Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffie

Koffiesoorten van CoffeeClick

Er zijn veel soorten koffieplanten, voor de koffiecultuur zijn er twee echt belangrijk: de Coffea Arabica en de Coffea Robusta. Onze meester koffiebrander koopt groene koffie, die nog geen smaak heeft. Maar elke soort heeft al wel een eigen smaakkarakter in zich. Juist dat karakter en het aroma maken koffie tot de speciale drank waar eenieder zo gek op is. Ze ontwikkelen zich pas bij het branden. De koffiebranders van CoffeeClick besteden veel aandacht aan het melangeren van de partijen bonen. Ze beoordelen diverse monsters eerst apart en melangeren ze vervolgens tot onze eigen unieke koffiesoorten, die wij onze relaties bieden middels ons glasheldere concept. Zodoende is er ruime keuze voor eenieders smaakbeleving. Met onze melanges creëren wij dus de basis voor alle soorten koffie van espresso’s en café crème tot cappuccino’s en een overheerlijke Latte macchiato.

Ontdek hieronder de koffiesoorten van CoffeeClick.

Verse koffiebonen van CoffeeClick

Ervaar onze smaak en apparatuur

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website.

Daarom bieden wij 5 dagen per week van 08.30u tot 17.00u de mogelijkheid om alle door ons te leveren apparatuur en melanges geheel vrijblijvend te ervaren in ons smaakbelevingscentrum.

In overleg kunt u er ook voor kiezen om de apparatuur en verschillende melanges enkele werkdagen te ervaren bij u op locatie. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista's, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar jullie ideale smaak.

Uiteraard komt ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod, want meer dan 50% van de tevredenheid over een koffievoorziening, heeft te maken met een passende, goed werkende en makkelijk te verzorgen machine.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick