Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Uw organisatie > Koffie op het werk

De lekkerste koffie op het werk

Wij bieden een breed scala aan espressomachines van Zwitsers fabricaat aan. Bij ons vindt u zeker een koffieapparaat dat geschikt is voor uw kantoor. Wij geven u persoonlijk en op maat gemaakt advies. Dit doen we op basis van de bedrijfsgrootte, het aantal koffiedrinkende medewerkers of op de gewenste uitstraling en kwaliteit.

CoffeeClick is al interessant vanaf 5 medewerkers. Dankzij ons vooral simpele en transparante koffieconcept geniet u direct van aansprekende voordelen:

Heerlijke verse bonenkoffie. Gewoon dagelijks op het werk. Gezet van telkens weer vers gebrande én direct vanuit onze kleinschalige familie branderij geleverde koffiebonen van absoluut de beste kwaliteit. U geniet gegarandeerd altijd van de meest verse koffiemelanges op het werk.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Gegarandeerd steeds weer de allerbeste smaakbeleving. Dit dankzij de preventieve kwaliteitschecks die wij viermaal per jaar uitvoeren op locatie. Een van onze Barista’s zal dan samen met u de koffiesmaak afstellen en optimaliseren.

Zonder directe investering beschikt u toch over een professionele Zwitserse espressomachine op het werk. Gewoon bij u op kantoor, professioneel geïnstalleerd zodat u zorgeloos kunt genieten van onze overheerlijke koffiemelanges.
 

Snelle excellente serviceverlening door ons eigen team van monteurs en Barista’s. Die binnen 8 werkuren bij u op locatie aanwezig zijn om de apparatuur ter plekke te servicen en op smaak te brengen.
 

Transparante All-In prijs per kopje. Door dit unieke koffieconcept weet u precies wat de kosten zijn voor de koffievoorziening op het werk.

Via onze CoffeeClick App kunt u tevens de espressomachine(s) “real time” monitoren op diverse zaken. Kortom, u heeft voortaan absolute controle over alles wat met uw CoffeeClick apparatuur te maken heeft. Controle is precies wat u als ondernemer wilt! Dit alles steeds tegen een vaste prijs per kopje.

Niet voor niets luidt onze slogan:

“It’s All In the Click!”