Koffie voor de zakelijke markt

Hét koffieabonnement voor de zakelijke markt.

Bedrijven zijn vaak lang op zoek naar een zakelijke koffie oplossing. CoffeeClick biedt uitkomst. Met een uniek all-in koffieconcept bieden wij bedrijven een zakelijk ‘koffieabonnement’. Hierbij worden bedrijven voorzien van professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande bonen én perfecte serviceverlening. Tegen één vaste prijs per kopje. Transparantie in de kosten en genieten van heerlijke koffie. Klinkt als die ideale zakelijke oplossing.

Dé koffieoplossing voor de zakelijke markt!

Koffieabonnement bedrijven

De traditionele manier van koffie aanbieden zien we nog steeds veel in de markt. Een koffiemachine huren of kopen, verse bonen los kopen en serviceverlening vaak via een apart contract bij een externe partij. Met het all-in koffieabbonement van CoffeeClick ben je altijd verzekerd van één vaste prijs per kopje. Dit is inclusief professionele apparatuur, verse bonen en service. Wel zo makkelijk. Toch?

Bekijk onzekoffiemachines voor kantoor

Heerlijke koffie voor de zakelijke markt

Met een koffieabonnement van CoffeeClick ben je als bedrijf altijd verzekerd van heerlijke verse bonenkoffie. Alle apparatuur, toebehoren, en service zitten hierbij in de prijs per kopje. Deze wordt bepaald aan de hand van de gekozen machine en het aantal kopjes dat wordt gedronken. Benieuwd wat jouw prijs per kopje is? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs!

Bereken jouwprijs per kopje!

Kies voor professionele koffieapparatuur!

Ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!

Maak een vrijblijvende afspraak