Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Water

 

Waterkoeler

Stel je voor een innovatief apparaat dat al het gebottelde water vervangt dat u ooit zou kunnen drinken. De CoffeeClick water cooler is hét opwindende nieuwe alternatief voor gebotteld water én frisdranken. Zuivere waterverversing met één druk op de knop, direct aangesloten op uw vaste waterleiding.

De exclusieve CarbonPro-filter, reduceert verontreiniging en zet gewoon kraanwater om in een betrouwbare bron van eindeloos plezier op kantoor.

Les op elk gewenst moment uw dorst met een verscheidenheid keuzes – ijskoud water, gloeiend heet water of bruisend water. Laat dus de zware flessen en suikerhoudende frisdranken achter en geniet van de onbegrensde mogelijkheden van de eenvoudige, pure verfrissing.

Meer informatie

Bekijk video

De technologie van pure verfrissing

1. InstaChill ™ Elk glas wordt vers gefilterd en onmiddellijk gekoeld in een “verzegeld waterpad” waar de lucht nooit in contact komt met de watertoevoer.

2. Cooling Capacity Dispense maakt een glas water om de 30 seconden aan, gedurende een uur en zorgt ervoor dat het 5 °C of kouder is. Geen enkele andere koeler komt zelfs in de buurt.

3. Rapidhot ™ Thee, cacao en zelfs instant soepen zijn heerlijk met gloeiend heet, vers gefilterd water. Tot twee gallons per uur, handig en klaar wanneer u ook bent.

4. Sodawater Verwen uw gezonde levensstijl met het gezonde alternatief voor frisdranken. Verfrissend met sap, of een vleugje citroen of limoen.

5. Snelle filterveranderingen Een eenvoudige draai om het filter te verwijderen, zonder gereedschap, zelfs zonder de watertoevoer af te sluiten.

6. Energiebesparingmodus Waarom een ​​apparaat gebruiken als niemand het gebruikt? Plan ION's Sleepmode ™ om het energieverbruik altijd en overal te verlagen.

7. Touchscreen-technologie Eenvoudig te gebruiken, met touchscreen kunnen gebruikers instellingen aanpassen en onderhoudsmeldingen geven.

8. SodaPro-regelaar Optionele voorziening voor eenvoudig wisselen van CO2-toevoer. Biedt maximaal 250 8-ounce-bril. ION Microprocessorbesturing, eigen software en precisiesensoren leveren nauwkeurige temperatuurregeling en zorgen voor hoge prestaties onder extreme omstandigheden.

Afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick