Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffiemachines > Franke A1000 Koffiemachine

FRANKE_A1000
FRANKE_A1000 FRANKE A1000 Display FRANKE A1000 Display FRANKE A1000 Display

Franke A1000 Koffiemachine

We hebben onze uitgebreide expertise, onze ervaring, onze innovatieve geest en de passie van onze ingenieurs samengebracht om de baanbrekende A1000 te creëren.

Het is ontworpen om iedereen zijn eigen kleine moment van luxe te geven. Wat uw favoriete koffie ook is, de A1000 kan uw wens waarmaken. De A1000 is uw ticket voor een koffie die persoonlijker is dan ooit tevoren. Welkom bij het volgende niveau van verwennerij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Terug naar het overzicht
vorige volgende
Franke A1000 Koffiemachine

De Franke A1000 is de meest recente krachtpatser binnen onze Professional-productlijn. De espressomachine bij uitstek voor gebruik in centrale ruimtes waar design en productie gewenst zijn. Leverbaar in zwart, modisch wit en een design dat specifiek voor de Aziatische markt is ontworpen. Deze Professional productlijn biedt uitkomst wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare professionele espressomachine die u voorziet van kwaliteit, gemak, uitstraling en hygiëne. Bij uitstek geschikt voor het dagelijks vervaardigen van grote volumes koffieproducten met verse melk. Om ook in hoge capaciteiten te kunnen voorzien maakt de machine gebruik van een dubbele boiler en is deze aan te sluiten op krachtstroom. Zodoende is er constante uitgifte van diverse heetwater-dranken mogelijk. De A1000 is standaard voorzien van een stijlvol  intuïtief touchscreen-display en  een drankuitgifte-uitloop die zich automatisch naar de juiste servieshoogte versteld. Alle dranken worden volautomatisch voor u bereid waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte Macchiato en chocolademelk. Het gepatenteerde FoamMaster® melksysteem produceert melkschuim dat u voortaan voorziet van Cappuccino en Latte producten, lekkerder dan in een vijfsterren restaurant. FoamMaster®  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur. Werken met verse melkproducten is vanaf nu dus geen hindernis meer voor gebruikers die de zo belangrijke hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. Je zou kunnen stellen dat comfort in het schoonhouden van koffiemachines opnieuw is uitgevonden. FoamMaster® voorziet in het met één druk op de knop starten van een geautomatiseerd reinigingsproces. Doordat dit systeem volledig automatisch reinigt (geïntegreerd reinigingspatroon) is het verwisselen van het melkreservoir met het reinigingsreservoir alles dat de gebruiker nog handmatig dient uit te voeren. De machine doet de rest. Gewoon ’s nachts als u slaapt. Daarnaast is de Franke A1000 gemakkelijk uit te breiden met accessoires zoals een koppenwarmer voor het voorverwarmen van uw servies, een extra grote productiekoelkast en een flavourstation.

Kenmerken

 • Afmetingen H / B / D: 73 / 88 / 60 cm     (inclusief Foammaster)
 • Bonencontainers: 2x  1.200 gram
 • Capaciteit geschikt voor: 45 -  85 man
 • Capaciteit per uur: 120 koppen
 • Zet tijd per consumptie: 35 seconden
 • Voldoet aan HACCP hygiëneverordeningen

Verschil zit in de details

 • Keuze uit drie verschillende zetunits
 • Intuïtief bedienbare, kristalheldere display
 • Functioneel verlichtingsconcept
 • Royaal bonenreservoir voor gemakkelijk bijvullen (2 × 1,2 of 1 × 2 kg)
 • Maximale energie-efficiëntie door timer-functie en minimaal stroomverbruik in de standby-modus

Gebruiksgemak met Foammaster™

Foammaster™: met dit geavanceerde melksysteem kunt u de schuimconsistentie per drank specifiek instellen.

 • Geïntegreerd reinigingsconcept
 • Hygiënisch en praktisch melkreservoirsysteem
 • Aansluitsysteem zonder slangetje voor het melkreservoir
 • Geautomatiseerd proces met geïntegreerd reinigingspatroon
 • Maximaal comfort: apparaat beëindigt de reiniging zelfstandig
 • HACCP-conform
Melkreservoir Franke A600Melkreservoir (5 l) met geïntegreerde temperatuursensor en aansluitsysteem Reinigingsreservoir Franke A600Reinigingsreservoir met geïntegreerd aansluitsysteem

Video

Brochure

Download de brochure (NL)

Download de brochure (EN)

In drie stappen naar heerlijke koffie op kantoor

Zo eenvoudig en transparant is het! 

Heerlijke koffie

CoffeeClick zorgt dat koffiedrinken een beleving op zich wordt. De koffie van CoffeeClick smaakt namelijk alsof het voor u vers bereid is door een echte barista, u proeft dat het met zorg is samengesteld. Uw medewerkers komen voortaan weer met plezier naar hun werk om te genieten van koffie die lekkerder is dan thuis, er zal over gesproken worden!

Meer over onze koffie

Wij ontzorgen

Nooit meer zonder koffie met het koffieconcept van CoffeeClick. Wij plaatsen een hoogwaardige espressomachine die bedrijfszekerheid en klasse uitstraalt. CoffeeClick beschikt over een eigen serviceafdeling die een snelle responstijd en maximale "uptime" van de machine biedt. Het CoffeeClick concept zorgt voor verse bonenkoffie bij u op kantoor. Makkelijk en zeer professioneel!

Meer over onze service

Prijs per kopje

Heeft u inzicht in de huidige koffiekosten bij u op kantoor? Wat kost bij u nu eigenlijk een kopje koffie op kantoor? CoffeeClick schept licht in de duisternis met haar transparante koffieconcept, gebaseerd op een vaste All-In prijs per kopje. Gewoon alles is inbegrepen! U hoeft zelfs geen investering te doen om tóch de luxe espressomachine direct bij u op kantoor te plaatsen.

Meer over ons koffieconcept

Profiteer ook van de voordelen van CoffeeClick

Offerte aanvragen