Waarom is goede koffie op het werk zo belangrijk?

Nieuws 27 augustus 2020 Nick Murauer

Het belang van goede koffie op het werk zo belangrijk?

De meeste kennen dat gevoel wel. Van vreugde. Ontspanning. Genot. Energie. Wat wij bedoelen? Juist. Het gevoel dat je krijgt bij het drinken van die eerste kop koffie op het werk aan het begin van de dag. En niet alleen gaat het om dat kopje koffie. Het halen van een kopje koffie is ook een sociale bezigheid. Even vragen aan je collega’s hoe het gaat of hoe het weekend was. Wat de planning van de dag is. Wat de laatste roddels zijn. Keer op keer die ene slechte mop herhalen. We kennen het (bijna) allemaal. 

Naast dat het natuurlijk lekker is om heerlijke koffie te drinken en om even gezellig bij te kletsen met collega’s bij de koffiemachine op kantoor, heeft de koffie ook invloed op de prestaties van werknemers. Bij CoffeeClick merken we dan ook steeds vaker dat werknemers hogere eisen stellen aan de koffievoorzieningen op kantoor. Het is belangrijk voor stimulatie, motivatie en draagt bij aan de tevredenheid. 

Een andere reden is…

Er is ook nog een andere groep waarvoor heerlijke koffie op kantoor belangrijk is. Dat zijn de bezoekers of gasten die langs komen. Want wat is meestal het ontvangstpunt voor deze bezoekers? De koffiemachine. Wat is het eerste dat wordt aangeboden? Yes. Een kopje koffie. Het serveren van een heerlijke kop koffie uit een professionele koffiemachine zorgt voor de eerste indruk die ieder bedrijf graag wil! Met een diversiteit aan warme dranken variërend van espresso tot cappuccino, latte macchiato of een heerlijke kop thee. Alles is mogelijk! Alle dranken gegarandeerd van hoge kwaliteit met wekelijks vers gebrande koffiebonen, verse melkproducten en Fairtrade theesoorten geproduceerd onder eigen label. En zoals ons concept werkt: It’s all in the Click! 

Is heerlijke koffie beschikbaar voor bedrijven van ieder formaat? Jazeker! Wij personaliseren ons all-in koffieconcept naar de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Dit is mede mogelijk door ons ruime assortiment professionele koffiemachines voor zakelijk gebruik en in-house service afdeling. 

Drink jij al goede koffie op kantoor?

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoor? Onze adviseurs kijken graag samen met jou naar een passende koffie oplossing en plannen graag een vrijblijvende gratis proef afspraak in!