CoffeeClick TukTruck Actie Driehuis

All-in koffie concept

Bij CoffeeClick zien we onszelf graag als revolutionair. Wij zijn het koffiebedrijf dat het anders doet dan anderen. Bij CoffeeClick betaal je alleen wat je verbruikt. Per click, per kopje koffie. En hierbij zit ALLES inbegrepen. Wij vergelijken het vaak met een trechter. Waarom? Dat leggen we je graag uit.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/0-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Onder aan de trechter staat een kopje koffie. (H)eerlijke verse bonenkoffie. Uit onderzoek is gebleken dat koffie een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden is. De smaak hiervan moet dan ook in orde zijn. Daar zorgt CoffeeClick voor. Wij stellen jouw machine af zodat jou personeel dag in dag uit kan genieten van heerlijke verse bonenkoffie. 

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/1-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Het eerste onderdeel van ons concept is de investering. Het is vaak een van de grootste obstakels voor een organisatie wanneer zij op zoek gaan naar een nieuwe koffievoorziening. De aanschaf van de koffiemachine en de investering die moet worden gedaan. Bij CoffeeClick hoeft dat niet. De investering doen wij. 

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/2-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

De service. Het tweede deel van ons koffieconcept. Wij bieden zowel preventieve als correctieve serviceverlening aan. Hierdoor garanderen wij altijd een goede kwaliteit van jouw kopje koffie! Het beste hiervan? Geen onvoorziene servicekosten! Onze professionele serviceverlening zit inbegrepen in de vaste prijs per kopje koffie. 

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/3-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Bij ons geen grote investering in hoogwaardige apparatuur! De koffiemachine is essentieel voor het zetten van heerlijke koffie. Dit weten wij ook. Daarom werken we bij Coffeeclick uitsluitend met professionele apparatuur. Ontvang de voor jou geschikte koffiemachine tegen één vaste prijs per kopje.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/4-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Een andere factor inbegrepen in jouw vaste prijs per kopje koffie? De koffiebonen. Bij CoffeeClick hebben we onze bonen met zorg uitgekozen. Bepaal samen met CoffeeClick welke bonen aan jouw wensen voldoen en ontvang wekelijks verse koffiebonen! Geen extra kosten: all-in de prijs.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/5-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

CoffeeClick praat niet alleen over duurzaamheid, maar levert het ook. Kies je voor CoffeeClick dan kies je voor gecertificeerde koffie- en theesoorten, recyclebare koffiebekers en energie-efficiënte koffiemachines. It’s All-In the Click!

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/6-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

CoffeeClick biedt verder een scala aan online cloud diensten aan. Zo zijn al onze koffiemachines voorzien van een Payter systeem. Betaal contactloos middels bijvoorbeeld Apple Pay, Credit Card of bedrijfspasjes. En via een te scannen QR-code bestel jij snel koffieproducten naar wens!

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/CoffeeClick-trechter-compleet.png

één dag gebruik maken van de
CoffeeClick TukTruck

Wil jij de geweldige CoffeeClick TukTruck voor de deur van jouw bedrijf? Gratis heerlijke verse bonenkoffie voor al jouw werknemers en nabij gelegen bedrijven! Vul het formulier in en maak eenmalig kans op deze prijs. Wie weet komen we dan binnenkort met de TukTruck bij je langs!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Selecteer jouw bedrijf uit de dropdown
Hidden
Staat jouw bedrijf er niet tussen?
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden