Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Over ons

Over ons

De organisatie van CoffeeClick begint in 1997 en specialiseert zich in IT gerelateerde oplossingen in de zakelijke markt met de daarbij behorende services. Er werd een organisatie opgebouwd met een Amsterdamse passie die de markt veroverde met moderne oplossingen voor het bedrijfsleven. Deze organisatie ontzorgt klanten door hen te voorzien van gedegen advies, foutloze installaties, perfect serviceverlening en misschien wel het belangrijkste detail: professioneel contractbeheer ondersteund door een eigen financieringsvehikel.

Bij ons barst het van de energie; innovaties, state of the art oplossingen en een glashelder serviceconcept. Wij werkten toentertijd al volgens het business model dat gebaseerd is op het aantal door de machine gegenereerde tellerslagen. In het Engels "Clicks" genoemd.

En dat is nu precies waar ons concept achter CoffeeClick uit voort is gekomen. Wij houden in de koffiemarkt exact dezelfde werkwijze aan en trekken de lijn door naar het  “All in the Click” concept. Wij noemen het nu “MCS”; Managed Coffee Services.  

CoffeeClick biedt volledige klantontzorging met als doel een transparante alles-in-één oplossing.

Alles inclusief tegen één vaste prijs per kopje.

Het bedrijfsleven is toe aan geweldige koffie op de zaak, gewoon lekkerder dan thuis.

Klanttevredenheidsonderzoek

In samenwerking met Integron hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek gedaan bij onze klanten en deze prachtige resultaten willen we natuurlijk graag met jullie delen!

Bekijk hier de resultaten

Proeven bij ons op kantoor?

En de smaak van onze koffie.......? 
Daarover kunnen we bladen volschrijven óf u simpelweg uitnodigen voor een proeverij bij ons op kantoor. 
Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Als u langs wilt komen of heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek, laat het ons dan weten via 088 06 06 100

Neem vrijblijvend contact met ons op

 
Ontdek CoffeeClick