Aramex

Toonaangevende, wereldwijde leverancier van logistiek- en transportoplossingen.

“Aramex is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van logistiek- en transportoplossingen. Ons dienstenpakket bestaat uit express koeriersdiensten, vrachtvervoer, logistiek, supply chain management, e-commerce en record management services. Wij bij Aramex staan altijd klaar voor onze klanten en leveren snelle service.”

Eén vaste prijs per kopje: een aantrekkelijk koffieconcept!

“Al ruim een jaar is CoffeeClick onze koffieleverancier. We zijn in het begin een aantal keren langs geweest in de showroom van CoffeeClick waar we verschillende koffiebonen en -melanges uit verschillende koffiemachines mochten proeven. Het uitgebreide aanbod en het concept met een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft ons over de streep getrokken om de voor CoffeeClick te kiezen. We hebben hier nog geen enkel moment spijt van gehad!”

Meer dan tevreden over CoffeeClick

“Koffie kan niet ontbreken in de organisatie. De meeste collega’s starten zo hun dag. Een lekkere kop koffie is daarom belangrijk voor ons en over de smaak van onze koffie zijn wij dan ook meer dan tevreden. Dit kun je ook wel zien aan de drukte bij onze koffiemachine. Het is zowat een ontmoetingsplaats geworden.“

Uitmuntende service

Als leverancier van logistiek en transportmogelijkheden weten wij als geen ander dat goede service zorgt voor tevreden klanten. Het is daarom mooi om te zien dat wij ook een tevreden klant zijn geworden van CoffeeClick door de service die zij ons bieden. De producten worden snel geleverd en wanneer er service aan onze machine nodig is, staat er dezelfde dag nog een monteur voor ons klaar. Zo zorgt CoffeeClick ervoor dat wij doorlopend gebruik kunnen maken van onze koffievoorziening!

De overeenkomsten tussen Aramex en CoffeeClick…

Aramex en CoffeeClick hebben meer met elkaar gemeen dan je op voorhand zou denken. Zo zijn wij beiden lid van Air Cargo Netherlands, gevestigd op steenworp afstand van Schiphol én speelt service een belangrijke rol in onze organisatie.
“Iedereen zou voor CoffeeClick als koffieleverancier moeten kiezen! De kwaliteit is goed, de service is uitmuntend en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. CoffeeClick zou ik zeker aan anderen aanraden.”

“CoffeeClick is een betrouwbare koffieleverancier, levert goede service en doen wat het belooft.”

maak een proefafspraak