De lekkerste koffieproducten

De lekkerste koffieproducten van CoffeeClick

Er zijn veel soorten koffieplanten, voor de koffiecultuur zijn er twee echt belangrijk: de Coffea Arabica en de Coffea Robusta. Onze meester koffiebrander koopt groene koffie, die nog geen smaak heeft. Maar elke soort heeft al wel een eigen smaakkarakter in zich. Juist dat karakter en het aroma maken koffie tot de speciale drank waar eenieder zo gek op is. Ze ontwikkelen zich pas bij het branden.

De koffiebranders van CoffeeClick besteden veel aandacht aan het melangeren van de partijen bonen. Ze beoordelen diverse monsters eerst apart en melangeren ze vervolgens tot onze eigen unieke koffiesoorten, die wij onze relaties bieden middels ons glasheldere concept. Zodoende is er ruime keuze voor eenieders smaakbeleving. Met onze melanges creëren wij dus de basis voor alle soorten koffie van espresso’s en café crème tot cappuccino’s en een overheerlijke Latte macchiato

De onbetwiste winnaar in kwaliteit

Wij vertegenwoordigen de absolute top in fabrikanten van koffie- en theemachines. Ons 'All- in koffieconcept' bestaat naast hoogwaardige koffiemachines, uit een professionele serviceafdeling in eigen beheer, een team van gecertificeerde barista’s voor het smaakmanagement en een complete webshop voor alle benodigde supplies.

Doordat onze machines zijn gemaakt van onderdelen van hoge kwaliteit, zetten zij steeds weer de allerlekkerste koppen koffie!