Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Vaste prijs per kopje

Service van Topkwaliteit

Jij en/of jouw collega’s vinden het belangrijk dat de service van jouw koffieleverancier op orde is. Dan heb je geluk! Onze servicemonteurs zijn opgeleid als monteur én barista. Zij weten alles van koffie!

Voorrijd kosten, reparatiekosten of onderhoudskosten?

Niet bij CoffeeClick. Service is onderdeel van ons concept. En voor ons concept hoef je hoef je niet extra te betalen. Wij rekenen geen extra kosten wanneer monteurs langs moeten komen voor onderhoud en/of reparatie. Bij CoffeeClick betaal je namelijk één vaste prijs per kopje en hier zit alles bij inbegrepen.

Hoe traditionele koffieleveranciers dit doen? Voor service sluit je een servicecontract af en voor onderdelen die vervangen moeten worden krijg je een factuur. En vergeet de standaard voorrijkosten niet. 

Wat CoffeeClick nog meer te bieden heeft naast onze service van topkwaliteit? Professionele koffiemachines, wekelijks vers gebrande koffiebonen, online clouddiensten en een duurzame samenwerking. En dat is nog niet alles. Meer te weten komen over het concept van CoffeeClick? Bekijk dan onze brochure.

 
  • Vaste prijs per kopje
  • Altijd vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in kostbare apparatuur
  • Hoogwaardige koffiemachines
  • Scala aan online cloud diensten

Bekijk onze brochure voor koffie op het werkWat is die prijs per kopje nou eigenlijk?

Omdat de vaste prijs per kopje afhankelijk is van meerdere factoren kunnen we je hier nog geen bedrag geven. Wél kunnen we je uitleggen hoe de prijs is opgebouwd en zeggen dat de prijzen al beginnen vanaf 14 cent per kopje!

Wat kost dan de apparatuur?

Is de koffie apparatuur gehuurd, geleased of gekocht? Hoe zit het met de afschrijving van de apparatuur? Is de apparatuur dan eigendom van het bedrijf? Of komt de leverancier de machines later weer ophalen?

In tegenstelling tot andere leveranciers hoef je bij CoffeeClick niet te investeren in kostbare apparatuur! Door ons eigen financieringsmechanisme kunnen wij deze zorg bij onze klanten uit handen nemen!

Weten welke koffiemachine bij jou past? Beantwoord 5 simpele vragen en wij geven je binnen één minuut vrijblijvend advies op maat.

machine

En hoe zit het met service?

Wie voert dit uit? En wat kost mij die service dan? Het is goed mogelijk dat je van de huidige leverancier een aparte factuur ontvangt voor de service van de machines.

CoffeeClick werkt uitsluitend met hoogwaardige apparatuur. Hierdoor wordt het aantal service interventies geminimaliseerd. Mocht er onverhoopt tóch iets gebeuren met jouw koffiemachine, dan staan de servicemedewerkers van CoffeeClick direct voor je klaar! Correctief en preventief onderhoud is in de vaste prijs per kopje inbegrepen.

Altijd vers gebrande koffiebonen

Vaak zijn de koffiebonen een aparte kostenpost. Hierbij betaal je meestal per kilo koffie. Wat vaak niet duidelijk is, is hoeveel kopjes koffie uit die kilo kunnen worden gezet! Bij veel leveranciers wordt het grammage bonen per kopje koffie gedurende de looptijd opgevoerd. Hierdoor zullen automatisch de kosten per kopje toenemen. CoffeeClick doet het anders…

In de vaste prijs per kopje zijn de wekelijks vers gebrande koffiebonen inbegrepen. Wij bewaken het grammage koffiebonen per kopje om de kwaliteit en smaak te kunnen garanderen die jij van ons gewend bent.

Koffiezakken

It's all in the click!

Ervaar onze smaak en apparatuur!

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de vele beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de machines te bekijken in onze showroom. Hier krijg je de kans de machines zelf te bedienen, en te proeven van de vele koffiesoorten. Liever proeven op het kantoor of op de vereniging? Ook dit is in overleg mogelijk. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista’s, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar de ideale smaak. Uiteraard komt dan ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod.

maak een proefafspraak!