeeClick