Professionele volautomatische koffiemachine

Waarom jij voor een volautomatische koffiemachine zou moeten kiezen

Waarom jij voor een volautomatische koffiemachine zou moeten kiezen

Op zoek naar een volautomatische koffiemachine? Als zakelijke koffieleverancier werkt CoffeeClick uitsluitend met professionele volautomatische koffiemachines. Wij stellen hoge eisen aan de producten die wij leveren. Want wij vinden dat iedereen zonder zorgen moet kunnen genieten van heerlijke verse bonenkoffie op het werk. Zonder te hoeven investeren!

CoffeeClick werkt uitsluitend met de beste volautomatische koffiemachines. Met één druk op de knop zorgen onze machines voor het perfecte kopje koffie. Keer op keer. En al onze koffiemachines zijn voorzien van een 10 inch display om eenvoudig koffie te kunnen zetten. In dit blog vertellen we je alle redenen om te kiezen voor een volautomatische koffiemachine!

De voordelen van een volautomatische koffiemachine

Volautomatische koffiemachines hebben talloze voordelen. In vergelijking met traditionele pistonmachines zijn zij veel gebruiksvriendelijker en leveren dezelfde, misschien wel betere kwaliteit. Een constante kwaliteit.  

Gemakkelijk te gebruiken 

Volautomatische koffiemachines zijn erg eenvoudig in zijn gebruik. Het malen, aandrukken en het regelen van de waterdruk wordt volledig geautomatiseerd. Met één druk op de knop doet de machine voor jou al het werk en heb jij een heerlijk kopje koffie.

Voldoende keus in koffiedranken

Veel volautomatische koffiemachines bieden verschillende opties voor koffie. Zo kun je verschillende soorten koffiezetten, zoals een cappuccino, latte en espresso. Op deze manier creëer je meer variatie in je dagelijkse koffie routine.

Een koffiemachine met voldoende keus aan koffiedranken

Tijdbesparend

Een kopje koffie wil je zonder moeite kunnen zetten. Met volautomatische koffiemachines wordt het hele proces van koffie geautomatiseerd. Je bespaart niet alleen tijd, maar is het vooral handig voor bedrijven waar veel mensen koffie drinken en er snel en efficiënt koffie moet worden gemaakt. 

Makkelijk te onderhouden

Onze volautomatische koffiemachines zijn gemakkelijk te onderhouden en zelfreinigend. In minder dan 5 minuten doorloop jij het gehele spoel- en reinigingsprogramma door. Op deze manier bespaar je tijd en moeite om de machine schoon te houden en/of te onderhouden. 

Constante kwaliteit

Zoals de naam ‘volautomatisch’ al zegt gebeurt het koffiezetten volledig geautomatiseerd. Daarom blijft de smaak en de kwaliteit van de koffie consistent. Keer op keer dezelfde aandruk, waterdruk en maaldichtheid.

Koffiemachine die perfect past binnen hetinterieur

De beste volautomatische koffiemachines

Welke volautomatische koffiemachines passen binnen bij jouw vereniging, bedrijf of horecazaak? Dit hebben wij voor jou onderzocht. De machines zijn gecategoriseerd naar rato van het aantal werknemers en de capaciteit van het aantal kopjes koffie per dag. Alles voor jou op een rijtje, zodat jij kan ontdekken welke volautomatische koffiemachines bij jou op de vereniging, op het werk of in de horeca past.

Volautomatische professionele koffiemachine: CC F1

Geschikt voor 0-10 werknemers, 15 soorten koffie en 15-30 kopjes koffie per dag.

De CC F1, de nieuwste aanwinst van de CoffeeClick series en ideaal voor elke koffieliefhebber. Een volautomatische espressomachine met krachtige keramische maalschijven. Combineer dit met het melksysteem en je maakt gemakkelijk een gebalanceerde en krachtige espresso, romige cappuccino of latte macchiato. Het strakke, compacte en moderne ontwerp maakt de machine geschikt voor ieder kantoor of directiekamer. Het strak vormgegeven touchscreen maakt de koffiemachine compleet.

