Archives

ETNA Dorado XL

12 februari 2020 CoffeeClick


De Dorado XL is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een grote professionele koffiemachine die u voorziet van alle kwaliteit en gemak. Deze machine is bedoeld voor productie en daarom standaard voorzien van vier of vijf grote containers voor koffie, melk- en cacaotopping, suiker, soep (optioneel) een externe heet water uitgifte voor thee, kopherkenning sensoren en een in hoogte verstelbaar koppenplatform. Om een constante kwaliteit en betrouwbaarheid op hoge capaciteit te bieden is de machine voorzien van een extra grote boiler. Hiermee worden alle dranken volautomatisch voor u bereid, waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte en chocolademelk. Natuurlijk is de Dorado voorzien van een milieubewuste energie-spaarstand. Tot slot is ook het onderhoud  op deze professionele basic koffiemachine minimaal dankzij de simpele interface, die u in enkele handelingen de machine automatisch laat spoelen en reinigen.

ETNA Instant XL

4 februari 2020 CoffeeClick


De ETNA Instant XL is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een grote professionele instantmachine die u voorziet van alle kwaliteit en gemak. De Dorado Intsant XL is bedoeld voor productie en daarom standaard voorzien van vier of vijf grote containers voor koffie, melk- en cacaotopping, suiker, soep (optioneel) een externe heet water uitgifte voor thee, kopherkenning sensoren en een in hoogte verstelbaar koppenplatform. Om een constante kwaliteit en betrouwbaarheid op hoge capaciteit te bieden is de machine voorzien van een extra grote boiler. Hiermee worden alle dranken volautomatisch voor u bereid, waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte en chocolademelk. Natuurlijk is de Dorado voorzien van een milieubewuste energie-spaarstand. Tot slot is ook het onderhoud  op deze professionele basic koffiemachine minimaal dankzij de simpele interface, die u in enkele handelingen de machine automatisch laat spoelen en reinigen.

ETNA Instant Compact

31 januari 2020 CoffeeClick


De ETNA Instant Compact biedt u alle voordelen van een volwassen instantmachine, maar dan in een zeer compact formaat. Denk bij de Compact-lijn aan het gebruik van instant cq. Vriesdroog koffie in combinatie met melk- en cacaotopping, maar dan met alle voordelen van klein-formaat. Deze instantmachine is standaard voorzien van drie containers (koffie, melk- en cacaotopping), een externe theewater uitgifte, twee kopherkenning sensoren en een in hoogte verstelbaar koppenplatform. Alle dranken worden volautomatisch voor u bereid waarbij u met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, Latte en chocolademelk. Het geheel wordt vervolmaakt middels een  milieubewuste energie-spaarstand. Tot slot is ook het onderhoud gemakkelijk en snel uit te voeren dankzij de simpele gebruikersinterface. Deze laat u de machine in enkele handelingen volautomatisch spoelen en reinigen en is zo geschikt als koffiezetapparaat op kantoor.

ETNA Instant Medium

31 januari 2020 CoffeeClick


Deze veelzijdige instant koffiemachine is de ideale krachtpatser. Door de snelle uitgifte is iedereen in een mum van tijd voorzien van een goed kopje koffie, heerlijke cappuccino of romige latte macchiato. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat uw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben. Vanzelfsprekend is de kannenfuctie standaard inbegrepen.

Etna Milkbase

ETNA Dorado MilkBase

27 januari 2018 Nick Murauer


Met onze ETNA Dorado gekoppeld aan het nieuwe MilkBase melksysteem maak je in een handomdraai heerlijke dranken met verse melk en creëer je met gemak een echte barista ervaring. Elke latte macchiato of cappuccino die je bereidt hoort dezelfde kwaliteit melkschuim te hebben. Hiervoor is de juiste temperatuur van de verse melk bij de bereiding van het melkschuim essentieel. Uniek aan de MilkBase is dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op de eindkwaliteit van het melkschuim en dat garandeert altijd de perfecte schuimdikte.

Is de verse melk op of heb je net de machine gereinigd en wil je toch een cappuccino? Geen probleem, het mooie aan deze machine is de unieke mogelijkheid om van verse melk over te schakelen naar melktopping! 

Etna Dorado Espresso Premium

26 januari 2018 Nick Murauer


De Etna Dorado Espresso is altijd de perfecte machine geweest voor ieder bedrijf dat gebruik wilde maken van verse bonen in combinatie met cacaopoeder en melktopping. Deze machine is nu doorontwikkeld en verbeterd tot de Premium 10″. Je creëert gemakkelijk een fantastische koffie, cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat jouw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben. Vanzelfsprekend is de kannenfuctie standaard inbegrepen. Functionaliteit en design komen samen en vormen de perfecte koffiemachine!

 

ETNA Dorado Espresso

26 januari 2018 CoffeeClick


De Etna Dorado Espresso is de perfecte machine voor ieder bedrijf dat gebruik wilt maken van verse bonen in combinatie met cacaopoeder en melktopping. Creëer gemakkelijk een fantastische koffie, cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat uw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben. Vanzelfsprekend is de kannenfuctie standaard inbegrepen. 

 

ETNA Dorado Compact

25 januari 2018 CoffeeClick


De ETNA Dorado Compact biedt alle voordelen van een volwassen koffiemachine, maar dan in een compact formaat. De veelzijdige koffiemachine laat je met één druk op de knop diverse koffievariaties bereiden op basis van koffiebonen, topping en chocolade.  De machine is eenvoudig te bedienen en past bijna onder ieder keukenkastje door het compacte formaat! Daarnaast zorgt het volautomatische reinigingsprogramma ervoor dat de machine gebruiks- en servicevriendelijk is.