Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Vaste prijs per kopje

Dat is wel zo makkelijk toch?

Over de prijs per kopje is vaak veel onduidelijkheid. Logisch, want bedrijven ontvangen vaak meerdere facturen van diverse leveranciers voor de apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er nu exact wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Jouw persoonlijke vaste prijs per kopje is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste zijn apparatuur, services, aantal kopjes en de daarvoor benodigde kilo’s koffiebonen. Het bepalen van de prijs per kopje zal dus altijd maatwerk zijn per bedrijf. Uiteraard willen we deze samen met jou berekenen. Hiervoor kun je vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek. Alles inclusief, dus geen verrassingen achteraf!

Alvast wat meer informatie?
Hieronder leggen we kort uit wat inclusief is in de prijs per kopje!

 

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wat is die prijs per kopje nou eigenlijk?

Omdat de vaste prijs per kopje afhankelijk is van meerdere factoren kunnen we je hier nog geen bedrag geven. Wél kunnen we je uitleggen hoe de prijs is opgebouwd en zeggen dat de prijzen al beginnen vanaf 14 cent per kopje!

Wat kost dan de apparatuur?

Is de koffie apparatuur gehuurd, geleased of gekocht? Hoe zit het met de afschrijving van de apparatuur? Is de apparatuur dan eigendom van het bedrijf? Of komt de leverancier de machines later weer ophalen?

In tegenstelling tot andere leveranciers hoef je bij CoffeeClick niet te investeren in kostbare apparatuur! Door ons eigen financieringsmechanisme kunnen wij deze zorg bij onze klanten uit handen nemen!

machine

En hoe zit het met service?

Wie voert dit uit? En wat kost mij die service dan? Het is goed mogelijk dat je van de huidige leverancier een aparte factuur ontvangt voor de service van de machines.

CoffeeClick werkt uitsluitend met hoogwaardige apparatuur. Hierdoor wordt het aantal service interventies geminimaliseerd. Mocht er onverhoopt tóch iets gebeuren met jouw koffiemachine, dan staan de servicemedewerkers van CoffeeClick direct voor je klaar! Correctief en preventief onderhoud is in de vaste prijs per kopje inbegrepen.

jan

Altijd vers gebrande koffiebonen

Vaak zijn de koffiebonen een aparte kostenpost. Hierbij betaal je meestal per kilo koffie. Wat vaak niet duidelijk is, is hoeveel kopjes koffie uit die kilo kunnen worden gezet! Bij veel leveranciers wordt het grammage bonen per kopje koffie gedurende de looptijd opgevoerd. Hierdoor zullen automatisch de kosten per kopje toenemen. CoffeeClick doet het anders…

In de vaste prijs per kopje zijn de wekelijks vers gebrande koffiebonen inbegrepen. Wij bewaken het grammage koffiebonen per kopje om de kwaliteit en smaak te kunnen garanderen die jij van ons gewend bent.

Koffiezakken

It's all in the click!

Ervaar onze smaak en apparatuur!

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de vele beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de machines te bekijken in onze showroom. Hier krijg je de kans de machines zelf te bedienen, en te proeven van de vele koffiesoorten. Liever proeven op het kantoor of op de vereniging? Ook dit is in overleg mogelijk. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista’s, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar de ideale smaak. Uiteraard komt dan ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod.

maak een proefafspraak!