Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffiemachine voor klein
zakelijk gebruik

Ben jij als kleine onderneming op zoek naar een koffiemachine voor klein zakelijk gebruik? Ben je klaar met die oude cups machine of gewoon toe aan vernieuwing? Dan is ons concept ideaal voor jouw bedrijf! Wij bieden verschillende koffiemachines geschikt voor de kleine onderneming. Benieuwd of ons concept bij jou past?

Meer over ons concept!

Aanschaffen van een koffiemachine voor klein zakelijk gebruik

Als kleine ondernemer is het vaak lastig om de juiste koffieleverancier te vinden. En het aanschaffen van een dure professionele koffiemachine is vaak niet haalbaar. Bij CoffeeClick doen wij dit anders door all-in aan te bieden per kopje! Zonder investering in kostbare apparatuur. Benieuwd wat ons unieke concept inhoudt?

  • Vaste prijs per kopje
  • Altijd vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in professionele koffiemachines
  • Hoogwaardige koffiemachines

De service voor kleine onderneming

Onze service speelt een belangrijke rol. Voor inkopers en office managers is de serviceafdeling van CoffeeClick een belangrijke factor. Zij helpen jou wanneer de machines aan onderhoud toe zijn en stellen deze direct af. Zo zorgen wij keer op keer voor het beste kopje koffie bij jouw bedrijf!

Servicemonteur van CoffeeClick bij u op het kantoor

Service en onderhoud van koffiemachines van kleine ondernemingen

Wij sturen op data en staan in direct contact met jullie koffiemachine door middel van een internetverbinding. Zo weten wij wanneer de machine toe is aan een preventieve onderhoudsbeurt en hebben wij inzicht in de het gezette aantal kopjes koffie. 

 

Preventief onderhoud aan koffiemachines

Wij voeren preventief onderhoud uit aan iedere machine. Zo voorkomen wij problemen en kan je blijven genieten van jouw favoriete koffiedrank. Daarnaast hebben wij onze technici opgeleid tot barista. Wanneer zij langskomen voor preventief onderhoud stellen zij de machine direct af. Zo blijft de smaak van jouw kopje koffie altijd hetzelfde!

Eén factuur...

Een duidelijk en helder concept waar het draait om één vaste prijs per kopje. Om het voor jou als ondernemer ook duidelijk en overzichtelijk te houden sturen wij één factuur. Zo profiteer je van een professionele koffiemachine voor klein zakelijk gebruik én blijft het voor de administratie overzichtelijk! 

Op zoek naar de juiste koffiemachine voor klein zakelijk gebruik.

Welke machine is het meest geschikt voor klein zakelijk gebruik? Dat bepalen we natuurlijk altijd aan de hand van het aantal kopjes koffie en/of het aantal koffiedrinkers. Voor de wat kleine(re) bedrijven is doorgaans de CC F12 het meest geschikt. Deze compacte machine uit onze eigen productielijn is dé ideale oplossing voor MKB-ondernemingen. Standaard geleverd met 2 liter waterreservoir en de mogelijkheid tot uitbreiding naar 8 liter of directe koppeling aan een vaste wateraansluiting.

De verschillende koffieproducten

Onze koffiemachines zijn geschikt voor het bereiden van zo goed als alle soorten koffie. Met één druk op de knop geniet je daarom altijd van jouw favoriete koffie. Of je nu kiest voor een cappuccino, espresso of latte macchiato, de koffiemachine kan het allemaal!

Koffiemachine voor klein zakelijk gebruik

Het perfecte concept voor de kleine onderneming

Een koffiemachine voor klein zakelijk gebruik, dat is waar de kleine ondernemingen naar op zoek zijn. Is het concept van CoffeeClick daar geschikt voor? Zeker, ons concept biedt een unieke en transparante manier van aanbieden. Of je bedrijf nu groot of klein is, het concept is voor iedereen geschikt. Ook voor bij jou op het kantoor! 

Koffiemachine bij jou op het werk