Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Over ons > Wij steunen

Wij steunen

KWF: Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken heeft. Omdat dit zoveel mensen raakt zijn wij zakenvriend van KWF geworden. Dit houdt in dat wij het onderzoek naar kanker ondersteunen middels een financiële bijdrage.

FSC: Door FSC te gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat wij het bos op deze manier economische waarde geven, zorgen wij ervoor dat het behouden blijft. En dat is belangrijk, want u wilt toch ook eeuwig blijven genieten van zowel onze bossen als van de natuurlijke producten hout en papier?

UTZ: UTZ Certified is een keurmerk voor eerlijke handel. Het keurmerk staat op koffie, thee, cacao (chocolade) en hazelnoten die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. UTZ Certified is eentopkeurmerk vanwege hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid. Het is ook een internationaal geaccepteerd keurmerk. Alle boeren kunnen meedoen, met een groot of klein bedrijf. Ze leren te werken met landbouwtechnieken die mens en milieu sparen.

Bel mij terug