Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffiebonen > Roma Classico

Roma Classico

Roma Classico

Een mix van Arabica en Robusta koffiebonen

In de natuur zijn er twee belangrijke soorten koffiebonen, die elke verschillende denominaties omvatten volgens de producent en het land van herkomst: Arabica en Robusta. De koffiebonen melange Roma Classico bestaat uit een mix van de Arabica en de Robusta koffieboon de exacte percentages geven wij niet vrij in verband met de unieke smaak van onze koffie.

Deze melange van Arabica en Robusta koffiebonen laat zich kenmerken door de krachtige smaak en pittige afdronk. Deze koffiemelange is uitermate geschikt voor espresso en cappuccino, maar leent zich ook voor de ‘gewone koffie’ (cafe lungo). 

Kenmerken:

  • Vers gebrande koffiebonen
  • Krachtig van smaak
  • Geschikt voor espresso, cappuccino en lungo
  • Rainforest Alliance gecertificeerde koffie
Terug naar het overzicht
volgende

In drie stappen naar heerlijke koffie op kantoor

Zo eenvoudig en transparant is het! 

Heerlijke koffie

CoffeeClick zorgt dat koffiedrinken een beleving op zich wordt. De koffie van CoffeeClick smaakt namelijk alsof het voor u vers bereid is door een echte barista, u proeft dat het met zorg is samengesteld. Uw medewerkers komen voortaan weer met plezier naar hun werk om te genieten van koffie die lekkerder is dan thuis, er zal over gesproken worden!

Meer over onze koffie

Wij ontzorgen

Nooit meer zonder koffie met het koffieconcept van CoffeeClick. Wij plaatsen een hoogwaardige espressomachine die bedrijfszekerheid en klasse uitstraalt. CoffeeClick beschikt over een eigen serviceafdeling die een snelle responstijd en maximale "uptime" van de machine biedt. Het CoffeeClick concept zorgt voor verse bonenkoffie bij u op kantoor. Makkelijk en zeer professioneel!

Meer over onze service

Prijs per kopje

Heeft u inzicht in de huidige koffiekosten bij u op kantoor? Wat kost bij u nu eigenlijk een kopje koffie op kantoor? CoffeeClick schept licht in de duisternis met haar transparante koffieconcept, gebaseerd op een vaste All-In prijs per kopje. Gewoon alles is inbegrepen! U hoeft zelfs geen investering te doen om tóch de luxe espressomachine direct bij u op kantoor te plaatsen.

Meer over ons koffieconcept

Profiteer ook van de voordelen van CoffeeClick

Offerte aanvragen