Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Thee > Classic Tea

Classic Tea

Classic Tea zijn theezakjes gemaakt van papier, gevuld met gedroogde theebladeren. Aan de theezakjes is een draadje bevestigd waarmee het zakje gemakkelijk uit het water of kopje kan worden gehaald. Bij CoffeeClick hebben wij twee soorten Classic Tea; de welbekende Pickwick thee en onze eigen geweldige Royal Esta Tea. Onze theesoorten geven heerlijke geuren en smaken af, hierdoor is het iedere dag weer genieten van een heerlijke kopje thee.

Proef deze thee

Thuis en in goede restaurants zijn we gewend om heerlijke theesoorten te drinken, echter op kantoor nemen we vaak nog met een slap kopje thee genoegen.

Wij brengen hier verandering in, bij CoffeeClick zijn er diverse mogelijkheden om de theebehoefte bij uw bedrijf in te vullen. Van zakjes thee tot verse losse thee, echte thee drinken op het werk is bij CoffeeClick ineens heel toegankelijk geworden.

Vul gerust uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom bij CoffeeClick om de wereld van thee te ontdekken.

Proef afspraak maken