Hét all-in zakelijk koffie abonnement

Waarom zou je als bedrijf onnodig veel tijd en geld steken in het bestellen van koffie? Het zorgen voor koffie op kantoor kan veel makkelijker, voordeliger en precies op maat voor kantoor.

Bij CoffeeClick krijg je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke kop koffie voor één vaste prijs per kopje. Een koffie abonnement omvat onze eigen vers gebrande koffiebonen, alles wat toebehoort bij het drinken van koffie én professionele koffiemachines. 

Maak een einde aan onoverzichtelijke constructies voor het bestellen van koffie. Kies voor totale ontzorging met één factuur bij één leverancier en persoonlijke service. Neem contact met ons op voor een offerte of maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over ons unieke concept.

Ik wil zorgeloos genieten op het werk!

Ons unieke all-in zakelijk koffieabonnement voor op het werk

Koffie drinken op kantoor is nog nooit zo aangenaam geweest. Wij ontzorgen, zodat jullie maximaal kunnen genieten. De favoriete soorten koffie (of thee) van iedere werknemer, altijd perfect van smaak. De voordelen van ons all-in koffieconcept: 

  • Vaste prijs per kopje
  • Altijd vers gebrande koffiebonen
  • Snelle en professionele serviceverlening
  • Geen investering in professionele apparatuur
  • Hoogwaardige koffiemachines
  • Onderhoudsstatus real-time bijgehouden
CoffeeClick Authentic logo

Vaste prijs per kopje koffie: één factuur, alles inzichtelijk

Onze vaste prijs per kopje is wat ons concept zo uniek maakt. Bij andere leveranciers zijn de bonen en de apparatuur apart. Bij CoffeeClick niet, daar zit alles inbegrepen in één vaste prijs per kopje. Zo heb jij de kosten inzichtelijk. De hoogte van dat bedrag wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, die onze accountmanagers graag met je bespreken. Preventieve servicebeurten zijn inbegrepen bij de prijs per kopje. Zo voorkomen we storingen en problemen. En mocht er toch iets gebeuren met je machine, dan komen wij kosteloos bij je langs. Ontdek het voordeel voor jouw bedrijf!

Verschillende koffiemachines van CoffeeClick

Hoe wij snelle en efficiënte service garanderen

Bij een zakelijk koffieabonnement wil je zeker zijn van de kwaliteit en service. Voor werknemers en bezoekers is dit binnen veel kantoren een vereiste. 

Wij reageren doorgaans binnen 4 uur!

Zijn er toch problemen met de machine? Komt er geen smaakvolle espresso of cappuccino meer uit het apparaat? Niet getreurd, dan komen wij snel met jullie in contact. Een servicemonteur komt direct jullie kant op om de problemen te verhelpen en de smaak weer perfect af te stellen. Zo kunnen jullie weer maximaal genieten.

Servicemonteur van CoffeeClick bij u op het kantoor

Duidelijkheid door onze data

De meeste storingen en defecten worden preventief verholpen door de slimme apparatuur. Die houden via een internetverbinding real-time alle relevante data bij. Zo kunnen onze servicemedewerkers binnen enkele ogenblikken zien wat er aan de hand is. Zo kunnen problemen veelal eenvoudig telefonisch worden uitgelegd en kunnen servicebeurten efficiënt worden ingezet.

Binnenkant van de koffiemachines van CoffeeClick

Een zakelijk koffieabonnement met koffiemelanges van vers gebrande bonen

De koffie die we wekelijks naar je toe sturen is alleen van de hoogste kwaliteit. Welke melange je ook bestelt, je haalt altijd goede én duurzaam geteelde koffie in huis. Hoe wij dit zo zeker weten? Wij zijn nauw betrokken zijn bij het productieproces en zien toe op het naleven van onze kwaliteitsstandaard. 

Bovendien kopen we de bonen in bij kleine plantages die het UTZ/Rainforest Alliance keurmerk voor milieuvriendelijke producten en eerlijke handel dragen. Vervolgens worden die in kleine hoeveelheden met zorg gebrand in een familie branderij.

Meer over onze Koffiemelanges

Controle door onze gecertificeerde barista’s

Wij vinden het belangrijk dat elke nieuwe kop koffie dezelfde heerlijke smaak geeft als de vorige. Om die reden zijn al onze technici tevens gediplomeerd barista en komen zij elk kwartaal langs om daarop toe te zien. Ze helpen je met je vragen en leggen je uit hoe je de beste koffie serveert voor jouw persoonlijke smaak.

Smaakvolle koffie door onze barista's gecontroleerd

Professionele koffiemachines, inbegrepen bij de vaste prijs

Goede koffiebonen verdienen een goede koffiemachine. Alleen een professionele machine geeft je de garantie van een heerlijke smaak, kop na kop. Bij CoffeeClick bieden we verschillende espressomachines van hoge kwaliteit. Wij werken samen met de merken ETNA, Franke en maken inmiddels ook zelf CoffeeClick espressomachines. De prijs daarvan is inbegrepen bij de vaste prijs van jouw koffie abonnement.

Daarnaast maken wij duidelijk onderscheid in het aantal werknemers dat elke machine bedient. Zo voorkom je dat je meer neemt dan je in werkelijkheid nodig hebt. Om de smaak zelf te ervaren kan je enkele werkdagen proberen hoe onze koffie (inclusief machine) op de werkvloer bevalt. Daarnaast kunt u een proefsessie organiseren met een van onze barista’s.

A1000 Koffiemachine inbegrepen in de vaste prijs per kopje

De koffiemachine reinigen

Om te blijven profiteren van de beste smaakervaring is het belangrijk dat je de koffiemachine regelmatig schoonmaakt. Het beste is om dagelijks het apparaat te spoelen met een reinigingstablet. Ook andere elementen moeten goed schoon blijven voor het beste resultaat. Met de automatische reiniging programma’s krijg je meldingen wanneer de machine moet worden gereinigd.

Koffiemachine reinigen

Een All-in zakelijk koffieabonnement op jouw kantoor?

Kom in actie!