Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Over ons > Klantcases

Klantcases

Service staat hoog in het vaandel bij CoffeeClick en dit draagt bij aan tevreden klanten! Lees hieronder een paar reacties van onze huidige klanten. 

Kennemer wonen
Kennemer wonen

Medio 2018  startte Woningstichting Kennemer Wonen de zoektocht naar een nieuwe koffievoorziening voor hun te realiseren nieuwe onderkomen. Naast de huidige leverancier, werden nog twee andere marktpartijen geselecteerd. Alle personeelsleden kregen op basis van een blinde smaaktest hun favoriete drank gepresenteerd en gaven objectief hun mening ten aanzien van smaak, temperatuur en kwaliteit melkschuim. De inhoudelijke beoordeling van de leveranciers en hun aanbiedingen, werd gedaan door een intern team facilitair specialisten. Denk hierbij aan gebruiksgemak, snelheid, uitstraling en energieverbruik van de apparatuur, maar ook aan duurzaamheidsinspanningen van de inschrijvers en uiteraard de prijsstelling, service levels en referenties. CoffeeClick kwam als beste inschrijver naar voren en mag in Q1 van 2019 dit hagelnieuwe pand voorzien van warme dranken! Een extreem duurzaam project vanwege zonnepanelen / lucht- water warmtepomp / extra zware isolatie / triple glas / LED-verlichting / groene daken, daarbij kan CoffeeClick-apparatuur met een energielabel A natuurlijk niet ontbreken!

DeWeerelt van Sport
DeWeerelt van Sport

Ik moet eerst even wat kwijt…….WAUW!! Sinds mei 2017 drink ik koffie met aandacht. Het lijkt zo simpel even een koffiebedrijf bellen, zet wat apparaten neer en klaar!! Maar wanneer je je er in verdiept blijkt het minder eenvoudig te zijn, veel verschillende meningen en dus veel verschillende smaken en wensen. Het is best een uitdaging om voor een nieuw gebouw vol met verschillende mensen de juiste koffie te vinden.

Na een fijne kennismaking met CoffeeClick heb ik persoonlijk het proces van koffie mogen ervaren en nog belangrijker de verschillende persoonlijke smaken. CoffeeClick heeft ons hier doorheen geholpen, de keuze van het apparaat en welke koffiebonen. Jawel echte koffiebonen zo begin je de dag pas goed!

En bij deze ontzorging en service stopte het niet. Bestellingen worden de volgende dag al geleverd, is er een machine defect dan wordt deze bijna per direct verholpen. De monteurs en/of servicemedewerkers leveren altijd net dat stukje extra aandacht en ze schromen niet om de werkvloer op te lopen om te checken bij het personeel of de koffie goed is en/of deze wellicht wat sterker of minder sterk mag.

Na een jaar, op initiatief van CoffeClick, zijn we weer om de tafel gaan zitten om te kijken of er aanpassingen nodig waren, HOE FIJN IS DAT!!

Kortom wie kiest voor CoffeeClick kiest voor service, ontzorging, zeer goede koffie en blij personeel.

Judo Bond Nederland
Judo Bond Nederland

“Sinds juli 2018 is het bondsbureau van Judo Bond Nederland (JBN) verhuisd naar een nieuwe locatie. Een perfect moment om de kantoorvoorzieningen te vernieuwen, waaronder het koffieaanbod voor medewerkers en relaties. Sindsdien beginnen we de dag of een gesprek met een goede kop koffie van CoffeeClick. De mogelijkheden zijn eindeloos: van zwarte koffie, tot cappuccino (favoriet binnen de JBN) of een warme chocolademelk. Wij zijn erg tevreden met CoffeeClick als leverancier en raden het daarom iedereen aan.”

Quanza Engineering B.V.
Quanza Engineering B.V.

Wij zijn direct na onze verhuizing in april 2017 de samenwerking met CoffeeClick gestart, want op dat moment waren wij op zoek naar een koffieleverancier die paste bij onze bedrijfscultuur; ongedwongen, maar lekker van smaak. Dat hebben wij gevonden met de heerlijke koffie en fantastische service van CoffeeClick. Wij vragen, zij draaien om het maar zo te zeggen. Bestellingen zijn heel snel geleverd, onderhoud wordt keurig bijgehouden en de smaak van de koffie is top! Van onze relaties die bij ons van de koffie genieten, krijgen wij gelukkig ook veel positieve feedback, want niets zo belangrijk als een goede kop koffie bij een goed gesprek. Het komt vaak voor dat men vraagt wie onze koffieleverancier is, ik raad CoffeeClick dan keer op keer bij iedereen aan.

 

Public Support
Public Support

Ons bedrijf groeit hard. Heel hard. Onze Nespresso-apparaatjes konden de vraag niet meer aan en de kosten rezen de pan uit! Daar moest verandering in komen. Dat ik bij CoffeeClick terecht ben gekomen is geen toeval. Ik ken Marcel Kiveron al jaren (uit de tijd van de printers) en wist dat hij “in de koffiemachines was gegaan”. Een telefoontje was genoeg en voor ik het wist zaten we weer als vanouds rond de tafel en kort daarop werden er 2 prachtige koffiemachines bij ons op kantoor geplaatst. Alle collega’s zijn enthousiast; goede kwaliteit, moderner, meer gemak, minder zorg en professioneler, net als wat wij als bedrijf willen uitstralen. En nog lekkerder en goedkoper op de koop toe! Als de koffie, cappuccino en de chocomel goed is, wordt er immers beter gepresteerd! Wij zijn ontzettend blij met CoffeeClick, zij bieden naast kwaliteit en service, ook vooral ontzorging! Afspraak is afspraak en de service is altijd met een glimlach! Drie belangrijke redenen waarom ik CoffeeClick zeker aanraad bij anderen.

