Koffiemachine huren

Koffiemachine voor zakelijk gebruik!

Bedrijven zijn vaak lang op zoek naar een passende zakelijke koffie oplossing.
Wij leggen je uit waarom een CoffeeClick de enige juiste keuze is!

Dé koffieoplossing voor de zakelijke markt!

Koffieleverancier bedrijven

Bedrijven zijn vaak lang op zoek naar een passende zakelijke koffie oplossing. Daarbij is het vaak onduidelijk wat precies wordt betaald voor een kopje koffie. En nog belangrijker.. Hoe betalen we voor de apparatuur? En huren we deze apparatuur dan, of kopen of leasen we deze? En is deze na de looptijd van ons? Dit zijn vragen die we vaak horen. Bij CoffeeClick maken we het makkelijk voor onze klanten. Bij CoffeeClick doen we het iets anders dan de traditionele koffieleveranciers. De professionele apparatuur zit inclusief in de vaste prijs per kopje. 1 factuur. 1 vaste prijs. Heerlijke koffie!

Meer overhet concept

Inzicht en overzicht

Waarom is dit zo’n geschikt concept voor bedrijven? Transparantie en kwaliteit staan bij ons voorop. Klant worden bij CoffeeClick kan zonder investering. Hoe is dat mogelijk? Een uniek concept biedt klanten over- en inzicht. Geen serviceconctracten met externe partijen, geen diverse losse facturen voor apparatuur, toebehoren en ga zo maar door. Alles op 1 factuur. Alles in de vaste prijs per kopje. Oók de apparatuur. Ongeacht welke machine bij jouw bedrijf past! Ben je trouwens benieuwd welke machine bij jou past? Vul via onderstaande button de keuzehulp in!

Ontdek jouw perfecte koffiemachine!

Dé ideale oplossing!

Om eventuele vragen gelijk te beantwoorden, geven we wat verdere toelichting. Een uniek concept, dat zeggen natuurlijk alle koffie aanbieders. Wat ons écht uniek maakt is het feit dat de apparatuur, bonen én service niet alleen inclusief zijn in de vaste prijs per kopje. Ook hebben wij alles onder één dak. Zo kunnen wij een snelle levering van de apparatuur garanderen, direct uit voorraad. Hebben wij onze koffiebonen en andere toebehoren ruim op voorraad, dus direct beschiktbaar. Daarnaast zijn onze servicemonteurs gedurende de dag beschikbaar om vragen en/of problemen op te lossen via de telefoon of op locatie.

Meer overhet concept

Kies voor professionele koffieapparatuur!

Ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!

Maak een vrijblijvende afspraak