Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffiebonen > Robusta Koffiebonen

Robusta Koffiebonen

Robusta koffie vindt zijn oorsprong in het middelgebergte van Afrika rondom de evenaar. De Robusta plant is minder vatbaar voor plantenziekten en parasieten door zijn hoge cafeïnegehalte (2 - 2,5%), dat is ongeveer 70% meer dan de Arabica. Door het hoge cafeïne gehalte is de smaak van de Robusta boon vele malen krachtiger dan de soepele smaak van de Arabica. De koffiebessen worden in vele malen lager gelegen velden geteeld dan de Arabica, hierdoor kunnen de bessen met machines worden geplukt. De Robusta koffieboon is gemakkelijk te herkennen aan zijn kleine en ronde vorm. Het is een fantastische boon om koffiemelanges een krachtige smaak te geven.

Ontdek hieronder de Robusta koffiebonen van CoffeeClick.

Proef deze thee

Thuis en in goede restaurants zijn we gewend om heerlijke theesoorten te drinken, echter op kantoor nemen we vaak nog met een slap kopje thee genoegen.

Wij brengen hier verandering in, bij CoffeeClick zijn er diverse mogelijkheden om de theebehoefte bij uw bedrijf in te vullen. Van zakjes thee tot verse losse thee, echte thee drinken op het werk is bij CoffeeClick ineens heel toegankelijk geworden.

Vul gerust uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom bij CoffeeClick om de wereld van thee te ontdekken.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick