Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Thee > Superior Tea

Superior Tea

Thuis en in goede restaurants zijn we gewend om heerlijke verse thee te drinken, echter op kantoor nemen we vaak nog met theegruis uit een zakje genoegen. Een gemiste kans, want hoogwaardige losse thee is lekkerder, gezonder en bovendien duurzamer. Onze Superior Tea bestaat uit losse theeblaadjes zonder kunstmatige smaakversterkers. Verse losse thee op het werk is bij CoffeeClick ineens heel toegankelijk geworden.

Ontvang een gratis proefpakket

Losse thee in de koffiehoek

De unieke theedispensers van Senza Tea; Een eyecatcher en ultiem gemak ineen. Eén keer schuiven en de dispenser geeft precies genoeg thee voor één kop.

Zo leveren theedispensers een belangrijke bijdrage aan een gezellige omgeving waarin mensen elkaar ontmoeten en graag bij elkaar komen.

De theedispensensers zijn te gebruiken met RVS zeefje of Origami Filter.

Losse thee tijdens de vergadering

Het theeplateau met 6 blikjes en maatlepel is ideaal voor kleinere bedrijven of tijdens de vergadering.

U maakt een keuze en schept de thee met de maatlepel eenvoudig in RVS zeefje of disposable Origami Filter. Nu geniet u van échte thee!

Proef deze thee

Thuis en in goede restaurants zijn we gewend om heerlijke theesoorten te drinken, echter op kantoor nemen we vaak nog met een slap kopje thee genoegen.

Wij brengen hier verandering in, bij CoffeeClick zijn er diverse mogelijkheden om de theebehoefte bij uw bedrijf in te vullen. Van zakjes thee tot verse losse thee, echte thee drinken op het werk is bij CoffeeClick ineens heel toegankelijk geworden.

Vul gerust uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom bij CoffeeClick om de wereld van thee te ontdekken.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick