Koffiemachines

De zakelijke koffiemachines van CoffeeClick

Bedrijven zijn vaak lang op zoek naar een passende zakelijke koffie oplossing. Bedrijven vragen zich vaak af of zij een machine zullen leasen, huren of kopen. Met het all-in concept van CoffeeClick is dit probleem voor jouw bedrijf opgelost. De professionele koffiezetapparatuur zitten inbegrepen bij de vaste prijs per kopje. Dit betekent dat jullie geen grote investering hoeven te doen in een kostbare zakelijke koffiemachine.

Dé koffieoplossing voor de zakelijke markt!

Professionele koffiemachines

Er zijn een hoop verschillende soorten en benamingen voor de machine waar onze koffie uit komt. Koffiemachine, Koffiezetapparaat, Koffie automaat en ga zo maar door. Dan is er nog het onderscheid tussen de grote en kleine koffiemachines, met of zonder melkschuim. De keuze bij CoffeeClick is reuze..

Bekijk onzekoffiemachines voor kantoor

Verschillende formaten, altijd hoge kwaliteit

Het concept van CoffeeClick is simpel en transparant. De koffiemarkt is een traditionele markt. Koffiemachines worden meestal geleverd via een abbonement of huur. Hierbij ontvangen bedrijven vaak aparte facturen voor de machine, service, en toebehoren zoals bonen etc. CoffeeClick werkt anders. Met het vernieuwende concept is heerlijke koffie op het werk binnen handbereik. CoffeeClick levert professionele koffiemachines, verse koffiebonen én perfecte serviceverlening. Allemaal bij jou op kantoor. En jouw bedrijf ontvangt maar één factuur. Hoe makkelijk is dat?

Meer over ons zakelijke koffieconcept

Kies voor professionele koffieapparatuur!

Ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor? Geen machine huren, leasen of kopen. Alles in één vaste prijs per kopje berekend.