CoffeeClick Barista smaaktesten

Zakelijke koffiemachines

Zakelijke koffiemachines voor jouw bedrijf!

Op zoek naar een zakelijke koffiemachine voor jouw bedrijf? Vraag jij je af of jullie een nieuw apparaat zullen aanschaffen, leasen of huren? Het all-in koffieconcept van CoffeeClick heeft voor iedere onderneming de juiste zakelijke koffiemachine. Met ons concept betaal je één vaste prijs per kopje. Dat betekent geen grote investering in kostbare apparatuur maar één vaste prijs per kopje!

...Een zakelijke koffiemachine, hoe werkt het?

Er zijn een hoop verschillende soorten en benamingen voor de zakelijke machines waarmee koffie wordt gezet. Koffiemachine, Koffiezetapparaat, Koffie automaat en ga zo maar door. Dan is er nog het onderscheid tussen de grote en kleine koffiemachines, met of zonder melkschuim. CoffeeClick heeft een divers aanbod zakelijke koffiemachines, geschikt voor bedrijven van ieder formaat!

De verschillende merken koffiemachines

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsleveranciers voor onze professionele koffiemachines. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ETNA en Franke. Onze adviseurs kijken met jou naar welke zakelijke koffiemachine geschikt is voor jouw bedrijf. 

Koffiemachine bij jou op het werk

...Het unieke zakelijke koffieconcept

Wanneer jullie op kantoor kiezen voor een koffiemachine van CoffeeClick kiezen jullie voor een helder, duidelijk en transparant concept. Jullie ontvangen periodiek één factuur. Hierbij zijn zowel de professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening inbegrepen. Zo houden we het simpel en overzichtelijk voor onze klanten!

…Snelle en efficiënte serviceverlening!

Koffie op het kantoor is van essentieel belang, en dat begrijpen wij als geen ander. Een werkdag is niet compleet zonder een heerlijk kopje koffie. Helemaal wanneer klanten of relaties langskomen. Met preventieve servicebeurten minimaliseren wij problemen en storingen zodat jullie koffiemachine altijd perfect afgesteld is! Mocht er toch iets mis gaan, dan staan onze servicemonteurs zo snel mogelijk voor jullie klaar!

…Proactieve en preventieve serviceverlening

“Voorkomen is beter dan genezen” is een van de meest gebruikte spreekwoorden bij onze servicemonteurs. Doordat wij in direct contact staan met de in bruikleen gestelde koffiemachines weten wij wanneer de machine toe is aan een onderhoudsbeurt. Wij zijn de problemen op voor. Gebeurt er toch iets dan staan wij jullie natuurlijk graag (telefonisch) te woord. Wij weten immers wat er zich binnen in de koffiemachine afspeelt.

…Responstijd van minder dan 8 werkuren!

Is het probleem met de zakelijke koffiemachine na het telefonische contact nog niet verholpen of smaakt de koffie niet meer hetzelfde dan voor het probleem? Wij zorgen er voor dat een van onze servicemedewerkers binnen 8 werkuren bij jullie langs komt om het probleem te verhelpen. Wij gaan pas weg wanneer jullie tevreden zijn!

...Smaakmanagement van jullie zakelijke koffiemachine

De ene kop koffie is de andere niet, maar over de smaak van jullie kopje koffie valt niet te twisten. Daar hebben wij voor gezorgd door onze servicemedewerkers op te leiden tot barista. Zij weten alles van koffie zoals welke smaak waar vandaan komt en hoe de maling moet worden afgesteld wanneer jullie vinden dat de koffie niet goed van smaak is. Dit hoort bij onze service en hierbij geldt ook dat onze monteurs blijven totdat jullie tevreden zijn met de smaak van de koffie uit jullie zakelijke koffiemachine.

Professionele zakelijke koffiemachines inbegrepen bij de vaste prijs per kopje!

Topkwaliteit zakelijke koffiemachines én koffie

Bij de perfecte koffieboon hoort natuurlijk ook een professionele koffiemachine. Door uitsluitend topkwaliteit koffiemachines te leveren kunnen wij de perfecte smaakbeleving garanderen. 

Maak kennis met CoffeeClick

Om kennis te maken met de kwaliteit en service die wij leveren nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Eerst bepalen wij door middel van verschillende factoren het volume voor jouw bedrijf. Vervolgens kun je bij ons op de werkvloer alle verschillende soorten koffie komen proeven en zo bepalen welke koffiesoort jouw voorkeur heeft!

Hoe jullie kunnen zorgen voor goede koffie op jouw kantoor?

Willen jullie genieten van heerlijke koffie op kantoor? Met CoffeeClick zijn jullie zeker van de hoogste kwaliteit en een perfecte smaakbeleving. Het concept is duidelijk, dus kom in actie! Kom bij ons langs in onze showroom!

Kom in actie!