Archives

HDI

1 april 2020 Patrick Schokker

HDI biedt internationale verzekeringsprogramma’s en is actief via buitenlandse kantoren, dochterondernemingen en aangesloten bedrijven, evenals via netwerkpartners in meer dan 150 landen. Heerlijke koffie houdt de werknemers van dit bedrijf scherp en tevreden! 

Aramex

1 april 2020 Patrick Schokker

Aramex is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Zij worden gekenmerkt door hun service aangepast op de persoonlijke situatie van de klant en hun innovatieve producten. De simpelheid en transparantie van het concept in combinatie met de persoonlijke aanpak van CoffeeClick heeft ervoor gezorgd dat zij kozen voor ons! 

Estron Group

1 april 2020 Patrick Schokker

Estron group is een allround logistieke leverancier. Het bedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf in het centrum van het Rotterdamse havengebied. Estron is een logistieke leverancier die transport-, opslag-, zeevracht-, luchtvracht-, expeditie- en binnenvaart activiteiten aanbiedt voor hun klanten, wereldwijd gevestigd. De heerlijke koffie van CoffeeClick houdt de werknemers tevreden en scherp!

WPP Media Solutions

1 april 2020 Patrick Schokker

WPP creëert transformatieve ideeën en resultaten voor haar klanten door een geïntegreerd aanbod van communicatie, ervaring, handel en technologie. Door de koffiemachine van CoffeeClick kunnen zij maximaal genieten van heerlijke verse bonenkoffie op kantoor!

Hitachi

1 april 2020 Patrick Schokker

Bij Hitachi Capital Mobility wordt ervoor gezorgd dat mensen zich onbekommerd kunnen verplaatsen, waar zij ook naartoe willen. Om anderen te ontmoeten, of nieuwe dingen te ontdekken. Daarbij zijn mensen onafhankelijk, zorgeloos en vrij. Met die bewegingsvrijheid komen mensen steeds een stukje verder.

” Met eigentijdse oplossingen regelen we tot in de puntjes wat u nodig hebt. Dat doen we met plezier en met hart voor de wereld van morgen. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer.” 

 

 

Ti Sento Milano

1 april 2020 Patrick Schokker

Ti Sento Milano is toonaangevend op de Nederlandse sieradenmarkt. Bij de luxe uitstraling van dit merk hoorde een koffiemachine met luxe uitstraling. Daarbij viel de keuze op CoffeeClick! Een mooie machine, met heerlijke koffie!

Breman

1 april 2020 Patrick Schokker

Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in uw woning. CoffeeClick past goed bij de werkwijze van dit bedrijf! Het gevolg? Tevreden koffiedrinkers op het kantoor bij Breman!

Red Hat IBM

1 april 2020 Patrick Schokker

Red Hat IBM is al ruim 25 jaar actief en helpt hun klanten bij het aangaan van hun business challenges. Hierbij kan een heerlijke kop koffie niet ontbreken!