Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffie op de vereniging > Sponsoring

Sponsoring

Zonder financiële middelen is het voor sportverenigingen onmogelijk om mee te blijven draaien in de sportwereld. Wij begrijpen dat maar al te goed en dragen hier graag ons steentje aan bij.

Ons concept draagt bij aan het verhogen van de omzet bij sportclubs. De opbrengsten voor de club uit de verkoop van koffie zijn immers substantieel. Voor kwaliteitskoffie zijn mensen bereid iets meer te betalen. Het zorgt er bovendien voor dat ouders en leden graag in de kantine voor goede koffie. Uiteraard verhoogt dit ook weer de betrokkenheid binnen de vereniging. Zodra de koffievoorziening binnen de sportvereniging is geïnstalleerd ontstaat een zichtbaar partnership. CoffeeClick stelt zich tegenprestatie op als trotse sponsor uw vereniging. Zo is de samenwerking bezegeld. Uitingen van CoffeeClick zorgen er voortaan voor dat iedereen weet waar die heerlijke koffie vandaan komt.

Interesse?

Wij helpen u graag aan goede koffie op de sportclub en worden trotse sponsor. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens of stel uw vraag via ons contactformulier.

Ontdek CoffeeClick