Koffie op het werk

Op zoek naar smaakvolle koffie op het werk?
Wij hebben alle facetten van het vak onder één dak.
Dit betekent totale ontzorging middels ons volledig
transparante én unieke all-in koffieconcept voor op het werk:
  • Vaste prijs per kopje
  • Altijd vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in kostbare apparatuur
  • Hoogwaardige koffiemachines
  • Scala aan online cloud diensten

Download onze brochure voor koffie op het werk

 

Tijd voor goede koffie op het werk!

CoffeeClick heeft de perfecte oplossing voor koffie op het werk. Als bedrijf wil je namelijk niet onnodig veel tijd besteden aan de koffiemachine op de werkvloer. De koffiemachine op de werkvloer hoort niet bij de core business. Tòch is koffie een van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf… 

Een uniek concept voor koffie op het werk

Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse kopje koffie, en dat voor een vaste prijs per kop. Een abonnement waarbij je een vaste prijs per kopje betaald inclusief apparatuur, wekelijks vers gebrande bonen en onze uitstekende service!

Daarnaast sturen wij maandelijks een factuur. Zo wordt het voor de administratie overzichtelijk wat er wordt betaald voor koffie. Geen extra servicekosten, geen extra voorrijkosten maar gewoon een vaste prijs per kopje. Dat is het unieke concept van Coffeeclick!

Koffiemachine bij jou op het werk

Het unieke concept van Coffeeclick zorgt voor smaakvolle koffie op het werk

Het drinken van koffie op het kantoor was nog nooit zo leuk dankzij het unieke all-in concept. Waarom ons concept uniek is en zich onderscheidt van de rest is dat wij alle aspecten voor ons rekening nemen. De service, de professionele koffiemachines, de facturatie en de plaatsing. Onze werkwijze is authentiek en origineel! Onze transparante werkwijze zorgt er voor dat jullie zonder zorgen kunnen genieten van het een heerlijk kopje koffie!

CoffeeClick Authentic in het raam

De drijvende kracht van ons bedrijf, onze servicedienst

Onze servicedienst is het gezicht van het bedrijf. Heeft jullie koffiemachine storing en zit iedereen bij jou op het werk zonder koffie? Dan zorgt een van onze servicemedewerkers er voor dat deze storing snel verholpen wordt. Het hele bedrijf zonder koffie, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Wij weten wat er speelt, wij hebben de data!

Iedere koffiemachine is direct aangesloten op het internet. Hierdoor weten wij wat er binnen in de koffiemachine aan de hand is. Zo zorgen wij er voor dat eventuele problemen op voorhand worden voorkomen. Daarom komen onze medewerkers langs voor preventief onderhoud. Wij hebben alle relevante gegevens bij de hand. Zo is deze preventieve onderhoudsbeurt een fluitje van een cent en kunnen jullie snel genieten van heerlijke koffie!

Minder dan 4 uur responstijd

Het kan wel eens voorkomen dat er iets mis is in de machine. Door naar het servicenummer te bellen maak je gemakkelijk en snel een afspraak. Eerst gaan zij telefonisch kijken of het probleem kan worden opgelost. Blijft het probleem bestaan? Geen paniek, dan zijn onze medewerkers binnen 4 uur op jouw werk. Zij verhelpen het probleem direct en zorgen dat jouw collega’s weer kunnen genieten van een heerlijke kop koffie, cappuccino of latte macchiato!

Servicemonteur voor het beheren van de koffiemachine

Altijd smaakvolle koffie op het werk: Smaak management door onze barista’s!

Iedere kop koffie moet hetzelfde smaken. Daarom hebben wij onze servicemonteurs ook opgeleid tot barista’s. Dat betekent dat, wanneer onze servicemedewerkers onderhoud plegen aan jullie machine, deze ook weer wordt afgesteld. Zo geniet jij iedere dag van de beste koffie op het werk!

Smaakvolle koffie door onze barista's gecontroleerd

Professionele hoogwaardige koffiemachines

Onze professionele koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze premium koffiebonen komen het best tot hun recht met professionele apparatuur. Zoals je weet zit dit allemaal inbegrepen in de vaste prijs per kopje. 

Er kan een keuze worden gemaakt tussen verschillende soorten koffiemachines. De ene bereidt cappuccino met verse melk, de ander met melk topping en kan de ene koffiemachine hogere volumes koffie zetten dan de andere. Jullie mogen zelf kiezen wat jullie willen maar dat er lekkere koffie uit onze machines komt is een zekerheid!

A100 professionele koffiemachine voor op het werk of het kantoor

De koffiemelanges van CoffeeClick!

Iedere koffieboon heeft zijn eigen smaak en geur. Onze zoektocht naar de perfecte koffieboon heeft ons de hele wereld laten zien. Uiteindelijk hebben wij een drietal koffiemelanges geperfectioneerd. Deze worden in onze familie branderij gebrand tot onze Roma, Santa Christalina en Esta Cofradia!

Zorg voor goede koffie op het werk!

Op zoek naar de ideale oplossing wat betreft koffie op het werk? Kom in actie en wie weet drink jij binnenkort een heerlijk kopje CoffeeClick bij jou op het werk!

Koffiebonen koffiezak