Achtergrond afbeelding CoffeeClick

Koffiemachine huren

De beslissing voor een koffiemachine huren is vaak een lang traject. Bedrijven zijn op zoek naar een passende oplossing, waarbij huren vaak het meest voor de hand ligt. Wij leggen je graag uit waarom een CoffeeClick de enige juiste keuze is! Dé koffie oplossing voor de zakelijke markt!

Waarom zou je als bedrijf een koffiemachine huren?

In de zoektocht naar heerlijke koffie ga je alle mogelijkheden af. Gaan we als bedrijf een koffiemachine huren, aanschaffen of leasen? Voor goede koffie op de werkvloer moet een hoop gebeuren. Behalve met heldere concept van CoffeeClick! Wij hebben de ideale oplossing. Bij ons hoef je geen koffiemachine te huren maar betaal je een vaste prijs per kopje! Wat dat allemaal inhoudt? Wekelijks verse koffiebonen, professionele apparatuur en service van de hoogste kwaliteit!

CoffeeClick Authentic

Contract voor de machine, service en bonen

Met alleen een het huren van een koffiemachine zijn jullie er nog niet. Een aanvullend contract voor onderhoud en service of voor de bonen komt vaker voor dan je denkt. En hoe zit het aan het eind van het contract? Wat gebeurt er dan met de machine? En als je alles bij elkaar optelt, wat betaal je dan per kopje koffie? Deze vragen zijn bij CoffeeClick verleden tijd. Een factuur per maand, een vaste prijs per kopje. Hoe simpel kan heerlijke koffie zijn?

Een koffiemachine huren is achterhaald
door het unieke Coffeeclick concept!

Ons unieke concept onderscheidt zich op alle vlakken van de concurrentie. Wij hebben alle onderdelen in eigen beheer. Geen enkele schakel is uitbesteed. Zo hebben Sales, Marketing, Finance en Service dagelijks contact en zijn zij van alles op de hoogte. Deze werkwijze maakt ons uniek in onze branche. Onze authentieke werkwijze zorgt voor een hogere klanttevredenheid en snellere service responstijd.

Wat onze service zo speciaal maakt..

Smaak management door onze barista’s

Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren wat betreft koffie. Daarom hebben wij onze monteurs ook opgeleid tot barista’s! Komen zij bij jullie voor preventief onderhoud of storing? Dan zorgen wij dat de smaak na afloop weer perfect is! De smaak van onze koffie nemen we namelijk zeer serieus!

Wij sturen op onze data!

Doordat iedere koffiemachine aangesloten zit op het internet weten wij wat er speelt binnen in de koffiemachine. Wij signaleren eventuele problemen vooraf! Door het proactief beheren van de koffiemachine lossen wij de problemen op voordat deze echt ontstaan. Ook meten wij de clicks van jullie machine voor de maandelijkse facturatie.

Onverhoopt problemen met jullie koffiemachine?

Bel dan gerust onze back office. Zij hebben al jullie gegevens paraat en helpen jullie op weg. Wij helpen jullie graag telefonisch om er voor te zorgen dat jullie niet zonder koffie komen te zitten. Komen we er telefonisch niet uit? Dan zijn onze monteurs er binnen 4 uur om jullie koffiemachine te repareren

En.. Nog steeds een koffiemachine huren…?

Dat hoeft niet met het unieke concept van CoffeeClick. Een goede koffiemachine is bij ons inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Wij werken alleen samen met FRANKE, ETNA en sinds kort een onze eigen CoffeeClick machines. Gerenommeerde merken die al jaren wereldwijd en in iedere branche actief zijn.

Onze koffiemachines

Professionele hoogstaande met vele functionaliteiten. Iedere koffiemachine kan minimaal 11 verschillende soorten koffie zetten! Een latte macchiato, dubbele espresso of cappuccino is geen enkel probleem! Daarnaast zorgt professionele apparatuur er ook voor dat ieder kopje hetzelfde smaakt.

Professionele Koffiemachine zonder investering

Huur geen koffiemachine, Kies voor CoffeeClick!

Wij begrijpen dat het kiezen voor een koffiemachine niet over een dag ijs gaat. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een proefsessie bij ons in de showroom. Kunnen we kennismaken met elkaar, en met de koffie natuurlijk! Liever proeven op de vereniging of op het kantoor? Dan komen wij graag langs en organiseren wij een proefsessie met een van onze barista’s!

maak een proefafspraak!