Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffiemachine huren

De beslissing voor een koffieconcept op de zaak is vaak een lang traject. Bedrijven en verenigingen zijn op zoek naar een passend concept, waarbij het huren van een koffiemachine vaak het meest voor de hand ligt. Wij leggen je graag uit waarom CoffeeClick hét concept is voor bij jou op het werk of op de sportvereniging!

Waarom zou je een koffiemachine huren?

In de zoektocht naar heerlijke koffie ga je alle mogelijkheden af. Ga je als bedrijf een koffiemachine huren, aanschaffen of leasen? Voor goede koffie op de werkvloer moet een hoop gebeuren. Behalve met het heldere concept van CoffeeClick! Wij bieden bedrijven en verenigingen de ideale oplossing. Bij ons hoef je geen koffiemachine te huren maar betaal je één vooraf bepaalde, vaste prijs per kopje! Wekelijks verse koffiebonen, professionele apparatuur en onze perfecte serviceverlening, allemaal inbegrepen in deze prijs!

CoffeeClick Authentic

Helpt CoffeeClick ons met het kiezen van een koffiemachine?

Uiteraard zullen wij jullie adviseren welke koffiemachine past bij jullie situatie. Welke koffiemachine jullie nodig hebben hangt volledig af van jullie wensen en behoeftes. Zo heeft niet iedere machine de mogelijkheid tot verse melk of melktopping. Benieuwd welke machine voor jouw bedrijf geschikt is? Doorloop dan onze keuzehulp. 5 Simpele stappen en jij weet welke machine geschikt is voor jouw organisatie. Geheel vrijblijvend natuurlijk.


De machine, service en bonen

Dit is het gedeelte waar het bij veel leveranciers ingewikkeld wordt. Naast de machine moeten benodigdheden zoals bonen vaak los worden besteld en moet er een apart servicecontract worden afgesloten. En hoe zit het aan het eind van het contract? Wat gebeurt er dan met de machine? Dit alles kan ervoor zorgen dat jullie het overzicht kwijt raken. Want wat betaal je eigenlijk per kopje koffie? Deze vragen nemen wij bij je weg. Eén factuur, een vaste prijs per kopje, alles inclusief. Zo simpel kan heerlijke koffie zijn!

Een uniek all-in koffieconcept!

Met ons unieke concept onderscheiden wij ons van de concurrentie in de koffiemarkt. Alle facetten in eigen beheer. Geen enkele schakel is uitbesteed. Zo hebben Sales, Marketing, Finance en Service dagelijks contact met elkaar én met klanten waardoor zij van alle ontwikkelingen op de hoogte zijn. Deze werkwijze maakt ons uniek in de traditionele koffiebranche. 

jan

Wat onze service zo speciaal maakt..

Smaak management door onze barista’s

Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren wat betreft koffie. Daarom hebben wij onze monteurs ook opgeleid tot barista’s! Komen zij bij jullie langs voor preventief onderhoud of een storing? Dan zorgen zij dat de smaak na afloop weer perfect is! De smaak van onze koffie nemen we namelijk zeer serieus!

Wij sturen op onze data!

Doordat iedere koffiemachine aangesloten is op het internet weten wij wat er speelt binnen jullie koffiemachine. Door preventieve servicebeurten en het proactief beheren van de koffiemachine minimaliseren wij storingen en problemen met onze professionele koffiemachines. 

Onverhoopt problemen met jullie koffiemachine?

Bel dan gerust onze servicedesk. Zij zullen aan de hand van jullie uitleg en gegevens proberen het probleem telefonisch op te lossen. Zo kunnen we onze servicemonteurs effectief inzetten! Komen we er telefonisch niet uit? Dan zijn onze monteurs er doorgaans binnen 4 tot 8 werkuren. 

En.. Nog steeds een koffiemachine huren…?

Dat hoeft niet met het unieke concept van CoffeeClick. Wanneer jij kiest voor CoffeeClick, voorzien wij jou van een, of meerdere, professionele koffiemachine(s). Doordat wij uitsluitend werken met gerenommeerde merken zoals Etna en Franke, ben je verzekert van de hoogste kwaliteit. 

Onze koffiemachines

Professionele zakelijke koffiemachines met vele functionaliteiten. Iedere koffiemachine kan minimaal 11 verschillende soorten koffie zetten! Of je nou houdt van een cappuccino, espresso of latte, jouw machine kant het allemaal. Met maar één druk op de knop geniet jij van je favoriete koffiedrank. 

Professionele Koffiemachine zonder investering

Kies voor een uniek koffieconcept!

Wij begrijpen dat het kiezen voor een koffieconcept een lastige keuze is.  Daarom nodigen wij jullie graag uit om te komen proeven bij ons in de showroom. In onze showroom nemen we je op koffiereis en maak je kennis met onze verschillende koffiemelanges, koffievariaties en uiteraard machines.

Kom jij bij ons langs?