De koffieleverancier voor de kleine(re) bedrijven

Koffieleverancier voor de kleine(re) bedrijven.

Heerlijke verse bonenkoffie drinken op kantoor. Het leek voor veel kleine(re) bedrijven lange tijd onmogelijk… Tot nu! Het allesomvattende concept van CoffeeClick in combinatie met het diverse assortiment machines is heerlijke koffie voor kleine(re) bedrijven binnen handbereik.

Dé koffieoplossing voor de zakelijke markt!

Koffieleverancier bedrijven

Voor de kleine(re) bedrijven is het vaak lastig om een geschikte koffieleverancier te vinden. Het zoeken is naar de juiste combinatie. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. Ten eerste de kwaliteit en uitstraling van de apparatuur. De koffiemachine is tenslotte het visitekaartje van het bedrijf. Wanneer jij of je collega’s gasten ontvangen, wat is dan meestal de eerste plek die wordt bezocht? Juist. Daaarnaast speelt de service een belangrijke rol. Voor inkopers en officemanagers is dit vooral een belangrijke factor. Wie komt er langs wanneer de machine onderhoud behoeft? Bij CoffeeClick zal dit altijd een CoffeeClick monteur zijn! Preventieve servicebeurten zullen onderhoud aan de machine mininaliseren. Als laatste en misschien wel belangrijkste factor is de smaak aan de beurt. Wie wil er niet genieten van heerlijke verse bonenkoffie? Wij garanderen perfecte smaak en kwaliteit door o.a. wekelijks vers gebrande koffiebonen en gecertificeerde barista’s die samen met jullie de smaak afstellen. Kan het nog beter? Aan de hand van het aantal koffiedrinkers bij jullie op kantoor bepalen we welke machine bij jullie past. Alvast een kijkje nemen?

Bekijk onzekoffiemachines voor kantoor

Heerlijke koffie voor MKB-bedrijven

Is dit concept dan ook geschikt voor wat kleine(re) bedrijven? Jazeker! Het concept van CoffeeClick is simpel en transparant. Zo houden we het overzichtelijk en simpel. Koffie toegankelijk voor bedrijven van elk formaat. Dat is ons doel. En het kan nu dus ook bij jou op kantoor. En jouw bedrijf ontvangt maar één factuur. Hoe makkelijk is dat? Hoe we dat doen is gemakkelijk uit te leggen. CoffeeClick heeft alle facetten van het vak in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd één vaste prijs per kopje garanderen. Deze prijs is dan altijd inclusief professionele apparatuur, vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening.

Meer over ons zakelijke koffieconcept

Koffieleverancier bedrijven

Welke machine het meest geschikt is? Dat bepalen we natuurlijk altijd aan de hand van het aantal kopjes koffie en/of het aantal koffiedrinkers. Voor de wat kleine(re) bedrijven is doorgaans de CC F12 het meest geschikt. Deze compacte machine uit onze eigen productielijn is dé ideale oplossing voor MKB-ondernemingen. Standaard geleverd met 2 liter waterreservoir en mogelijkheid tot uitbreiding tot 8 liter en koelkast voor het gebruik van verse melk!

Bekijk onzekoffiemachines voor kantoor

Kies voor professionele koffieapparatuur!

Ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!

Maak een vrijblijvende afspraak