Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Over ons > Klantcases

Klantcases

Service staat hoog in het vaandel bij CoffeeClick en dit draagt bij aan tevreden klanten! Lees hieronder een paar reacties van onze huidige klanten. 

Public Support
Public Support

Ons bedrijf groeit hard. Heel hard. Onze Nespresso-apparaatjes konden de vraag niet meer aan en de kosten rezen de pan uit! Daar moest verandering in komen.

Dat ik bij CoffeeClick terecht ben gekomen is geen toeval. Ik ken Marcel Kiveron al jaren (uit de tijd van de printers) en wist dat hij “in de koffiemachines was gegaan”. Een telefoontje was genoeg en voor ik het wist zaten we weer als vanouds rond de tafel en kort daarop werden er 2 prachtige koffiemachines bij ons op kantoor geplaatst.

Alle collega’s zijn enthousiast; goede kwaliteit, moderner, meer gemak, minder zorg en professioneler, net als wat wij als bedrijf willen uitstralen. En nog lekkerder en goedkoper op de koop toe! Als de koffie, cappuccino en de chocomel goed is, wordt er immers beter gepresteerd!

Wij zijn ontzettend blij met CoffeeClick, zij bieden naast kwaliteit en service, ook vooral ontzorging! Afspraak is afspraak en de service is altijd met een glimlach! Drie belangrijke redenen waarom ik CoffeeClick zeker aanraad bij anderen.

SIM International
SIM International

SIM International B.V., een toonaangevend bedrijf in de wereld van vliegsimulatoren als nieuwe relatie van CoffeeClick.

Ook zij kunnen sinds kort genieten van heerlijke koffie op de werkvloer. Dank voor het vertrouwen en wij wensen jullie veel smaakplezier!

PCI Nederland
PCI Nederland

PCI is de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland, waar wij al jarenlang leverancier zijn van koffiemachines van uitstekende kwaliteit en heerlijke verse koffie, aldus Marcel Kiveron van CoffeeClick. 

Voor ons was de keuze voor CoffeeClick snel gemaakt, laat Lique Schuurman van PCI Nederland weten. "Het leuke aan CoffeeClick is dat zij volgens het zelfde concept als ons werken: betalen van een vaste prijs per Click. Daarnaast genieten onze medewerkers van een lekkere kop koffie."

Rodi Media
Rodi Media

Wij kiezen voor CoffeeClick, want we willen een goede kwaliteit koffie met keuzes, omdat we dit belangrijk vinden om aan onze relaties aan te kunnen bieden. Het valt ons het meeste op dat het personeel echt meer geniet van de aangeboden soorten koffie uit de CoffeeClick machine. Iedereen is echt heel erg positief, mede door de keuze voor verschillende koffiesoorten. Een goede koffie voor een goede prijs kunnen aanbieden, dat is nog wel een uitdaging, maar CoffeeClick geeft duidelijkheid in de prijs, van te voren weten waar je aan toe bent en makkelijk bestellen van benodigdheden die heel snel geleverd worden. En het allerbelangrijkste; gewoon heerlijke koffie!

Canon
Canon

CoffeeClick is jaren leverancier bij een “Oude bekende”, Canon Nederland NV in Den Bosch. We spreken met Lars Derde, Hoofd Facilities, werkzaam voor Canon Inc. organisatie. Canon is als bedrijf betrokken bij de activiteiten achter CoffeeClick en sedert 4 jaar een zeer gewaardeerde klant. Lars is vol lof over de producten en services van CoffeeClick, temeer omdat de werkwijze hem erg aanspreekt. Wij rekenen nu de kosten per maand simpel uit op de achterkant van de welbekende sigarendoos. Wel zo handig en eindelijk een sluitende budgetpost per jaar in mijn begroting. De smaak van CoffeeClick wordt hier bij Canon al jaren als erg goed ervaren. Velen zagen de komst van verse koffie als een bevrijding na de “drap” die we vroeger schonken uit goedkope standaard koffiemachines van een heel bekend merk. CoffeeClick doet een uitstekende job en iedereen is tevreden. En dat mag best even gezegd worden!!

Samsung Electronics Benelux BV
Samsung Electronics Benelux BV

Samsung Electronics Benelux BV is recent op Schiphol-Centrum in haar nieuwe hoofdkantoor getrokken. Een prachtige locatie waar de elektronica gigant haar kernactiviteiten heeft samengevoegd. Vooral een centrale vestigingsplaats met het oog op Schiphol en de ontsluiting via de A4 richting Amsterdam en Rotterdam. We bezoeken het prachtige bedrijfsrestaurant alswel de vergaderzalen en demoruimten. De moderne vormgeving werkt overweldigend en direct waan je je in een high tech werkomgeving. Aan alles is gedacht en natuurlijk worden hier de Samsung oplossingen “live” gebruikt in optima forma. Ook aan goede koffie is gedacht. Van CoffeeClick, dé huisleverancier van Samsung sinds 2015 toen het kantoor nog in Delft gevestigd was. Men is hier erg enthousiast over het transparante concept en de toegevoegde waarde die CoffeeClick hiermee levert. Een prachtige combinatie die werken bij Samsung op Schiphol tot een feestje maakt!!

Adobe Systems
Adobe Systems

Adobe Systems, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld met dagelijks miljoenen gebruikers. Sinds kort genieten de medewerkers van het hoofdkantoor in Amsterdam van heerlijke koffie op het werk, dankzij de Franke A400 koffiemachine, een upgrade waar iedereen op kantoor blij mee is!

