Achtergrond afbeelding CoffeeClick

De voordelen van heerlijke koffie

Een heerlijk kopje koffie

Koffie. Misschien wel het bekendste en meest gedronken drankje ter wereld. Wist je dat wij Nederlanders op nummer 3 staan van grootste koffiedrinkers ter wereld?

Als echte koffieliefhebbers begrijpen wij dat natuurlijk volledig. Want wat kunnen we toch genieten van ons koffiemomentje. Jouw favoriete koffiedrank op jouw favoriete moment. Zitten er eigenlijk ook grote voordelen aan het drinken van onze geliefde koffie? En wat zijn deze voordelen dan? Dat zetten we graag voor je op een rijtje!

Koffie op de zaak

Een welverdiend rust momentje...

Wat is jouw favoriete moment? Even een kleine koffiepauze tijdens een drukke werkdag, een kopje koffie tijdens het wachten op het station of langs de zijlijn bij jouw favoriete sportvereniging.

Een heerlijk kopje koffie is naar onze mening altijd een goed excuus om even een momentje voor jezelf te nemen. In het bijzonder tijdens drukke werkdagen is de wandeling naar de koffiemachine en het praatje met je collega’s een ideaal moment om even je hoofd leeg te maken.

Koffie van CoffeeClick bij jou op het werk

De eerste indruk is het belangrijkste...

Reeds bekend is dat het maken van een goede eerste indruk zeer belangrijk is bij een ontmoeting. Bij het ontvangen van gasten, is het eerste wat je vaak doet een heerlijk kopje koffie aanbieden.

Hoe fijn is het dan als jij jouw gasten met één druk op de knop kan voorzien van de meest heerlijke koffiedranken. Espresso, romige cappuccino, latte macchiato, jouw professionele koffiemachine heeft het allemaal! You never get a second chance to make a first impression…

CoffeeClick Authentic

Ontzorging van A tot Z...

Misschien wel het belangrijkste voordeel van het CoffeeClick concept. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Een uniek concept waar alles inbegrepen is in één vaste prijs per kopje. Professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen én perfecte serviceverlening. Geen investering vooraf en geen verrassingen achteraf. Hoe interessant is dat?

Meer informatie over ons unieke koffieconcept?