45 cent?
Wij doen het voor de helft!

Diverse soorten koffie zoals; pads, cupjes, cafitesse, verse bonen en ga zo maar door zijn te verkrijgen bij een breed aanbod van leveranciers. Prijzen van deze koffiesoorten variëren overal en worden soms zo hoog als 35 cent per kopje koffie! En in deze prijs worden de kosten voor apparatuur en serviceverlening niet meegerekend. Hierdoor is er geen duidelijk inzicht in de exacte prijs per kopje koffie.

Bij CoffeeClick doen we het anders en voor de helft van de prijs!
Wij draaien de koffiemarkt om! Wij voorzien onze klanten van professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen én perfecte serviceverlening. Tegen één vaste all-in prijs per kopje. Deze prijs per kopje wordt vooraf berekend waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan.

Een uniek concept voor koffie op het werk

Alles wat jij en je collega’s nodig hebben voor jullie dagelijkse kopje koffie, tegen één vaste prijs per kopje. Dat is inclusief professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en onze perfecte serviceverlening! 

Met één druk op de knop genieten jullie van jullie favoriete koffiedrank, op ieder moment van de dag! 

 

Koffiemachine bij jou op het werk

Verse bonenkoffie op het werk!

Het drinken van heerlijke koffie op het werk is voor bedrijven binnen handbereik met ons unieke koffieconcept. Waarom? CoffeeClick biedt diverse exclusieve koffiemelanges die wekelijks vers worden gebrand. Met deze koffiemelanges kunnen de meest heerlijke koffievariaties worden gezet. 

 

 

Koffie op de zaak

Professionele serviceverlening

Heeft jullie koffiemachine een storing? Smaak opnieuw afstellen? Of heb je andere vragen?
Onze technici zorgen ervoor dat je altijd snel en professioneel wordt geholpen!

Jouw koffiemachine altijd goed onderhouden!

Iedere koffiemachine is direct aangesloten op het internet. Hierdoor weten wij hoe de koffiemachine bij jou op het werk functioneert. Aan de hand daarvan plannen wij preventieve servicebeurten, zodat jouw machine altijd goed onderhouden is! 

Een responstijd van doorgaans 4 uur!

Zijn er onverhoopt toch problemen met de koffiemachine? Door naar het servicenummer te bellen maak je gemakkelijk en snel een afspraak. Onze servicedesk kijkt samen met jou of of het probleem telefonisch verholpen kan worden. Blijft het probleem bestaan? Geen paniek, dan zijn onze medewerkers doorgaans binnen 4 uur bij jou op het werk. Zij verhelpen het probleem direct en zorgen dat jij en je collega’s weer kunnen genieten van hun favoriete koffiedrank!

Servicemonteur voor het beheren van de koffiemachine

Smaakmanagement bij jou op het werk!

Ieder kopje koffie moet hetzelfde smaken. Daarom zijn onze servicemonteurs opgeleid tot barista. Dat houdt in dat, wanneer zij langskomen voor een preventieve servicebeurt, de smaak weer perfect wordt afgesteld. Zo genieten jij en je collega’s iedere dag van heerlijke koffie op het werk!

Koffie van CoffeeClick bij jou op het werk

Professionele koffiemachines

Onze professionele koffiemachines zijn van de hoogste kwaliteit. Onze vers gebrande koffiebonen komen zo het best tot hun recht. 

Wij bieden diverse opties op het gebied van koffiemachines. Afhankelijk van de wensen en eisen van jouw bedrijf kies jij samen met een van onze adviseurs welke het meest geschikt is. Of je nu kiest voor verse melk of melktopping, koppenwarmer of betaalsysteem, alles is mogelijk!

A100 professionele koffiemachine voor op het werk of het kantoor

Zorg voor heerlijke koffie op het werk!

Het drinken van koffie op het werk is voor sommige werknemers onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom in actie en wie weet drink jij binnenkort een heerlijk kopje koffie van CoffeeClick bij jou op het werk!

Koffiebonen koffiezak