CoffeeClick Barista smaaktesten

Zakelijke koffiemachines voor jouw bedrijf!

Op zoek naar een zakelijke koffiemachine voor jouw bedrijf? Vraag jij je af of jullie een nieuw apparaat zullen aanschaffen, leasen of huren? Het all-in koffieconcept van CoffeeClick heeft voor iedere onderneming de juiste zakelijke koffiemachine. Met ons concept betaalt u één vaste prijs per kopje. Dat betekent geen grote investering in kostbare apparatuur maar één vaste prijs per kopje!

...Een zakelijke koffiemachine, hoe werkt het?

Er zijn een hoop verschillende soorten en benamingen voor de zakelijke machines waar onze koffie uit komt. Koffiemachine, Koffiezetapparaat, Koffie automaat en ga zo maar door. Dan is er nog het onderscheid tussen de grote en kleine koffiemachines, met of zonder melkschuim. De keuze bij CoffeeClick is reuze..

 

De verschillende merken koffiemachines

Wij willen dat onze koffiebonen zo goed mogelijk tot hun recht komen, en daar hoort een professionele koffiemachine bij. Wij hebben verschillende soorten merken koffiemachines zoals de ETNA, Franke en sinds kort een eigen label koffiemachine. Het maakt niet uit welke merk koffiemachine je kiest, alles zit inbegrepen in een vast prijs per kopje.

Koffiemachine bij jou op het werk

...Het unieke zakelijke koffieconcept

Het unieke concept van CoffeeClick is duidelijk uitgelegd in onze slogan “It’s all in the Click”. Wanneer jullie op kantoor kiezen voor een koffiemachine van CoffeeClick kiezen jullie voor een helder, duidelijk en transparant concept. Maandelijks krijgen jullie één factuur. Hierbij zijn zowel de service als de verse koffiebonen inbegrepen. Zeg vaarwel tegen de administratieve rompslomp van meerdere facturen en verschillende leveranciers maar ga georganiseerd de toekomst tegemoet met één totaalleverancier: CoffeeClick. Zo genieten jij en je collega’s binnen no-time van heerlijke koffie op het werk!

…Snelle en efficiënte serviceverlening!

Koffie op het kantoor is van essentieel belang, dus hoe erg zou het zijn wanneer een storing ervoor zorgt dat jullie zonder koffie zitten. Een werkdag is geen werkdag zonder een lekker kopje koffie. Helemaal wanneer klanten of relaties langskomen. Een goed kopje koffie is het visitekaartje van het bedrijf. Met onze preventieve servicebeurten minimaliseren wij problemen en storingen zodat jullie eerste impressie altijd een 10 zal zijn! Mocht er toch iets mis gaan, dan staan onze servicemonteurs zo snel mogelijk voor jullie klaar!

…Proactieve en preventieve serviceverlening

“Voorkomen is beter dan genezen” is een van de meest gebruikte spreekwoorden bij onze servicemonteurs. Doordat wij in direct contact staan met de in bruikleen gestelde koffiemachines weten wij wanneer de machine toe is aan een onderhoudsbeurt. Wij zijn de problemen op voor. Gebeurt er toch iets dan staan wij jullie natuurlijk graag (telefonisch) te woord. Wij weten immers wat er zich binnen in de koffiemachine afspeelt.

…Responstijd van minder dan 8 werkuren!

Is het probleem met de zakelijke koffiemachine na het telefonische contact nog niet verholpen of smaakt de koffie niet meer hetzelfde dan voor het probleem? Wij zorgen er voor dat een van onze servicemedewerkers binnen 8 werkuren bij jullie langs komt om het probleem te verhelpen. Wij gaan pas weg wanneer jullie tevreden zijn!

...Smaakmanagement van jullie zakelijke koffiemachine

De ene kop koffie is de andere niet, maar over de smaak van jullie kopje koffie valt niet te twisten. Daar hebben wij voor gezorgd door onze servicemedewerkers op te leiden tot barista. Zij weten alles van koffie zoals welke smaak waar vandaan komt en hoe de maling moet worden afgesteld wanneer jullie vinden dat de koffie niet goed van smaak is. Dit hoort bij onze service en hierbij geldt ook dat onze monteurs blijven totdat jullie tevreden zijn met de smaak van de koffie uit jullie zakelijke koffiemachine.

Professionele zakelijke koffiemachines inbegrepen bij de vaste prijs per kopje!

Topkwaliteit zakelijke koffiemachines én koffie

Bij koffiebonen die tot in de perfectie zijn ontwikkeld hoort natuurlijk ook een professionele koffiemachine. Door alleen topkwaliteit koffiemachines te leveren zorgen wij voor de perfecte en constant dezelfde smaak. De merken waar wij mee samenwerken zijn ETNA, Franke en onze eigen CoffeeClick machine. Deze machines worden standaard geleverd en zitten ook in de vaste prijs per kop!

Maak kennis met CoffeeClick

Om kennis te maken met de kwaliteit en service die wij leveren nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Eerst bepalen wij door rekening te houden met het aantal werknemers en de hoeveelheid koffie dat er op de werkvloer wordt gedronken de juiste koffiemachine voor bij jou op kantoor. Vervolgens kunt je bij ons op de werkvloer alle verschillende soorten koffie ervaren en zo bepalen welke koffiemachine voor jouw kantoor geschikt is!

Hoe jullie kunnen zorgen voor goede koffie op jouw kantoor?

Vinden jullie goede koffie op het kantoor belangrijk, willen jullie overzicht over wat jullie per kopje betalen of zijn jullie klaar met de huidige koffieleverancier? Met CoffeeClick weten jullie zeker dat de kwaliteit, service en de aanvoer van koffie van uitstekend is. Het concept is duidelijk dus kom in actie en ga voor een proef afspraak in onze showroom!

...Kies wijs en kies voor CoffeeClick!

Ben jij op zoek naar het perfecte kopje koffie op jouw kantoor? Geen zakelijke koffiemachine huren, leasen of kopen. Alles in één vaste prijs per kopje berekend.

Koffiebonen koffiezak