PCI Nederland
PCI Nederland

PCI is de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland, waar wij al jarenlang leverancier zijn van koffiemachines van uitstekende kwaliteit en heerlijke verse koffie, aldus Marcel Kiveron van CoffeeClick. 

Voor ons was de keuze voor CoffeeClick snel gemaakt, laat Lique Schuurman van PCI Nederland weten. "Het leuke aan CoffeeClick is dat zij volgens het zelfde concept als ons werken: betalen van een vaste prijs per Click. Daarnaast genieten onze medewerkers van een lekkere kop koffie."

Adobe Systems
Adobe Systems

Adobe Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld met dagelijks miljoenen gebruikers. Sinds kort genieten de medewerkers van het hoofdkantoor in Amsterdam van heerlijke koffie op het werk, dankzij de Franke A400 koffiemachine, een upgrade waar iedereen op kantoor blij mee is!

"De samenwerking tussen Adobe en CoffeeClick is ontstaan door de kwaliteit van onze koffiebonen in combinatie met de snelle & betrouwbare service."

Altares - Dun & Bradstreet
Altares - Dun & Bradstreet

Altares Dun & Bradstreet, wereldwijd marktleider in het leveren van zakelijke informatie en inzicht in het bedrijfsleven, maakte de afgelopen jaren gebruik van een koffievoorziening op basis van bonen, topping en cacao. “Richting het einde van de lopende overeenkomst werden de eerste contacten met CoffeeClick gelegd, waarna een mooie samenwerking tot stand kwam. We kozen ervoor om onze veeleisende medewerkers en bezoekers te bedienen uit de meest luxe Franke espresso apparatuur, inclusief twee bonensoorten, verse melk, cacao en de revolutionaire FoamMaster™ techniek voor uniek compact melkschuim.”

SET ICT Services
SET ICT Services

Wij kiezen voor CoffeeClick vanwege de enorme verbeteringen in onderhoud. De tijdbesparing is groot en het hygiëne verschil met de vorige situatie is enorm, maar ook de bizar snelle service heeft ons voor CoffeeClick doen kiezen. De kwaliteit van de koffiemachine is ook fantastisch, het melkschuim is van een ander niveau en zeker horeca waardig, kortom "Fantastisch!"

Gemak dient de mens

 

Studentenbureau & Rockstars IT
Studentenbureau & Rockstars IT

In eerste instantie hebben wij voor CoffeeClick gekozen vanwege de mooie uitstraling van de Franke machine. Vooraf waren onze wensen betreft een nieuwe voorziening: een mooi apparaat met heerlijke verse bonen en gebruiksgemak. Sinds dat de Franke machine er staat zijn er veel meer mensen koffie gaan drinken vanwege de smaakverbetering. Wat ik heel prettig vind aan CoffeeClick is de persoonlijke service en dat de klant koning is. Nicole Vlijt heeft het juiste advies gegeven en meegedacht met onze vorige situatie. Als ik CoffeeClick in 3 woorden mag beschrijven: betrouwbaar, servicegericht & persoonlijk.

Charlie works
Charlie works

Dat ik bij CoffeeClick terecht ben gekomen is puur toeval, maar wat ben ik er blij mee. Marcel Kiveron maakte mij erg enthousiast en kort daarna is er de machine geplaatst. Er werd direct over gesproken in positieve zin, de kwaliteit is goed. Ik wilde een betere machine dan wij hadden, moderner, meer gemak, minder zorg, meer tevredenheid, dus gewoonweg professioneler, net als wat wij als bedrijf willen uitstralen. Wanneer je van je medewerkers verwacht dat men kwaliteit levert, dan is een goede kop koffie, cappuccino of iets anders, van groot belang, de randverschijnselen moeten top zijn, dan presteert men ook beter, en men verdient het gewoon. Het voelt goed om dit af te nemen bij CoffeeClick, zij bieden kwaliteit en service en vooral ontzorging. Om deze drie belangrijke redenen zou ik CoffeeClick zeker aanraden.

Friends4Life
Friends4Life

Sinds een maand zijn wij nu overgestapt op de nieuwe koffiemachine van Coffeeclick. Veel leden binnen onze fitnessclub drinken een kopje koffie bij hun bezoek. Niet alleen vanwege de positieve effecten die cafeïne heeft op het sporten, ook omdat de leuke sfeer binnen onze fitnessclub er voor zorgt dat mensen na het sporten nog even blijven hangen om een praatje te maken met trainers en andere leden. De koffiemachine speelt dus een centrale rol binnen onze organisatie. Dankzij Coffeeclick kunnen we onze leden meer kwaliteit bieden dan voorheen. Naast de verbeterde bonenmelange vonden wij het ook erg belangrijk om over te stappen op het gebruik van verse melk. Deze keuze voor kwaliteit past binnen onze ondernemersvisie en heeft tot positieve reactie geleid van onze leden.

Ervaar onze smaak en apparatuur

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website.

Daarom bieden wij 5 dagen per week van 08.30u tot 17.00u de mogelijkheid om alle door ons te leveren apparatuur en melanges geheel vrijblijvend te ervaren in ons smaakbelevingscentrum.

In overleg kunt u er ook voor kiezen om de apparatuur en verschillende melanges enkele werkdagen te ervaren bij u op locatie. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista's, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar jullie ideale smaak.

Uiteraard komt ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod, want meer dan 50% van de tevredenheid over een koffievoorziening, heeft te maken met een passende, goed werkende en makkelijk te verzorgen machine.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick