Koffieleverancier voor de zakelijke markt

De koffieleverancier voor de zakelijke markt.

Bedrijven zijn vaak lang op zoek naar een passende zakelijke koffie oplossing. Daarbij zorgt een gebrek aan transparantie bij veel koffieleveranciers voor verwarring over de prijs per kopje. Want weet jij wat je betaalt voor een kopje koffie? Door verschillende rekeningen voor apparatuur, bonen en toebehoren en serviceverlening, raak je het overzicht al snel kwijt. CoffeeClick komt met een oplossing en is daarom dé koffieleverancier voor de zakelijke markt.

Dé koffieoplossing voor de zakelijke markt!

Koffieleverancier bedrijven

De traditionele manier van koffie aanbieden zien we nog steeds veel in de markt. Een koffiemachine huren of kopen, verse bonen los kopen en serviceverlening vaak via een apart contract bij een externe partij. Met het all-in koffieabbonement van CoffeeClick ben je altijd verzekerd van één vaste prijs per kopje. Dit is inclusief professionele apparatuur, verse bonen en service. Wel zo makkelijk. Toch?

Bekijk onzekoffiemachines voor kantoor

Heerlijke koffie voor de zakelijke markt

Het concept van CoffeeClick is simpel en transparant. Zo houden we het overzichtelijk en simpel. Koffie toegankelijk voor bedrijven van elk formaat. Dat is ons doel. En het kan nu dus ook bij jou op kantoor. En jouw bedrijf ontvangt maar één factuur. Hoe makkelijk is dat?

Meer over ons zakelijke koffieconcept

Kies voor professionele koffieapparatuur!

Ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!

Maak een vrijblijvende afspraak