Geïnteresseerd in een volautomatische, strakke, compacte en moderne koffiemachine? Neem dan snel een kijkje op: CC F1

Volautomatische professionele koffiemachine - CC F12

Volautomatische koffiemachine: CC F35

Geschikt voor 10-15 & 15-25 werknemers, 11 soorten koffie en 15-100 kopjes koffie per dag.

De CC F35 is de tweede machine in onze CoffeeClick Series. Innovatief, efficiënt en stijlvol. De F35 is een compacte koffiemachine die met één druk op de knop een heerlijke lungo, cappuccino of espresso maakt! Met het vernieuwde melkopschuimsysteem geniet jij van heerlijk romige koffievariaties. Ook hier een gebruiksvriendelijke 10 inch touchscreen waarmee je gemakkelijk kan kiezen tussen 30 verschillende voorkeursdranken! Daarnaast zijn de keramische maalschijven specifiek af te stellen voor optimale maling van onze verse arabica bonen.

Geïnteresseerd in een volautomatische, innovatieve, efficiënte en stijlvolle koffiemachine? Neem dan snel een kijkje op: CC F35

Volautomatische professionele koffiemachine - CC F35

Volautomatische koffiemachine: de Etna Dorado Espresso Premium

Geschikt voor 15-25 werknemers & 25-50 werknemers, 11 soorten koffie en  50-200 kopjes koffie per dag.

De Etna Dorado Espresso Premium is altijd de perfecte machine geweest voor ieder bedrijf dat gebruik wilde maken van verse bonen in combinatie met cacaopoeder en melktopping. Deze machine is nu doorontwikkeld en verbeterd tot de Premium 10″. Je creëert gemakkelijk een fantastische koffie, cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat jouw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben. Vanzelfsprekend is de kannenfunctie standaard inbegrepen. Functionaliteit en design komen samen en vormen de perfecte koffiemachine!

Geïnteresseerd in een fantastische koffie, cappuccino of latte macchiato? Neem dan snel een kijkje op: ETNA Dorado Espresso Premium

Volautomatische koffiemachine - Etna Dorado Espresso Premium

Volautomatische koffiemachine: Franke A600 Foammaster

Geschikt voor 25-50 werknemers, 11 soorten koffie en 50-250 kopjes koffie per dag.

De A600 is het paradepaardje van CoffeeClick. Door het stijlvolle en unieke design past het binnen ieder bedrijf. De A600 is standaard voorzien van een prachtig intuïtief touchscreen-display en een drankuitgifte-uitloop die zich automatisch naar de juiste servieshoogte versteld. Alle dranken worden volautomatisch voor je bereid waarbij je met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk. Met het gepatenteerde FoamMaster™ melksysteem produceert de machine keer op keer een heerlijke melkschuimlaag voor alle dranken! FoamMaster™  is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur.

Geïnteresseerd in hét paradepaardje voor jouw bedrijf of vereniging? Neem dan snel een kijkje op: Franke A600 Foammaster

Professionele koffiemachine: Franke A600 FoamMaster

Zijn er ook nadelen aan volautomatische koffiemachines?

Het aanschaffen van volautomatische koffiemachines is vrij duur. Veel bedrijven of verenigingen hebben niet voldoende budget ter beschikking om een professionele volautomatische koffiemachine aan te schaffen. En kies je als bedrijf voor een huis, tuin en keuken model? Dan krijg je al snel te maken met meer onderhoud en meer lawaai bij het maken van koffiebonen. Om dit alles te voorkomen heeft CoffeeClick haar unieke concept ontwikkeld!

Hét concept voor jouw bedrijf of vereniging

CoffeeClick biedt dé oplossing voor jou als bedrijf of vereniging. Wij doen het anders dan de traditionele koffieleveranciers. Wij bieden een all-in koffieconcept met één vaste prijs per kopje. Zonder investeringen genieten van verschillende koffiesoorten; van een romige cappuccino tot een smaakvolle espresso. Met dit concept worden onze klanten voorzien van professionele koffiemachines, wekelijks vers gebrande koffiebonen en de perfecte serviceverlening. Alles ingegrepen voor jouw huidige locatie.