"De samenwerking tussen Adobe en CoffeeClick is ontstaan door de kwaliteit van onze koffiebonen in combinatie met de snelle & betrouwbare service."

Altares - Dun & Bradstreet
Altares - Dun & Bradstreet

Altares Dun & Bradstreet, wereldwijd marktleider in het leveren van zakelijke informatie en inzicht in het bedrijfsleven, maakte de afgelopen jaren gebruik van een koffievoorziening op basis van bonen, topping en cacao. “Richting het einde van de lopende overeenkomst werden de eerste contacten met CoffeeClick gelegd, waarna een mooie samenwerking tot stand kwam. We kozen ervoor om onze veeleisende medewerkers en bezoekers te bedienen uit de meest luxe Franke espresso apparatuur, inclusief twee bonensoorten, verse melk, cacao en de revolutionaire FoamMaster™ techniek voor uniek compact melkschuim.”

SET ICT Services
SET ICT Services

Wij kiezen voor CoffeeClick vanwege de enorme verbeteringen in onderhoud. De tijdbesparing is groot en het hygiëne verschil met de vorige situatie is enorm, maar ook de bizar snelle service heeft ons voor CoffeeClick doen kiezen. De kwaliteit van de koffiemachine is ook fantastisch, het melkschuim is van een ander niveau en zeker horeca waardig, kortom "Fantastisch!"

Gemak dient de mens

 

Studentenbureau & Rockstars IT
Studentenbureau & Rockstars IT

In eerste instantie hebben wij voor CoffeeClick gekozen vanwege de mooie uitstraling van de Franke machine. Vooraf waren onze wensen betreft een nieuwe voorziening: een mooi apparaat met heerlijke verse bonen en gebruiksgemak. Sinds dat de Franke machine er staat zijn er veel meer mensen koffie gaan drinken vanwege de smaakverbetering. Wat ik heel prettig vind aan CoffeeClick is de persoonlijke service en dat de klant koning is. Nicole Vlijt heeft het juiste advies gegeven en meegedacht met onze vorige situatie. Als ik CoffeeClick in 3 woorden mag beschrijven: betrouwbaar, servicegericht & persoonlijk.

Van Koppen & Van Eijk
Van Koppen & Van Eijk

Dat ik bij CoffeeClick terecht ben gekomen is puur toeval, maar wat ben ik er blij mee. Marcel Kiveron maakte mij erg enthousiast en kort daarna is er de machine geplaatst. Er werd direct over gesproken in positieve zin, de kwaliteit is goed. Ik wilde een betere machine dan wij hadden, moderner, meer gemak, minder zorg, meer tevredenheid, dus gewoonweg professioneler, net als wat wij als bedrijf willen uitstralen. Wanneer je van je medewerkers verwacht dat men kwaliteit levert, dan is een goede kop koffie, cappuccino of iets anders, van groot belang, de randverschijnselen moeten top zijn, dan presteert men ook beter, en men verdient het gewoon. Het voelt goed om dit af te nemen bij CoffeeClick, zij bieden kwaliteit en service en vooral ontzorging. Om deze drie belangrijke redenen zou ik CoffeeClick zeker aanraden.

Friends4Life
Friends4Life

Sinds een maand zijn wij nu overgestapt op de nieuwe koffiemachine van Coffeeclick. Veel leden binnen onze fitnessclub drinken een kopje koffie bij hun bezoek. Niet alleen vanwege de positieve effecten die cafeïne heeft op het sporten, ook omdat de leuke sfeer binnen onze fitnessclub er voor zorgt dat mensen na het sporten nog even blijven hangen om een praatje te maken met trainers en andere leden. De koffiemachine speelt dus een centrale rol binnen onze organisatie. Dankzij Coffeeclick kunnen we onze leden meer kwaliteit bieden dan voorheen. Naast de verbeterde bonenmelange vonden wij het ook erg belangrijk om over te stappen op het gebruik van verse melk. Deze keuze voor kwaliteit past binnen onze ondernemersvisie en heeft tot positieve reactie geleid van onze leden.

DE BANQ
DE BANQ

Bij De Banq in Ouderkerk aan de Amstel is een uniek restaurantje ontstaan in een oud bankgebouw. Dorps en prominent gelegen in de dorpskern met voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. Dus niet alleen met de auto goed bereikbaar, maar zeker ook voor de gemiddelde portemonnée. Kwalitatief zeer goed eten dat betaalbaar is bereid met verse producten en ouderwets vakmanschap. Uitbater Bart van Oijen verwacht veel van deze nieuwe concepten. De Banq en CoffeeClick. Beiden vernieuwend en lekker. De Banq is op maandag en dinsdag gesloten, dus op deze beide dagen dient de verstokte CoffeeClick gebruiker de koffie elders te bestellen.

Ervaar onze smaak en apparatuur

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website.

Daarom bieden wij 5 dagen per week van 08.30u tot 17.00u de mogelijkheid om alle door ons te leveren apparatuur en melanges geheel vrijblijvend te ervaren in ons smaakbelevingscentrum.

In overleg kunt u er ook voor kiezen om de apparatuur en verschillende melanges enkele werkdagen te ervaren bij u op locatie. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista's, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar jullie ideale smaak.

Uiteraard komt ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod, want meer dan 50% van de tevredenheid over een koffievoorziening, heeft te maken met een passende, goed werkende en makkelijk te verzorgen machine.

Proef afspraak maken