KNLTB & CoffeeClick

Trotse koffiepartner van de KNLTB!

“Het transparante koffieconcept van CoffeeClick zorgt voor duidelijkheid en inzicht in de kosten, zodat een vereniging altijd exact weet wat een kop koffie kost én oplevert. Als centraal punt van alle tennisverenigingen in Nederland heeft de KNLTB met deze samenwerking de eerste stap gezet naar (h)eerlijke koffie op iedere tennisvereniging.”

...GAME ...SET ...COFFEE!

Het buitenseizoen staat op het punt van beginnen! Is jouw sportkantine klaar voor de grote aantallen bezoekers? Samen met de KNLTB hebben wij een speciale actie om iedere tennisvereniging van heerlijke koffie te voorzien. Met ons unieke concept betaal je een vaste prijs per kopje inclusief apparatuur, bonen en onze topkwaliteit service! Benieuwd naar onze speciale KNLTB actie?

 

Geen investering in kostbare apparatuur

Heerlijke koffie voor alle leden van jouw tennisvereniging. Met het unieke concept van Coffeeclick is dit binnen handbereik. Wat het concept van CoffeeClick geschikt maakt voor jouw sportkantine? Bij ons hoef je niet te investeren in kostbare apparatuur maar kunnen jullie direct van start met het verkopen van heerlijke koffie! Eén all-in prijs per kopje!

Heerlijke koffie werkt omzetverhogend

 • Heerlijke koffieproducten vormen
  het visitekaartje van jouw club
 • Verbetering van kwaliteit
  rechtvaardigt een prijsverhoging
 • De eerste 3 maanden geldt:
  Koffieomzet = winst
 • Direct aan de slag
  zonder investering

Onze speciale KNLTB actie

CoffeeClick brengt fantastische koffieproducten voor iedere vereniging binnen handbereik. Met onze speciale KNLTB actie is dit ook nog eens de eerste drie maanden gratis! Kiest jouw vereniging voor een samenwerking met ons?

Dan worden wij ook nog eens trotse sponsor van jouw club én krijgen jullie deze zitzakken cadeau! Met de CoffeeClick zitzakken wordt het voor spelers en bezoekers volop genieten voor, na en tijdens de wedstrijd. Hoe leuk is dat?


Oeps! We konden je formulier niet vinden.