Professionele koffiemachines

Professionele Koffiemachines

Met een professionele koffiemachine zet je de meest heerlijke koffie voor jezelf, collega’s en bezoekers!

Hoogwaardige koffiemachines!

Een professionele koffiemachine is essentieel voor het zetten van een heerlijk kopje koffie. Om onze klanten te verzekeren van de beste kwaliteit werken wij uitsluitend met hoogwaardige apparatuur. Bij CoffeeClick maakt je zonder investering gebruik van koffiemachines geproduceerd door de Nederlandse producent Etna, de Zwitserse fabrikant Franke en machines geproduceerd onder ons eigen merk; de ‘CC series’.

Bij de zoektocht naar de geschikte koffiemachine voor jullie op kantoor helpt CoffeeClick je graag. Wij houden rekening met het gebruiksgemak, de benodigde capaciteit en natuurlijk de drank voorkeuren! 

Hebben we een koffiemachine gevonden die bij jou past? Wij plaatsen deze bij jou op het werk, zonder investering! Alles zit simpelweg inbegrepen in de vaste prijs per kopje.

Wat CoffeeClick nog meer te bieden heeft naast onze professionele koffiemachines? Perfecte service, wekelijks vers gebrande koffiebonen, online clouddiensten en een duurzame samenwerking. En dat is nog niet alles. Meer te weten komen over het concept van CoffeeClick? Bekijk dan onze brochure.

 
 

Download onze brochure voor koffie op het werk