Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffiemachine voor klein zakelijk gebruik

Ben jij als kleine onderneming op zoek naar een koffiemachine voor klein zakelijk gebruik? Klaar met jullie oude cupjes machine of gewoon toe aan vernieuwing? Dan is ons concept perfecte oplossing voor jouw bedrijf! Wij bieden verschillende koffiemachines geschikt voor de kleine onderneming. Benieuwd of ons concept bij jou past?

Meer over ons concept!

Aanschaffen van een koffiemachine voor klein zakelijk gebruik

Als kleine ondernemer is het vaak lastig om de juiste koffieleverancier te vinden. Als kleine onderneming is het aanschaffen van een dure professionele koffiemachine vaak niet haalbaar. Het concept van CoffeeClick biedt daarvoor de perfecte oplossing! Benieuwd wat ons unieke concept inhoudt?

 

  • Geen investering
  • Eén vaste prijs per kopje
  • Professionele koffiemachines
  • Altijd verse bonenkoffie
  • Snelle en professionele serviceverlening

De service voor kleine onderneming

Onze service speelt een belangrijke rol. Voor inkopers en office managers is de serviceafdeling van CoffeeClick een belangrijke factor. Zij helpen jou wanneer de machines aan onderhoud toe zijn en stellen deze direct af. Zo zorgen wij keer op keer voor het beste kopje koffie bij jouw bedrijf!

Servicemonteur van CoffeeClick bij u op het kantoor

Service en onderhoud van koffiemachines van kleine ondernemingen

Wij sturen op data en staan in direct contact met jullie koffiemachine door middel van een internetverbinding. Zo weten wij wanneer jullie machine toe is aan onderhoud en lezen wij af hoeveel koppen koffie jullie maandelijks zetten.

 

Preventief onderhoud aan koffiemachines

Wij voeren preventief onderhoud uit aan iedere machine. Zo voorkomen wij grote storingen en kunt u blijven genieten van onze heerlijke koffie. Daarnaast hebben wij onze service medewerkers opgeleid tot barista. Wanneer zij langskomen voor preventief onderhoud stellen zij de machine direct af. Zo blijft de smaak van jouw kopje koffie altijd hetzelfde!

Maandelijks maar één factuur..!

Een duidelijk en helder concept waar het draait om één vaste prijs per kopje. Om het voor jou als ondernemer ook duidelijk en overzichtelijk te houden sturen wij maandelijks maar één factuur. Zo heeft u een koffiemachine voor klein zakelijk gebruik én een overzichtelijke administratie voor één vaste prijs per kopje!

Op zoek naar de juiste koffiemachine voor klein zakelijk gebruik.

Welke machine is het meest geschikt voor klein zakelijk gebruik? Dat bepalen we natuurlijk altijd aan de hand van het aantal kopjes koffie en/of het aantal koffiedrinkers. Voor de wat kleine(re) bedrijven is doorgaans de CC F12 het meest geschikt. Deze compacte machine uit onze eigen productielijn is dé ideale oplossing voor MKB-ondernemingen. Standaard geleverd met 2 liter waterreservoir en mogelijkheid tot uitbreiding tot 8 liter en koelkast voor het gebruik van verse melk!

De verschillende koffiesoorten

Onze koffiemachines bereiden tot wel 15 verschillende soorten koffie. Hierbij hebben jullie de keus om te kiezen voor een melk topping of voor bereiding met verse melk. Zo zorgen wij er voor dat iedereen bij jou op het werk kan genieten van een heerlijke cappuccino, latte macchiato of lekkere espresso.

Koffiemachine voor klein zakelijk gebruik

Het perfecte concept voor de kleine onderneming

Een koffiemachine voor klein zakelijk gebruik, dat is waar de kleine ondernemingen naar op zoek zijn. Is het concept van CoffeeClick daar geschikt voor? Jazeker, het concept van CoffeeClick is helder, duidelijk, transparant en voor iedereen geschikt. Dus ook voor bij jou op het kantoor! 

Koffiemachine bij jou op het werk