all-in koffieconcept

ONS ALL-IN KOFFIECONCEPT

Serviceverlening van CoffeeClick is professioneel, efficiënt én inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Zowel preventief als correctief onderhoud. Bij storingen of problemen zullen onze eigen technici binnen 8 werkuren ter plaatse zijn. Geen voorrijkosten, arbeidskosten of rekening achteraf!

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/CoffeeClick-piramide-13-1-1-1920x1348.png

De wekelijks vers gebrande koffiebonen zijn ook inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Net als de reinigingsmiddelen en eventuele toppings. Om smaak te garanderen en verspilling van ingrediënten te voorkomen wordt de machine regelmatig afgesteld.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/CoffeeClick-piramide-23-1-1-1920x1348.png

En de aanschaf van een professionele koffiemachine? Die investering doet CoffeeClick, daar hoef jij je als organisatie geen zorgen over te maken. Zonder hiervoor een grote investering te doen ontvang jij een professionele koffiemachine. Jullie betalen één vaste prijs per kopje!

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/CoffeeClick-piramide-compleet-1920x1348.png

Traditionele koffieleveranciers werken vaak via een vast model. Een machine kopen, huren of leasen en vervolgens alle toebehoren en services apart afnemen. Dit zorgt vaak voor verwarring. Want wat zit er inbegrepen in het contract en vooral; wat niet? Weet jij wat de verborgen kosten zijn van de koffiemachine?

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/Bovenkant-piramide-andere-koffieleveranciers.png

En koffiebonen? Bestel je die apart? Hoeveel betaal je voor een kilo van deze bonen? Omdat je niet weet hoe de koffiemachine staat afgesteld, heb je geen idee hoeveel kopjes koffie worden gezet met een kilo koffiebonen. Dit zorgt ervoor dat je geen idee hebt wat de kosten van een kopje koffie eigenlijk zijn.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/Bovenste-twee-lagen-piramide.png

Een storing of probleem met je machine, wie bel je dan? Heb je een servicecontract afgesloten bij een externe partij, of zit dit inbegrepen in het contract? De meeste mensen hebben geen idee hoe de service is geregeld, wie er langskomt en welke kosten hieraan verbonden zitten.

https://www.coffeeclick.nl/wp-content/uploads/Andere-koffieleveranciers-1.png

Unieke en exclusieve melanges

Onze melanges worden verantwoord ingekocht bij kleinschalige plantages die zijn voorzien van het UTZ/Rainforest Alliance keurmerk. Dit staat voor milieuvriendelijke producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Vervolgens wordt de koffie in kleine hoeveelheden gebrand zodat wij onze klanten van wekelijks vers gebrande bonen kunnen voorzien.

Koffiezakken

Professionele koffiemachines direct leverbaar uit voorraad

Onze professionele koffiemachines worden direct uit voorraad geplaatst bij u op kantoor, horecazaak of op de vereniging. Zodoende kunt u probleemloos genieten van heerlijke verse bonenkoffie.

Franke-A400

Inhouse barista's en servicemonteurs

Onze technici zijn stuk voor stuk opgeleid tot barista. Zodoende kunnen zij de juiste instructies geven bij de installatie van uw koffiemachine en helpen met het instellen van uw persoonlijke voorkeuren.

Service van koffieleveranciers op de zaak

Eigen productlijn koffiemachines

Met de komst van onze CC F12 heeft CoffeeClick haar eigen productlijn opgezet. De machine is direct leverbaar uit voorraad. U kunt dus snel genieten van onze heerlijke koffiemelanges.

koffiemachine

Het puntje op de i...

CoffeeClick levert alles dat hoort bij een heerlijke kop verse bonenkoffie. Van bekers tot roerstaafjes, verse melk, suiker, reinigingsmiddelen en nog veel meer…

Geen investering

In tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent, hoeft u bij CoffeeClick niet te investeren in kostbare apparatuur. De koffiemachine zit namelijk óók gewoon inbegrepen in de vaste prijs per kopje!

Investering

Maatwerk in apparatuur

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine voor uw organisatie? Wij helpen u graag!

Monteur

Hoe maakt CoffeeClick dit mogelijk?

De organisatie van CoffeeClick heeft zich in het verleden gespecialiseerd in IT gerelateerde oplossingen in de zakelijke markt met de daarbij behorende services. Een organisatie met Amsterdamse passie werd opgebouwd en veroverde de markt met moderne oplossingen voor het bedrijfsleven. Deze moderne oplossingen zijn precies waaruit het concept van CoffeeClick is ontstaan! Dezelfde werkwijze wordt aangehouden met het ‘all in the Click’ concept. CoffeeClick is met haar vernieuwende, moderne concept in staat om haar klanten een vaste all-in prijs per kopje te bieden waardoor de klant niet voor verrassingen zal komen te staan.

Lees meer over ons