Archives

ETNA Dorado XL

12 februari 2020 CoffeeClick


De Dorado XL is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een grote professionele koffiemachine die u voorziet van alle kwaliteit en gemak. Deze machine is bedoeld voor productie en daarom standaard voorzien van vier of vijf grote containers voor koffie, melk- en cacaotopping, suiker, soep (optioneel) een externe heet water uitgifte voor thee, kopherkenning sensoren en een in hoogte verstelbaar koppenplatform. Om een constante kwaliteit en betrouwbaarheid op hoge capaciteit te bieden is de machine voorzien van een extra grote boiler. Hiermee worden alle dranken volautomatisch voor u bereid, waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte en chocolademelk. Natuurlijk is de Dorado voorzien van een milieubewuste energie-spaarstand. Tot slot is ook het onderhoud  op deze professionele basic koffiemachine minimaal dankzij de simpele interface, die u in enkele handelingen de machine automatisch laat spoelen en reinigen.

ETNA Instant XL

4 februari 2020 CoffeeClick


De ETNA Instant XL is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een grote professionele instantmachine die u voorziet van alle kwaliteit en gemak. De Dorado Intsant XL is bedoeld voor productie en daarom standaard voorzien van vier of vijf grote containers voor koffie, melk- en cacaotopping, suiker, soep (optioneel) een externe heet water uitgifte voor thee, kopherkenning sensoren en een in hoogte verstelbaar koppenplatform. Om een constante kwaliteit en betrouwbaarheid op hoge capaciteit te bieden is de machine voorzien van een extra grote boiler. Hiermee worden alle dranken volautomatisch voor u bereid, waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte en chocolademelk. Natuurlijk is de Dorado voorzien van een milieubewuste energie-spaarstand. Tot slot is ook het onderhoud  op deze professionele basic koffiemachine minimaal dankzij de simpele interface, die u in enkele handelingen de machine automatisch laat spoelen en reinigen.

ETNA Instant Compact

31 januari 2020 CoffeeClick


De ETNA Instant Compact biedt u alle voordelen van een volwassen instantmachine, maar dan in een zeer compact formaat. Denk bij de Compact-lijn aan het gebruik van instant cq. Vriesdroog koffie in combinatie met melk- en cacaotopping, maar dan met alle voordelen van klein-formaat. Deze instantmachine is standaard voorzien van drie containers (koffie, melk- en cacaotopping), een externe theewater uitgifte, twee kopherkenning sensoren en een in hoogte verstelbaar koppenplatform. Alle dranken worden volautomatisch voor u bereid waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte en chocolademelk. Het geheel wordt vervolmaakt middels een  milieubewuste energie-spaarstand. Tot slot is ook het onderhoud gemakkelijk en snel uit te voeren dankzij de simpele gebruikersinterface. Deze laat u de machine in enkele handelingen volautomatisch spoelen en reinigen.

ETNA Instant Medium

31 januari 2020 CoffeeClick


Deze veelzijdige instant koffiemachine is de ideale krachtpatser. Door de snelle uitgifte is iedereen in een mum van tijd voorzien van een goed kopje koffie, heerlijke cappuccino of romige latte macchiato. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat uw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben. Vanzelfsprekend is de kannenfuctie standaard inbegrepen.

Franke A1000 FoamMaster

5 februari 2018 CoffeeClick


Deze grootse espressomachine is ontworpen om iedereen zijn eigen kleine moment van luxe te geven. Wat je favoriete koffie ook is, de A1000 kan jouw wens waarmaken. De A1000 is het ticket voor een koffie die persoonlijker is dan ooit tevoren. Welkom bij het volgende niveau van verwennerij. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert melkschuim dat iedereen voortaan voorziet van heerlijke melkschuim voor de cappuccino of latte. FoamMaster®  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

Franke A800 FoamMaster

4 februari 2018 CoffeeClick


De Franke A800 is binnen onze Professional-productlijn de eerste krachtige espressomachine voor gebruik in centrale ruimtes. Deze productlijn biedt uitkomst wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare professionele espressomachine die je voorziet van kwaliteit, gemak, uitstraling en hygiëne. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert heerlijk melkschuim voor de cappuccino of latte. FoamMaster®  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

Franke A600 FoamMaster

3 februari 2018 CoffeeClick


De A600 is het paradepaardje van jouw bedrijf.  De A600 is standaard voorzien van een prachtig intuïtief touchscreen-display en  een drankuitgifte-uitloop die zich automatisch naar de juiste servieshoogte versteld. Alle dranken worden volautomatisch voor je bereid waarbij je met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk. Met het gepatenteerde FoamMaster™ melksysteem produceert de machine keer op keer een heerlijke melkschuimlaag voor alle dranken! FoamMaster™  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

Franke A400

2 februari 2018 CoffeeClick


Met de A400 van Franke is een unieke koffie-ervaring nu voor iedereen toegankelijk! Door zijn professionele technologie en eenvoudige bediening is het voor ieder bedrijf of vereniging mogelijk om te genieten van heerlijke koffie. Door het fantastische melksysteem is het maken van een heerlijke cappuccino voor iedereen een simpele taak!