Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffiebonen > Café Classic

Café Classic

Café Classic

De klassieke smaakbeleving

Dit is de gemalen variant van de Roma Classico: een melange van Arabica en Robusta koffiebonen met een krachtige smaak en pittige afdronk. Het ventiel in de verpakking laat de door de gemalen koffie geproduceerde gassen, zoals koolzuurgas (CO2), ontsnappen. Daardoor kan de koffie direct na het branden en malen worden verpakt. Zo wordt het aroma in de verpakking behouden.

Kenmerken:

  • Gemalen koffie
  • Krachtig van smaak
  • Rainforest Alliance gecertificeerde koffie

Direct online bestellen?

Terug naar het overzicht
vorige volgende

In drie stappen naar heerlijke koffie op kantoor

Zo eenvoudig en transparant is het! 

Heerlijke koffie

CoffeeClick zorgt dat koffiedrinken een beleving op zich wordt. De koffie van CoffeeClick smaakt namelijk alsof het voor u vers bereid is door een echte barista, u proeft dat het met zorg is samengesteld. Uw medewerkers komen voortaan weer met plezier naar hun werk om te genieten van koffie die lekkerder is dan thuis, er zal over gesproken worden!

Meer over onze koffie

Wij ontzorgen

Nooit meer zonder koffie met het koffieconcept van CoffeeClick. Wij plaatsen een hoogwaardige espressomachine die bedrijfszekerheid en klasse uitstraalt. CoffeeClick beschikt over een eigen serviceafdeling die een snelle responstijd en maximale "uptime" van de machine biedt. Het CoffeeClick concept zorgt voor verse bonenkoffie bij u op kantoor. Makkelijk en zeer professioneel!

Meer over onze service

Prijs per kopje

Heeft u inzicht in de huidige koffiekosten bij u op kantoor? Wat kost bij u nu eigenlijk een kopje koffie op kantoor? CoffeeClick schept licht in de duisternis met haar transparante koffieconcept, gebaseerd op een vaste All-In prijs per kopje. Gewoon alles is inbegrepen! U hoeft zelfs geen investering te doen om tóch de luxe espressomachine direct bij u op kantoor te plaatsen.

Meer over ons koffieconcept

Profiteer ook van de voordelen van CoffeeClick

Offerte aanvragen