Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Uw organisatie > Koffie op het werk

Koffie op het werk?

Wilt u uw werknemers en klanten een plezier doen, overweeg dan wat extra luxe met een koffiemachine van Zwitsers fabricaat. Wij bieden een breed scala aan (espresso)koffiemachines, uitermate geschikt voor bij u op kantoor. CoffeeClick biedt niet alleen luxe, maar ook nog eens de lekkerste koffie op het werk, klaargemaakt door de meest gebruiksvriendelijke koffiemachines.

Het is heel eenvoudig. Jouw personeel kiest de gewenste koffie (o.a. espresso, cappucino, latte machiatto en veel meer) en de machines gaan aan de slag. Het resultaat: Heerlijke koffie van vers gemalen koffiebonen!

Het belang van goede koffie voor bedrijven is niet te ontkennen. Lekkere koffie op het werk verhoogt de werkplezier van uw personeel en daarmee maakt u ook nog eens een uitstekende eerste indruk op uw klanten.

CoffeeClick is al interessant vanaf 5 medewerkers. Dankzij ons eenvoudige en transparante (en unieke) koffieconcept geniet u direct van aansprekende voordelen:

Heerlijke verse koffiebonen

Gewoon dagelijks op het werk. Gezet van telkens weer vers gebrande én direct vanuit onze kleinschalige familie branderij geleverde koffiebonen van absoluut de beste kwaliteit. U geniet gegarandeerd altijd van de meest verse koffiemelanges op het werk.

Gegarandeerd steeds weer de allerbeste smaakbeleving

Dit dankzij de preventieve kwaliteitschecks die wij viermaal per jaar uitvoeren op locatie. Een van onze Barista’s zal dan samen met u de koffiesmaak afstellen en optimaliseren.

Zonder directe investering

Beschikt u toch over een professionele Zwitserse espressomachine op het werk. Gewoon bij u op kantoor, professioneel geïnstalleerd zodat u zorgeloos kunt genieten van onze overheerlijke koffiemelanges.

Snelle excellente serviceverlening

Door ons eigen team van monteurs en Barista’s. Die binnen 8 werkuren bij u op locatie aanwezig zijn om de apparatuur ter plekke te servicen en op smaak te brengen.

Transparante All-In prijs per kopje

Door dit unieke koffieconcept weet u precies wat de kosten zijn voor de koffievoorziening op het werk.

Via onze CoffeeClick App

Kunt u tevens de espressomachine(s) “real time” monitoren op diverse zaken. Kortom, u heeft voortaan absolute controle over alles wat met uw CoffeeClick apparatuur te maken heeft. Controle is precies wat u als ondernemer wilt! Dit alles steeds tegen een vaste prijs per kopje.

Niet voor niets luidt onze slogan:

“It’s All In the Click!”

Proef onze KoffieVraag nu een vrijblijvende offerte aan.