Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffieleverancier bij jou op het werk!

Op zoek naar een koffieleverancier voor op de zaak? Altijd al een goede kop koffie op het werk willen drinken? Wij hebben een groot aanbod van zakelijke koffiemachines en een uniek en onderscheidend concept! Kom met ons in contact voor passend advies voor een koffiemachine bij jouw op het kantoor!

Waarom wij de beste zakelijke koffieleverancier zijn?

CoffeeClick heeft alle werkzaamheden van het plaatsen tot het factureren In-House. Door het dagelijkse contact is iedereen op de hoogte van elke klant. Waar andere bedrijven de service of plaatsing uitbesteden, houden wij dit liever in eigen beheer. Zo blijft onze klant tevreden en houden wij het overzichtelijk. Eén contract, één factuur en één vaste prijs per kopje! En dat maakt ons uniek én authentiek in onze branche!

De koffieleverancier met één vaste prijs per kopje!

Daarbij hoort ook de levering van professionele koffiemachines. Bij ons hoeft u geen grote investering te doen in kostbare apparatuur. Door ons eigen financieringsmechanisme nemen wij deze zorg bij klanten uit handen.

En daar hoort ook onze heerlijke koffie bij! Heerlijke verse bonen die wekelijks vers worden geleverd. Normaal betaal je ook per kilo koffie, maar niet bij CoffeeClick. Wij zijn de zakelijke koffieleverancier die het anders doet!

En onze topkwaliteit service mag natuurlijk niet ontbreken! Correctief en preventief beheer door onze opgeleide servicemedewerkers. Hiervoor ontvangt u dus geen aparte factuur, dit zit allemaal in de vaste prijs per kopje!

Professionele koffiemachines

Wij leveren als zakelijke koffieleverancier onze professionele koffiemachines mee in de vaste prijs per kopje. Iedere koffiemachine heeft zijn eigen functionaliteiten en kan minimaal 11 verschillende soorten koffie bereiden. Dus heb je liever een espresso macchiato of cappuccino dan een normale koffie? Dat is voor onze koffiemachines geen enkel probleem!

Professionele Koffiemachine zonder investering

Onze heerlijke koffiemelanges

Wij leveren als zakelijke koffieleverancier onze professionele koffiemachines mee in de vaste prijs per kopje. Iedere koffiemachine heeft zijn eigen functionaliteiten en kan minimaal 11 verschillende soorten koffie bereiden. Dus heb je liever een espresso macchiato of cappuccino dan een normale koffie? Dat is voor onze koffiemachines geen enkel probleem!

Bij een zakelijke koffieleverancier hoort topkwaliteit service!

Wij maken het onderscheid door onze topkwaliteit service! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom proberen wij jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn namelijk maar al te blij met tevreden klanten!

De koffieleverancier met een directe verbinding met jouw koffiemachine!

Als zakelijke koffieleverancier moet je weten wat er speelt in de koffiemachine bij de klant. Door een directe internetverbinding zijn wij direct verbonden met jouw koffiemachine Wij weten wanneer jouw machine aan onderhoud toe is en komen graag langs bij jouw bedrijf. Zo kunnen jullie blijven genieten van onze heerlijke koffie!

Binnenkant van de koffiemachines van CoffeeClick

Responstijd van minder dan 4 uur!

Onze backoffice is bereikbaar om eventuele problemen met de koffiemachine telefonisch op te lossen. Maar als het noodlot toeslaat en er is echt iets aan de hand… Geen paniek! Wij zijn gemiddeld genomen binnen 4 uur ter plaatse. Onze monteurs repareren uw machine ter plaatse zodat u weer kunt genieten van heerlijke koffie!

Servicemonteur van CoffeeClick

Wat ons onderscheidt als zakelijke koffieleverancier…

En zijn wij op locatie voor proactief of reactief beheer, dan stellen wij direct de machine bij. Doordat service hoog in het vaandel staat hebben wij onze monteurs ook opgeleid tot Barista! Zo kunt u blijvend genieten van een heerlijke romige cappuccino, espresso dopio of normale koffie.

Smaakvolle koffie door onze barista's gecontroleerd

Dé koffieleverancier voor bedrijven!

Ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor jouw kantoor?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers! Of maak een proefafspraak in onze gloednieuwe showroom!

Kom bij ons langs!