Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Thee > Superior Tea > No. 503 Ginger Delight

No. 503 Ginger Delight

Verse gember, zonder het gedoe van verse gember! De extractie van gemberwortel is niet alleen een heerlijk kruidige en aromatisch drank, het is ook cafeine vrij en een bron van vitamine C en magnesium. Het wordt al eeuwen gedronken om zijn verwarmende en rustgevende eigenschappen.

Doordat we de gemberwortel hebben voorgesneden in kleine stukjes, gebruik je het eenvoudig in een zeefje. Je hoeft alleen nog maar heet water toe te voegen, maar je maakt het helemaal af met een vers schijfje citroen of een beetje honing. Je zult merken dat het eerste sipje je al een sterk gevoel van welbevinden geeft.

Terug naar het overzicht
vorige volgende

Proef deze thee

Thuis en in goede restaurants zijn we gewend om heerlijke theesoorten te drinken, echter op kantoor nemen we vaak nog met een slap kopje thee genoegen.

Wij brengen hier verandering in, bij CoffeeClick zijn er diverse mogelijkheden om de theebehoefte bij uw bedrijf in te vullen. Van zakjes thee tot verse losse thee, echte thee drinken op het werk is bij CoffeeClick ineens heel toegankelijk geworden.

Vul gerust uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom bij CoffeeClick om de wereld van thee te ontdekken.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick