Archives

Techniplan adviseurs

1 september 2022 Nick Murauer

Air Cargo Consultants

19 augustus 2022 Nick Murauer

“Zolang CoffeeClick deze heerlijke koffie blijft leveren met de huidige service, hoeven wij nooit meer verder te kijken.”

Wie zijn wij?

Air Cargo Consultants is een luchtvracht broker. Wij werken als bemiddelaar tussen de luchtvracht expediteur en luchtvaart maatschappij. Als broker zorgen wij er uitsluitend voor dat de expediteur zo snel mogelijk, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden zijn lading per vliegtuig kan verzenden. Omdat wij vracht halen uit een groot netwerk, zijn onze volumes vaak groter. Hierdoor zijn onze onderhandelingsposities voordeliger dan de normale expediteur of broker. 

Als enige broker op de Nederlandse markt hebben wij een eigen warehouse van bijna 7000m2. Dit zorgt ervoor dat wij alles zelf kunnen doen in plaats van het uitbesteden van diensten aan derden. Dit zorgt namelijk vaak voor vertraging binnen de supply chain. We begrijpen dat snelheid het allerbelangrijkste is binnen de luchtvracht. Niet alleen met het vervoeren van de vracht, maar ook in het onderhandelingsproces.

We willen de lading op de meest efficiënte en goedkope manier van A naar B brengen. Door ons uitgebreide netwerk en onze gedreven teamleden helpen we de expediteur bij het vinden van de beste oplossing voor hun lading. Als jong bedrijf zijn we trots op onze passie, gedrevenheid en vastberadenheid. We weten dat we iets te bewijzen hebben. 

Waarom hebben jullie voor CoffeeClick gekozen?

Naast het feit dat de koffie écht lekker is, hebben ze ook prettige koffiemachines die ook nog eens overal mooi staan binnen ons pand. Vanwege het concept van CoffeeClick weet je elke maand waar je aan toe bent.

Hoe zag jullie vorige koffiesituatie eruit?

Voordat we zijn overgestapt naar CoffeeClick was Douwe Egberts onze leverancier. Wij hebben meerdere jaren gebruik gemaakt van hun machines en koffie. In het begin was dit prima, maar met de jaren kwamen we er snel achter dat het niet meer bij onze organisatie paste en na verloop van tijd hadden we erg veel issues qua service. Altijd onverwachte kosten of teveel koffie voorraad. We zijn blij dat dit nu is opgelost!

Zijn jullie tevreden over onze service?

Absoluut! Heel sporadisch hebben onze machines een klein probleempje, maar gelukkig worden die direct opgepakt door de servicedesk. Ze zijn vriendelijk en snel. Vaak zijn de problemen met een ”Click” 😉 op te lossen en anders staat er dezelfde dag nog een monteur bij ons voor de deur. Dat is erg prettig!

Zou je CoffeeClick aanbevelen aan anderen?

Zeker weten! Naast alle andere genoemde redenen heeft CoffeeClick een persoonlijke touch in hun communicatie. Onze accountmanager komt vaak langs om ervoor te zorgen dat we happy zijn. Dat zie je vaak niet meer bij andere leveranciers en waarderen wij erg. Ik zou het in ieder geval aanraden om een keer langs te gaan bij CoffeeClick HQ…Dan weet ik zeker dat je al na één bezoek verkocht bent!