Achtergrond afbeelding CoffeeClick

De koffieleverancier voor bedrijven!

De koffieleverancier voor bedrijven!

Ben jij als bedrijf op zoek naar een koffieleverancier? Eindelijk genieten van een heerlijk kopje koffie op het werk? Met ons unieke koffieconcept en grote aanbod zakelijke koffiemachines is CoffeeClick de leverancier die je zoekt. Onze adviseurs kijken graag samen met jou naar de wensen en eisen van jouw bedrijf. Aan de hand hiervan krijg jij een op maat gemaakt voorstel! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of download de brochure! 

Neem contact op
  • Vaste prijs per kopje
  • Altijd vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in kostbare apparatuur
  • Hoogwaardige koffiemachines
  • Scala aan online cloud diensten

Download onze brochure voor koffie voor jouw bedrijf

Naam(Vereist)
(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden


Een professionele koffiemachine voor jouw bedrijf!

Doordat wij uitsluitend met kwaliteitsleveranciers werken zoals Etna, Franke en onze eigen CoffeeClick lijn, ben je altijd zeker van een professionele koffiemachine van de hoogste kwaliteit! Met één klik kun je genieten van jouw favoriete koffiedrank!

Professionele Koffiemachine zonder investering

Waarom wij de beste zakelijke koffieleverancier zijn?

Wat onze organisatie uniek maakt is het volgende. CoffeeClick heeft alle facetten van het proces in eigen beheer. Van sales tot marketing en service. Zo houden wij het simpel en overzichtelijk voor onze klanten. Eén contract, één factuur en één vaste prijs per kopje! En dat maakt ons uniek én authentiek in onze branche!

De koffieleverancier met één vaste prijs per kopje!

CoffeeClick voorziet jouw bedrijf van een professionele koffiemachine, zonder investering! Door ons eigen financieringsmechanisme kunnen wij deze zorg wegnemen bij onze klanten. 

De vers gebrande koffie worden wekelijks geleverd. Betaal je hier dan extra voor? Zeker niet. De koffiebonen zijn inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Het enige dat jij hoeft te doen? Even bestellen via onze gemakkelijke webshop. 

En onze perfecte serviceverlening mag natuurlijk niet ontbreken! Correctief en preventief beheer door onze opgeleide servicemedewerkers. Hiervoor ontvangen jullie dus geen aparte factuur, dit zit allemaal in de vaste prijs per kopje!

Onze heerlijke koffiemelanges

Smaken verschillen en dat weten we maar al te goed! Daarom heeft CoffeeClick de afgelopen jaren in samenwerking met de branderij diverse koffiemelanges samengesteld. Tijdens een proefsessie bepalen jij en je collega’s, samen met onze monteurs, welke smaak de voorkeur heeft. 

Topkwaliteit service bij bedrijven

Wij onderscheiden ons door onze topkwaliteit service! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zullen wij bij storingen of problemen altijd snel op locatie zijn om deze te verhelpen. 

De koffieleverancier met een directe verbinding met jouw koffiemachine!

Als koffieleverancier bij bedrijven moet je weten wat er speelt in de koffiemachine bij de klant. Door een directe internetverbinding zijn wij direct verbonden met jouw koffiemachine. Wij weten wanneer jouw machine aan onderhoud toe is en komen graag langs bij jouw bedrijf. Zo kunnen jullie blijven genieten van onze heerlijke koffie!

Binnenkant van de koffiemachines van CoffeeClick

Responstijd van doorgaans 4 uur!

Onze servicedesk is bereikbaar om eventuele problemen met de koffiemachine telefonisch op te lossen. Mochten er onverhoopt toch problemen zijn, dan komt een van onze monteurs graag bij je langs! Wij zijn doorgaans binnen 4-8 uur ter plaatse. Onze monteurs repareren de machine ter plaatse zodat je weer kunt genieten van heerlijke koffie!

Servicemonteur van CoffeeClick

Wat ons onderscheidt als zakelijke koffieleverancier…

En zijn wij op locatie voor een preventieve servicebeurt, dan stellen wij direct de machine bij. Onze monteurs, die ook zijn opgeleid tot barista, stellen samen met jou en je collega’s de machine af, zodat jullie weer kunnen genieten van jullie favoriete koffiedrank. 

Koffie van CoffeeClick bij jou op het werk

Dé koffieleverancier voor bedrijven!

Ben jij op zoek naar hét koffieconcept voor jouw kantoor?
Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of kom bij ons langs in onze showroom!

Kom bij ons langs!