ONS ALL-IN KOFFIECONCEPT

Bij CoffeeClick zien we onszelf graag als revolutionair. Wij zijn het koffiebedrijf dat het anders doet dan anderen. Bij CoffeeClick betaal je alleen wat je verbruikt. Per click, per kopje koffie. En hierbij zit ALLES inbegrepen. Wij vergelijken het vaak met een trechter. Waarom? Dat leggen we je graag uit.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/0-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Onder aan de trechter staat een kopje koffie. (H)eerlijke verse bonenkoffie. Uit onderzoek is gebleken dat koffie een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden is. De smaak hiervan moet dan ook in orde zijn. Daar zorgt CoffeeClick voor. Wij stellen jouw machine af zodat jou personeel dag in dag uit kan genieten van heerlijke verse bonenkoffie. 

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/1-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Het eerste onderdeel van ons concept is de investering. Het is vaak een van de grootste obstakels voor een organisatie wanneer zij op zoek gaan naar een nieuwe koffievoorziening. De aanschaf van de koffiemachine en de investering die moet worden gedaan. Bij CoffeeClick hoeft dat niet. De investering doen wij. 

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/2-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

De service. Het tweede deel van ons koffieconcept. Wij bieden zowel preventieve als correctieve serviceverlening aan. Hierdoor garanderen wij altijd een goede kwaliteit van jouw kopje koffie! Het beste hiervan? Geen onvoorziene servicekosten! Onze professionele serviceverlening zit inbegrepen in de vaste prijs per kopje koffie. 

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/3-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Bij ons geen grote investering in hoogwaardige apparatuur! De koffiemachine is essentieel voor het zetten van heerlijke koffie. Dit weten wij ook. Daarom werken we bij Coffeeclick uitsluitend met professionele apparatuur. Ontvang de voor jou geschikte koffiemachine tegen één vaste prijs per kopje.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/4-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

Een andere factor inbegrepen in jouw vaste prijs per kopje koffie? De koffiebonen. Bij CoffeeClick hebben we onze bonen met zorg uitgekozen. Bepaal samen met CoffeeClick welke bonen aan jouw wensen voldoen en ontvang wekelijks verse koffiebonen! Geen extra kosten: all-in de prijs.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/5-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

CoffeeClick praat niet alleen over duurzaamheid, maar levert het ook. Kies je voor CoffeeClick dan kies je voor gecertificeerde koffie- en theesoorten, recyclebare koffiebekers en energie-efficiënte koffiemachines. It’s All-In the Click!

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/6-Ons-conept-uitgelegd-als-een-trechter.png

CoffeeClick biedt verder een scala aan online cloud diensten aan. Zo zijn al onze koffiemachines voorzien van een Payter systeem. Betaal contactloos middels bijvoorbeeld Apple Pay, Credit Card of bedrijfspasjes. En via een te scannen QR-code bestel jij snel koffieproducten naar wens!

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/CoffeeClick-trechter-compleet.png

Unieke en exclusieve melanges

Onze melanges worden verantwoord ingekocht bij kleinschalige plantages die zijn voorzien van het UTZ/Rainforest Alliance keurmerk. Dit staat voor milieuvriendelijke producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Vervolgens wordt de koffie in kleine hoeveelheden gebrand zodat wij onze klanten van wekelijks vers gebrande bonen kunnen voorzien.

Koffiezakken

Professionele koffiemachines direct leverbaar uit voorraad

Onze professionele koffiemachines worden direct uit voorraad geplaatst bij u op kantoor, horecazaak of op de vereniging. Zodoende kunt u probleemloos genieten van heerlijke verse bonenkoffie.

Franke-A400

Inhouse barista's en servicemonteurs

Onze technici zijn stuk voor stuk opgeleid tot barista. Zodoende kunnen zij de juiste instructies geven bij de installatie van uw koffiemachine en helpen met het instellen van uw persoonlijke voorkeuren.

Service van koffieleveranciers op de zaak

Eigen productlijn koffiemachines

Met de komst van onze CC F12 heeft CoffeeClick haar eigen productlijn opgezet. De machine is direct leverbaar uit voorraad. U kunt dus snel genieten van onze heerlijke koffiemelanges.

koffiemachine

Het puntje op de i...

CoffeeClick levert alles dat hoort bij een heerlijke kop verse bonenkoffie. Van bekers tot roerstaafjes, verse melk, suiker, reinigingsmiddelen en nog veel meer…

Geen investering

In tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent, hoeft u bij CoffeeClick niet te investeren in kostbare apparatuur. De koffiemachine zit namelijk óók gewoon inbegrepen in de vaste prijs per kopje!

Investering

Maatwerk in apparatuur

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine voor uw organisatie? Wij helpen u graag!

Monteur

Hoe maakt CoffeeClick dit mogelijk?

De organisatie van CoffeeClick heeft zich in het verleden gespecialiseerd in IT gerelateerde oplossingen in de zakelijke markt met de daarbij behorende services. Een organisatie met Amsterdamse passie werd opgebouwd en veroverde de markt met moderne oplossingen voor het bedrijfsleven. Deze moderne oplossingen zijn precies waaruit het concept van CoffeeClick is ontstaan! Dezelfde werkwijze wordt aangehouden met het ‘all in the Click’ concept. CoffeeClick is met haar vernieuwende, moderne concept in staat om haar klanten een vaste all-in prijs per kopje te bieden waardoor de klant niet voor verrassingen zal komen te staan.

Lees meer over ons