Weet jij wat je betaalt
voor een kopje koffie?

Één vaste prijs per kopje,
dat is wel zo makkelijk toch?

Hierover is vaak onduidelijkheid. Logisch, want bedrijven ontvangen vaak meerdere facturen van diverse leveranciers voor de apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er nu exact wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Jouw persoonlijke prijs per kopje is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste zijn apparatuur, services, aantal kopjes en de daarvoor benodigde kilo's koffiebonen. Het bepalen van de prijs per kopje zal dus altijd maatwerk zijn per bedrijf. Uiteraard willen we deze samen met jou berekenen. Hiervoor kun je vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek. Alles inclusief, dus geen verrassingen achteraf!

Alvast wat meer informatie?
Hieronder leggen we kort uit wat inclusief is in de prijs per kopje!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wat is die prijs per kopje
nou eigenlijk precies?

Over deze vraag is vaak onduidelijkheid. Bedrijven ontvangen vaak meerdere facturen voor o.a. de apparatuur, services en toebehoren. Hierdoor is de prijs per kopje variabel en niet duidelijk te bepalen.

En wat kost dan de apparatuur?

Is de koffie apparatuur gehuurd, geleased of gekocht? Hoe zit het met de afschrijving van de apparatuur? Is de apparatuur dan eigendom van het bedrijf? Of komt de leverancier de machines later weer ophalen?

Lees meer over onze apparatuur

Wie kan ik bellen als
ik service nodig heb?

En wie voert dit dan uit? En wat kost mij die service dan? Het is goed mogelijk dat u van de huidige leverancier een aparte factuur ontvangt voor de service van de machines.

Lees meer over onze service

Vers gebrande koffiebonen

Vaak zijn de koffiebonen een aparte kostenpost. Hierbij betaal je meestal per kilo koffie. Wat vaak niet duidelijk is, is hoeveel kopjes koffie uit die kilo kunnen worden gezet! Bij veel leveranciers wordt het grammage bonen per kopje koffie gedurende de looptijd opgevoerd. Hierdoor zullen automatisch de kosten per kopje toenemen. CoffeeClick doet het anders...

Hoe doet CoffeeClick het dan?

CoffeeClick biedt met haar unieke koffieconcept volledige transparantie in de kostprijs per kopje. Gedurende de looptijd, betaalt de klant één vaste All-in prijs per kopje. Hierin is alles inclusief en ontvangt de klant slechts één factuur. Zo houden we het simpel en overzichtelijk.

Dus inclusief...

De apparatuur

In tegenstelling tot andere leveranciers hoeft u bij CoffeeClick geen investering te doen in kostbare aparatuur!

Perfecte serviceverlening

CoffeeClick werkt uitsluitend met hoogwaardige apparatuur. Hierdoor wordt het aantal service interventies geminimaliseerd. Mocht er onverhoopt tóch iets gebeuren met uw koffiemachine, dan staan de servicemedewerkers van CoffeeClick direct voor u klaar! Correctief en preventief onderhoud is in de vaste prijs per kopje inbegrepen.

Lees meer over onze service

Én de wekelijks vers
gebrande koffiebonen

In uw vaste prijs per kopje zijn de wekelijks vers gebrande koffiebonen inbegrepen. Wij bewaken het grammage koffiebonen per kopje om u de kwaliteit en smaak te kunnen garanderen die u van ons gewent bent.

Lees meer over onze koffiebonenIt's all in the Click!

Ervaar onze
smaak en apparatuur

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de vele beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de machines te bekijken in onze showroom. Hier krijgt u de kans de machines zelf te bedienen, en te proeven van de vele koffiesoorten. Liever proeven bij u op kantoor of op de vereniging? Ook dit is mogelijk in overleg. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista's, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar de ideale smaak. Uiteraard komt dan ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod.

Maak een proefafspraak