Één vaste prijs per kopje.
Dat is wel zo makkelijk toch?

Één vaste prijs per kopje

Geniet van heerlijke koffie zonder investering. Eén vaste all-in prijs per kopje, alles inclusief.

Hoeveel betaal jij voor een kopje koffie?

Op die vraag kan niemand ons concreet antwoord geven. Logisch! Bedrijven ontvangen meerdere facturen van diverse leveranciers voor apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Niet bij CoffeeClick. Onze klanten weten op de tiende van een cent waar zij aan toe zijn.

Alleen heeft iedereen een persoonlijke vaste prijs per kopje. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste zijn apparatuur, service, aantal kopjes en de daarvoor benodigde kilo’s koffiebonen. En omdat het een unieke vaste prijs per kopje is, is het maatwerk en voor iedereen anders.

Jouw vaste prijs kunnen we dus niet direct noemen. Wél kunnen we zeggen dat de prijzen beginnen vanaf 14 cent per kopje!

Section Image
1

Wij garanderen een vaste all-in prijs vóóraf

En daar zit nou net het verschil! Waar CoffeeClick één vaste all-in prijs per kopje vooraf garandeert, zien we in de markt dat veel koffieleveranciers de vaste prijs per kop achteraf bepalen. En dat verschil lijkt minder erg dan dat het is. Totdat je het in praktijk ervaart.

2

Het verhogen van inkoopprijzen

En dat gebeurt het hele jaar door. In de koffiemarkt staan marges onder druk. Iedere prijsschommeling kan worden doorbelast aan de gebruiker. Daarom biedt CoffeeClick een vaste all-in prijs per kopje. Zo weet je het gehele jaar door waar je aan toe bent. Alles inbegrepen, zonder verrassingen.

3

Hoogwaardige koffiemachines inclusief binnen ons all-in concept

Essentieel voor jouw kop koffie. Het zetten van het perfecte kopje koffie behoeft professionele apparatuur. CoffeeClick biedt hoogwaardige, volautomatische koffiemachines van Nederlandse, Zwitserse en eigen makelij. Allemaal voorzien van een handig touchscreen en uiterst gebruiksvriendelijk. Én zonder investering! Wij nemen deze zorg bij je weg en verwerken het in de vaste prijs per kopje.

4

Preventieve en correctieve servicebeurten

Dit houdt in dat we ieder kwartaal langskomen om de machine te controleren. Zo zorgen we voor een maximale uptime van de machines en blijft de kwaliteit perfect. Naast controles, stellen we de machine ook opnieuw af. Want na verloop van tijd heeft iedere koffiemachine aandacht nodig. Wij zorgen voor alles en jij geniet!

Koffiebonen zitten inbegrepen bij de vaste all-in prijs

En dat is niet overal het geval. Want bij traditionele koffieleveranciers worden de koffiebonen vaak los gekocht. Hier komt vaak het gebrek aan inzicht. Na verloop van tijd kunnen de instellingen van de machine worden aangepast en wordt regelmatig het verbruik van 8 gram naar 9 gram koffie voor een kopje koffie gewijzigd. Betaal je een losse prijs per kg? Je raad het al, dan wordt ieder kopje koffie al 12.5% duurder, zonder dat het ook maar iemand opvalt.

Door het all-in koffieconcept van CoffeeClick wordt dit voorkomen. De bonen zijn inbegrepen en worden wekelijks vers gebrand- en geleverd. CoffeeClick heeft er geen baat bij wanneer er meer koffie per Click wordt gebruikt. Sterker nog, dat willen we voorkomen! Daarom staat jouw machine altijd perfect afgesteld voor het perfecte kopje koffie.

Wat als mijn machine direct service behoeft?

Zoals al eerder benoemd, doen wij het anders. En in dit geval is dat ook écht anders. Want bij CoffeeClick komt het niet vaak voor dat een machine directe service behoeft. Is dit toch het geval? Dan staan wij gemiddeld binnen 4 werkuren voor de deur. Zonder voorrijkosten, een apart maandelijks servicecontract of andere verborgen kosten. Alles nog steeds inbegrepen in die ene vaste prijs per kopje…

Ook als er een onderdeel moet worden vervangen? Zeker! Mits de schade bewust is toegediend natuurlijk. Wij repareren de machine zonder hier achteraf een factuur voor te sturen. Want all-in betekent all-in. Bij een traditionele koffieleverancier moet vaak een apart servicecontract worden afgesloten. Die partij rekent voorrijkosten, reparatiekosten en soms óók nog uurloon. Dat zorgt er voor dat onderdelen sneller worden vervangen en reparatie over het algemeen langer duurt dan nodig is. Niet duurzaam maar voornamelijk kostbaar voor jouw organisatie.

Monteur die aan machine aan het sleutelen is

Wat kunnen andere leveranciers?

Andere leveranciers kunnen:
– verhogen van inkoop (basis aantal bonen per gram) dit leidt tot
– meer totaalverbruik (dit risico ligt bij CoffeeClick)
– tussentijds op ieder moment onaangekondigd prijzen verhogen.

En die vaste prijs per kop verschilt per maand. Gaat jouw verbruik omhoog, dan gaat jouw ‘vaste prijs per kopje’ ook omhoog. Niet bij CoffeeClick.

Wij doen het anders dan de traditionele koffieleveranciers. Wij garanderen vooraf één vaste prijs per kopje. Zo zorgen we dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen komen te staan. En met dit concept worden onze klanten voorzien van hoogwaardige apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening. Zonder investering. Dat alles zit inbegrepen in die ene vaste prijs per kopje.

It’s all in the Click…

All in koffieconcept van CoffeeClick