Zakelijke koffiemachines voor bedrijven

zakelijke koffiemachine voor bedrijven

Hoe is de koffievoorziening van jouw bedrijf geregeld? Wist je dat goede koffie op het werk een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden is? Met CoffeeClick is de koffie voortaan goed geregeld. Is jouw bedrijf klaar voor een goede koffiemachine inclusief wekelijks vers gebrande koffiebonen in combinatie met onze perfecte serviceverlening?

Wat is de juiste koffiemachine voor mijn bedrijf?

Er zijn een hoop verschillende soorten en benamingen: koffiemachine, koffiezetapparaat, koffieautomaat en ga zo maar door. Welke de juiste is voor jouw bedrijf? Dat hangt af van de wensen en behoeftes van jou en je collega’s. Kies je voor verse melk voor heerlijk romige cappuccino’s of kies je voor melk topping? En hoeveel kopjes worden er gezet per maand? Allemaal criteria die van invloed zijn tijdens het kiezen van koffiemachine.

De verschillende merken koffiemachines

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsleveranciers voor onze professionele koffiemachines. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ETNA en Franke. Onze adviseurs kijken met jou naar welke zakelijke koffiemachine geschikt is voor jouw bedrijf. 

Hulp nodig bij het vinden van de juiste koffiemachine voor jouw bedrijf? Aan de hand van 5 simpele vragen voorzien wij jou van gepersonaliseerd advies.

Doe de keuzehulp

Een uniek all-in koffieconcept voor bedrijven.

CoffeeClick doet het anders dan alle andere koffieleveranciers. Wij leveren professionele koffiemachines, duurzame koffie, wekelijks vers gebrande koffiebonen, een scala aan clouddiensten en topkwaliteit service zonder investering. Tegen één vaste prijs per kopje zorgen wij dat jouw koffievoorziening van A tot Z geregeld is.

Hoe wij verschillen van de traditionele koffieleveranciers?

Door dezelfde vraag keer op keer te stellen. Wat betaal jij eigenlijk per kopje koffie? Vreemd genoeg weet niemand exact wat zij uitgeven aan een kopje koffie op de zaak. Dat komt door de wirwar van facturen dat elk bedrijf maandelijks krijgt. Een factuur voor de koffiemachine, een voor de servicekosten en een toebehoren en/of de bonen. Wij houden het overzichtelijk. Alles op één factuur. Dus géén extra factuur voor de servicekosten de koffiebonen of toebehoren. Gewoon één vaste all-in prijs per kopje.

Jouw bedrijf is verzekerd van goede koffie met CoffeeClick!

Zakelijk bezoek? Elk goed gesprek begint met een goede kop koffie. Een heerlijke romige cappuccino van verse bonen geserveerd in servies met eigen bedrijfslogo. Met een voorsprong een vergadering beginnen was nog nooit zo makkelijk. Koffie is en blijft het visitekaartje van jouw bedrijf!

Zit jouw bedrijf in een bedrijfsverzamelgebouw? Laat alle bedrijven in het pand genieten de lekkerste koffie en betaal alleen het gedeelte dat jouw bedrijf genuttigd heeft. Wij houden alles bij en splitsen het uit per bedrijf door gebruik te maken van bedrijfspasjes.

Voor de perfecte koffieboon voor de lekkerste koffie op het werk zijn wij de hele wereld over geweest. Onze melanges zijn met zorg uitgekozen op smaak, geur en kwaliteit en gebrand in onze familie branderij. Heerlijk genieten van onze Roma Classico, Esta Cofradia of Santa Christalina!

...Het unieke zakelijke koffieconcept

Wanneer jullie op kantoor kiezen voor een koffiemachine van CoffeeClick kiezen jullie voor een helder, duidelijk en transparant concept. Jullie ontvangen periodiek één factuur. Hierbij zijn zowel de professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening inbegrepen. Zo houden we het simpel en overzichtelijk voor onze klanten!

 

Kunnen wij als bedrijf een van jullie koffiemachines proberen?

Ja, dat kan zeker. Als koffieleverancier komen wij de machine plaatsen, installeren en ophalen. Maar waarom één koffiemachine proberen terwijl je ook alle koffiemachines uit ons assortiment kunt proberen? In onze showroom staat het gehele CoffeeClick assortiment uitgestald. En aangezien we samen voor een langere termijn een samenwerking aangaan is het de moeite waard om kennis te maken met elkaar.

Showroom coffeeclick vol koffiemachines

…Snelle en efficiënte serviceverlening!

Koffie op het werk is van essentieel belang, en dat begrijpen wij als geen ander. Een werkdag is niet compleet zonder een heerlijk kopje koffie. Helemaal wanneer klanten of relaties langskomen. Met preventieve servicebeurten minimaliseren wij problemen en storingen zodat jullie koffiemachine altijd perfect afgesteld is! Mocht er toch iets mis gaan, dan staan onze servicemonteurs zo snel mogelijk voor jullie klaar!

…Proactieve en preventieve serviceverlening

“Voorkomen is beter dan genezen” is een van de meest gebruikte spreekwoorden bij onze servicemonteurs. Doordat wij in direct contact staan met de in bruikleen gestelde koffiemachines weten wij wanneer de machine toe is aan een onderhoudsbeurt. Wij zijn de problemen op voor. Gebeurt er toch iets dan staan wij jullie natuurlijk graag (telefonisch) te woord. Wij weten immers wat er zich binnen in de koffiemachine afspeelt.

 

…Responstijd van minder dan 8 werkuren!

Is het probleem met de zakelijke koffiemachine na het telefonische contact nog niet verholpen of smaakt de koffie niet meer hetzelfde dan voor het probleem? Wij zorgen er voor dat een van onze servicemedewerkers binnen 8 werkuren bij jullie langs komt om het probleem te verhelpen. Wij gaan pas weg wanneer jullie tevreden zijn!

...Smaakmanagement van jullie zakelijke koffiemachine

De ene kop koffie is de andere niet, maar over de smaak van jullie kopje koffie valt niet te twisten. Daar hebben wij voor gezorgd door onze servicemedewerkers op te leiden tot barista. Zij weten alles van koffie zoals welke smaak waar vandaan komt en hoe de maling moet worden afgesteld wanneer jullie vinden dat de koffie niet goed van smaak is. Dit hoort bij onze service en hierbij geldt ook dat onze monteurs blijven totdat jullie tevreden zijn met de smaak van de koffie uit jullie zakelijke koffiemachine.

Professionele zakelijke koffiemachines inbegrepen bij de vaste prijs per kopje!

Bij de perfecte koffieboon hoort natuurlijk ook een professionele koffiemachine. Door uitsluitend topkwaliteit koffiemachines te leveren kunnen wij de perfecte smaakbeleving garanderen. 

Maak kennis met CoffeeClick

Om kennis te maken met de kwaliteit en service die wij leveren nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Eerst bepalen wij door middel van verschillende factoren het volume voor jouw bedrijf. Vervolgens kun je bij ons op de werkvloer alle verschillende soorten koffie komen proeven en zo bepalen welke koffiesoort jouw voorkeur heeft!

Een koffiemachine voor jouw bedrijf?

Willen jullie genieten van heerlijke verse bonenkoffie? Met CoffeeClick zijn jullie zeker van de hoogste kwaliteit en een perfecte smaakbeleving. Het concept is duidelijk, dus kom in actie! Kom bij ons langs in onze showroom!

Kom langs in onze showroom!