Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffiebonen > Biologische Koffiebonen

Biologische koffiebonen

De naam zegt het al, deze koffie is 100% biologische wijze geteeld. Er wordt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen en kunstmatige stoffen. Tevens wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van organische compost afkomstig van snoeisel en bladeren van de omliggende bomen en dierlijke mest. Onze biologische koffiebonen hebben net zoals onze andere melanges geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen of genetische bepaalde ingrediënten.

Biologische koffieplanen

Proef deze thee

Thuis en in goede restaurants zijn we gewend om heerlijke theesoorten te drinken, echter op kantoor nemen we vaak nog met een slap kopje thee genoegen.

Wij brengen hier verandering in, bij CoffeeClick zijn er diverse mogelijkheden om de theebehoefte bij uw bedrijf in te vullen. Van zakjes thee tot verse losse thee, echte thee drinken op het werk is bij CoffeeClick ineens heel toegankelijk geworden.

Vul gerust uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom bij CoffeeClick om de wereld van thee te ontdekken.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick