Professionele volautomatische koffiemachine

De CoffeeClick Keuzehulp

Waar let jij op bij het kiezen van een nieuwe koffieleverancier? 

De keuze voor een nieuwe koffieleverancier is niet zomaar gemaakt. Er zijn namelijk veel factoren die je in overweging zult moeten nemen. Daar komt bij dat er meer koffieleveranciers zijn dan je kunt tellen. En al deze koffieleveranciers zullen je ervan proberen te overtuigen dat zij de beste zijn. Dat hun koffie de lekkerste is, en dat de machines van de hoogste kwaliteit zijn.

Dit is precies wat wij niet gaan doen. We gaan je niet vertellen dat wij de lekkerste koffie of de beste machines hebben. We gaan het omdraaien en gaan luisteren naar jou en de wensen van jou en je collega’s. Hoeveel collega’s hebben jullie, op welke plek komt jullie koffiemachine te staan en waar hebben jullie behoefte aan? Hiermee bedoelen we jullie favoriete koffiedrank. Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, noem het maar op! Alles is mogelijk en de monteurs stemmen de smaak van deze dranken precies af zoals jullie dat willen. 

Zie onze keuzehulp als jouw eerste online interactie met een adviseur. Na het beantwoorden van 5 simpele vragen ontvang je een gepersonaliseerd advies! 

 

 


[/raw]