Zakelijk koffie abonnement

Hét all-in zakelijk koffie abonnement

Waarom zou je als bedrijf onnodig veel tijd en geld steken in het los kopen van apparatuur, het bestellen van koffie en bellen voor service? Het zorgen voor koffie op kantoor kan veel makkelijker, voordeliger en precies op maat voor jouw kantoor.

Bij CoffeeClick krijg je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke kop koffie tegen één vaste prijs per kopje. Een koffie abonnement omvat onze eigen vers gebrande koffiebonen, professionele apparatuur en alle services. Kortom, alles wat toebehoort bij het drinken van koffie. 

Maak een einde aan onoverzichtelijke constructies voor het bestellen van koffie. Kies voor totale ontzorging met één factuur bij één leverancier. Neem contact met ons op voor informatie of maak direct een afspraak. Wij vertellen u graag meer over ons unieke concept.

Ik wil zorgeloos genieten op het werk!

Ons unieke all-in zakelijk koffie abonnement voor op het werk

Koffie drinken op kantoor is nog nooit zo aangenaam geweest. Wij ontzorgen zodat jullie maximaal kunnen genieten. De favoriete soorten koffie (of thee) van iedere werknemer, altijd perfect van smaak. De voordelen van ons all-in koffieconcept: 

  • Vaste prijs per kopje
  • Wekelijks vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in professionele apparatuur
  • Hoogwaardige koffiemachines
  • Realtime clouddiensten
CoffeeClick Authentic logo

Welke koffiemachine hoort bij het koffieabonnement?

Dat ligt volledig aan jouw wensen en behoeftes. Maar om er achter te komen welke machine voor jouw bedrijf geschikt is hebben wij speciaal onze keuzehulp ontwikkeld. Volledig gepersonaliseerd advies in 5 simpele stappen. 


Vaste prijs per kopje koffie: één factuur, alles inzichtelijk

Onze vaste prijs per kopje is wat ons concept zo uniek maakt. Bij andere leveranciers tast je vaak in het duister als het om kosten gaat. In onze vaste prijs per kopje zit alles inbegrepen. Zo heb jij de kosten inzichtelijk. De prijs per kop wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, onze adviseurs lichten dit graag toe. Preventieve servicebeurten zijn inbegrepen bij de prijs per kopje. Zo voorkomen we storingen en problemen. En mocht er toch iets gebeuren met je machine, dan komen wij kosteloos bij je langs. Ontdek het voordeel voor jouw bedrijf!

Verschillende koffiemachines van CoffeeClick

Hoe wij snelle en efficiënte service garanderen

Bij een zakelijk koffie abonnement wil je zeker zijn van de kwaliteit en service. Voor werknemers en bezoekers is dit binnen veel kantoren een vereiste. Koffie is immers hét visitekaartje van jouw bedrijf!

Wij reageren doorgaans binnen 4 uur!

Zijn er toch problemen met de machine? Heb je vragen of wil je een smaakaanpassing? Niet getreurd, dan komen wij snel met jullie in contact. Een servicemonteur komt direct bij je langs om de problemen te verhelpen en de smaak weer perfect af te stellen. Zo kunnen jullie weer maximaal genieten.

Servicemonteur van CoffeeClick bij u op het kantoor

Duidelijkheid door onze data

De meeste storingen en defecten worden voorkomen door het gebruik van hoogwaardige apparatuur in combinatie met diverse clouddiensten. Door de koffiemachine te koppelen aan het internet krijgen we real-time alle relevante data. Zo kunnen onze servicemedewerkers binnen enkele ogenblikken zien wat er aan de hand is en kunnen problemen veelal eenvoudig telefonisch worden opgelost. Dat is cruciaal voor onze efficiënte serviceverlening. 

Binnenkant van de koffiemachines van CoffeeClick

Controle door onze gecertificeerde barista’s

Wij vinden het belangrijk dat ieder kopje koffie dezelfde heerlijke smaak heeft als de vorige. Om die reden zijn al onze technici geschoold tot barista en komen zij elk kwartaal langs om daarop toe te zien. Ze helpen je met je vragen en leggen je uit hoe je de beste koffie serveert voor jouw persoonlijke smaak.

Smaak

Professionele koffiemachines, inbegrepen bij de vaste prijs

Vers gebrande koffiebonen verdienen een hoogwaardige koffiemachine. Alleen een professionele machine geeft je de garantie van een heerlijke smaak, kopje na kopje. Bij CoffeeClick bieden we verschillende espressomachines van hoge kwaliteit. Wij werken samen met de merken ETNA, Franke en maken inmiddels ook zelf CoffeeClick espressomachines. De prijs daarvan is inbegrepen in de vaste all-in prijs van jouw kopje koffie.

Het kiezen van de koffiemachine is bij CoffeeClick altijd maatwerk. Door samen te kijken naar de juiste machine voor jouw unieke situatie. Om de smaak van onze koffie en de machines te ervaren is het mogelijk om een proefplaatsing te realiseren. Uiteraard ben je ook welkom om te komen proeven bij ons in Lijnden. 

A1000 Koffiemachine inbegrepen in de vaste prijs per kopje

Een All-in zakelijk koffieabonnement op jouw kantoor?

Kom in actie!